reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

nuuuśka dziękuję za info o tej femarze, choć nie wiem czy się przyda bo z M dziś pokłóciłam się tak mocno jak chyba jeszcze nigdy... Wymyslił sobie ze pojedzie z bratem do turcji bo brat ma darmowe dwa bilety na samolot. Naprawdę pożarliśmy się tak że masakra... Czasem myślę sobie że on mnie chyba nie kocha... Albo kocha ale nie tak mocno jakbym chciała... :-(

Paulinka jesteś :-) myślałam że też nam zniknęłaś ;-) fajnie że już jesteś... A jak tam w ogóle się czujesz?? :*
Co do bladzioszków to ja już chyba nie będę robić testów przed terminem @- nie mam na to już sił :-(

Idę sobie drinka zrobić bo roztrzęsiona jestem po tej kłótni z M...
Miłego wieczoru :*

Ostatnia edycja:
reklama
natka ale jak to do Turcji ? a po co przepraszam ?? Boze, jemu chyba na prawde cos sie dzieje przez ten brak pracy...:no: Choc ja Ci powiem jedno - czasem rozstania, nawet krotkie, w sensie takie wyjazdowe to najlepsze lekarstwo na wiele rzeczy. Czlowiek musi psychicznie odpoczac do pewnych spraw ktore na co dzien go przerastaja. M. ma wyjatkowo zly czas i okres, no ale nie usprawiedliwia go to w tym jak postepuje. Bo jest Was dwoje a nie on sam. Eh..masakra nie wiem na prawde czasem czym faceci mysla ale na pewno nie glowa.

paulinka fajnie ze juz jestes :* no tak, bladzioszki nasze. Chyba dla mnie najbardziej denerwujace jest to, ze nie mam 100% pewnosci ze to bylo to, ze to nie pomylka testow i siedzi mi w glowie czy nie za wczesnie sie ucieszylam, ze cos sie ruszylo bo wcale nie musi tak byc.

Natka czuję się bardzo różnie... Czasami jest dzień, że wszystko jest ok, innym razem cały dzień męczą mnie skurcze i bóle podbrzusza. Ostatnio przeszłam zapalenie ucha- ku...a ale ból... Dzisiaj boli mnie głowa i właśnie zaczyna boleć mnie ząb, a apapy wszystkie wyszły już:(((

Faceci to mają dziwne pomysły. Mój też jak czasami z czymś wyskoczy to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:(

natka kurcze, musicie dojść razem do porozumienia, nie ma co trzymać wszystkiego dla siebie , lepiej powiedziec wszystko niż się z tym męczyć i niszczyć! jeśli czujesz ,ze nie chcesz żeby wyjechał, powiedz mu to w prost, mam nadzieje ,ze cie nie zawiedzie.Teraz po ostatnich waszych kłótniach/rozmowach twoja rekacja świadczy o tym ,ze chcesz go mieć blisko i wcale się nie dziwie temu.
Ja tez od jakiegoś czasu drinkuje wieczorami, wmówiłam sobie że może będzie mi łatwiej.

Nuuuśka też nie wiem po co chce jechać. Zapytałam go to spojrzał na mnie jak na idiotkę i powiedział że nie wie czemu się dziwie. Bo "przecież kazdy chciałby jechać za darmo na takie 10 dniowe wakacje". Co prawda to miałoby być dopiero jesienią no ale jednak... Kurczę, dosłownie ze dwa dni temu pytałam go czy gdzieś za granicę pojedziemy to mówił że nie. A teraz nagle wielce chętny... Dziś zapytałam czemu ze mną nie chce jechać a z bratem to od razu. I wiesz co powiedział? "Nie stać nas zeby jechac a tu mam za darmo". Później stwierdził że możemy jechac (tylko z taką łaską to ja nie chcę...) i dodal że przecież ostatnio powiedział mi że myśli samolubnie więc nie powinnam się dziwić że chce tam jechac...

Kasiol kurcze, a najgorsze że alkohol to nie jest dobre wyjście ;-( tylko że pozwala choć na chwilę zapomnieć ehh... Ja piję naprawdę bardzo rzadko no ale dzis po prostu jakoś tak musiałam...

Paulinka ale te skurcze to na pewno nic groźnego :-) a kiedy jakaś kolejna wizyta u gin?

Kasiol dzisiejsza tempka to fikcja- po wczoraj na pewno zaburzona więc nie biorę jej po uwagę.. Choć jajniki zaczynają pobolewać, i to oba na zmianę.
Co do testu to może być jeszcze za wcześnie :-) trzymam kciuki bo tempka piękna :*

kasiol a moze na tescior za wczesnie ? :blink: kochana nie podlamuj sie dopoki @ nie przylezie to zawsze jest nadzieja ! :tak:

natka skos duuuzy :-) ale jak zaburzona to rzeczywiscie nie ma co jej brac pod uwage :blink:

No dokładnie Nuuuśka. Jak jutro nie spadnie to uznam że może nie była zaburzona i oznaczała owu. No ale watpie żeby to było to, obstawiam że dziś/jutro będzie owulka bo dzis sporo śluzu płodnego i jajniki zaczynają pobolewać.

reklama
Kasiol puki @ nie ma jest nadzieja. Trzymam kciuki.

Natka ladna tempka ciekawe jak jutro.

Nuska ta druga ginka to ludzi jak kroliki doswiadczalne traktuje.

Emis ma dzis miesiac.

Do góry