reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczyny.Powtórzyłam dzisiaj test i są 2 ładne kreseczki co prawda jest jeszcze troche jaśniejsza ale dużoooo ciemniejsza od tej z soboty.Pozatym mam na piersiach żyły i dużo ich jest, brzuch pobolewa jak by zaraz okres miał być, sutki bolą, piersi powiększone lecz piersi mnie nie bolą, temperatura nawet 37,5 tylko że ja mieże pod pachą nie w pochwie, a jeżeli chodzi o śluz to było go badzooo dużo tydzień po owulacji a teraz jest mokro ale już troszkę mniej.Także mi sie udało ale szkoda że wam nie :( I naprawdę nie mogę uwierzyć że za 1 razem i już jestem w ciąży:-)

Wazne ze chociaz jednej sie udalo:) Jestesmy z Toba,ale zagladaj do Nas,pisz jak sie czujesz i pokaz nam foteczke z usg:]

Nuuuska no to lacze sie z Toba w bolu @:-p

Akuku to ci organizm robi psikusa,faktycznie pogadaj o tym z lekarzem. t6y chyba bierzesz castangusa?Moze to od tego?

reklama
Czekoladka super:) Gratuluję:) Nasze pierwsze lutowe dzieciątko:) Oby niedługo dołączyły inne:)
Nuuśka tempkę możesz mierzyć raz tak raz tak. Tylko wtedy do tej temp z 4:30 musisz dodać 0,15 stopnia:)

Patuska, nuska... ja jeszcze niedawno miala regularne co 28 dni... Teraz castangus troche wydluzyl wiec skoncze kuracje castangusa(ostatni miesiac) I zobacze...
W kazdym razie jak zaczelam go brac mialam krotsza faze lutealna teraz wyszla 15 dni
Ale tak naprawde wydaje mi.sie ze sie opoznil prze ta probe zaplodnienia... Bo jednak druga kreska byla...
Dla tego wiele kobiet nawet nie wie ze poronily bo @ spoznia sie dwa trzy dni... I u mnie tak jest, wieczorem mialam tylko.to jednorazowe plamienie podcierajac sie a dzis sie obudzialm z takim bole brzucha ze nie.pytajcie :/: na tramalu jetem :/
Dzis mam wizyte u.lekarza I powiem ze podejzewam ze teraz doszlo do zaplodninia...
Dobra ide dzieci do przedszkola zawiesc...

patu$ka oczywiście że będe do was zaglądać :-) Ja do tej pory sama nie mogę w to uwierzyć.Dzisiaj dzwonie do lekarza i myśle że jeszcze w tym tygodniu potwierdzi mi ciążę.
Trzymam za was kciuki oby sie udało w marcu.Ja miałam zaczynać staranka od marca ale bałam się ze bede w szpitalu na święta a jakoś nie bardzo mi sie podobało_Oczywiście wiadome to jest jeżeli ktoś sie długo stara to dla niego pora i miesiąc nie ma znaczenia ważne żeby się udało.

Akuku Daj więc później znać co u lekarza :)

Nuuuśka
możesz mierzyć raz tak, raz tak, tylko trzeba dodać 1 kreskę/godz (0,1 stopnia) wtedy gdy będziesz mierzyć o 4:30 - tak żebyś zawsze miała jakby temperaturę z jednej godziny :)

(oj, zauważyłam, że powtórzyłam się z odpowiedzią, bo uprzedziła mnie paulinka ;-))

Patuska, nuska... ja jeszcze niedawno miala regularne co 28 dni... Teraz castangus troche wydluzyl wiec skoncze kuracje castangusa(ostatni miesiac) I zobacze...
W kazdym razie jak zaczelam go brac mialam krotsza faze lutealna teraz wyszla 15 dni
Ale tak naprawde wydaje mi.sie ze sie opoznil prze ta probe zaplodnienia... Bo jednak druga kreska byla...
Dla tego wiele kobiet nawet nie wie ze poronily bo @ spoznia sie dwa trzy dni... I u mnie tak jest, wieczorem mialam tylko.to jednorazowe plamienie podcierajac sie a dzis sie obudzialm z takim bole brzucha ze nie.pytajcie :/: na tramalu jetem :/
Dzis mam wizyte u.lekarza I powiem ze podejzewam ze teraz doszlo do zaplodninia...
Dobra ide dzieci do przedszkola zawiesc...

A robilas test dzis? moglas zrobic... najlepiej isc do lekarza on rozwieje twoje watpliwosci;-)

ja na te bolesne miesiaczki biore Nimesil dostalam go jak migdalki mi wycieli w pazdzerniku i dziekuje Bogu ze cos takiego jest. tylko ze na recepte niestety ale bardzo skuteczne,do picia.

90_natka patu$ka dziekuje :tak: takze od jutra zacze mierzyc.Wczoraj zadalam Wam pytanko, ale chyba nie doczytalyscie, nie znacie zadnych skutecznych metod na zwiekszenie wydajnosci nasienia (poprawe jakosci nasienia)? Pytam czysto z ciekawosci, bo moze wiecie cos co moze sie przydac,jakos glupio isc do gina z takim pytaniem, bo tez skad moge wiedziec, ze jest zlej jakosci ?...no ale zawsze mozna poprawic prawda :-)?
Okropnie sie dzis czuje :eek:jezusie...juz dawno nie pamietam takiego poczatku @.

90_natka patu$ka dziekuje :tak: takze od jutra zacze mierzyc.Wczoraj zadalam Wam pytanko, ale chyba nie doczytalyscie, nie znacie zadnych skutecznych metod na zwiekszenie wydajnosci nasienia (poprawe jakosci nasienia)? Pytam czysto z ciekawosci, bo moze wiecie cos co moze sie przydac,jakos glupio isc do gina z takim pytaniem, bo tez skad moge wiedziec, ze jest zlej jakosci ?...no ale zawsze mozna poprawic prawda :-)?

Okropnie sie dzis czuje :eek:jezusie...juz dawno nie pamietam takiego poczatku @.

Ja ci odpowiedzialam Kochana... Promen, Androvit ,Salfazin
ja tez sie kiepsko czuje ale nimesil pomaga nie bedzie zle.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A robilas test dzis? moglas zrobic... najlepiej isc do lekarza on rozwieje twoje watpliwosci;-)

ja na te bolesne miesiaczki biore Nimesil dostalam go jak migdalki mi wycieli w pazdzerniku i dziekuje Bogu ze cos takiego jest. tylko ze na recepte niestety ale bardzo skuteczne,do picia.

a po co mialam test robic ? temperatura spadla calkowicie @ dostalam... zywa krew i zalewa okropnie ;/;/;/ boli ja nie wiem co... na tramalsu siedze nacpana ...

u nas snieg...cala zime nie bylo a teraz spadl ..hehehe szkoda ze mnei tak boli bo poszlabym na sanki z dziecmi.

reklama
Do góry