reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ka a ze tak spytam czysto formalnie :-D czy takie dlugotrwale podawanie flegaminy może mieć jakies skutki uboczne ?
chyba raczej nie...a co masz na mysli dlugotrwale? Ja swojemu zaczne kazac brac jak zaczne brac CLO od przyszlego tyg. i tak przez tydzien tylko po lyzce dziennie. Raczej nic mu po tym nie bedzie,ale o skutkach trzeba by poczytac z ulotki;-)
FLEGAMINA:
Długotrwałe przyjmowanie leku może wywołać :Sporadycznie nudności, wymioty, biegunka, bóle w nadbrzuszu, odczyny skórne w postaci osutki, obrzęk Quinckego. Niekiedy zwiększenie aktywności aminotransferaz w surowicy krwi.Ze względu na możliwość wywołania senności lub bólu i zawrotów głowy, należy zachować ostrożność podczas prowadzenia pojazdów i obsługi maszyn.
MUCOSOLVAN:
Możliwe skutki uboczne: Łagodne zaburzenia ze strony przewodu pokarmowego (zgaga, niestrawność, sporadycznie nudności i wymioty, zaparcia), trudności w oddawaniu moczu. Rzadko reakcje alergiczne. Lek stosowany zgodnie z zaleceniami nie wpływa na sprawność psychomotoryczną, zdolność prowadzenia pojazdów oraz obsługi maszyn.

Znalazlam ten specyfik na P; PROMEN dziewczyny PROMEN podobno bardzo skuteczny:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale cichutko sie zrobilo? Jak wam popoludnie mija? Ja umieram z bolu... Masakra jakas, leje sie ze mnie jak nie wiem. Najgorszy pierwszy dzien i noc,nie przespana.

Nudna niedziela,najgorszy dzien w tygodniu. W tv nic nie ma w necie juz mam dosc czytania o jednym i tym samym. Dziecko przyslania mi rzeczywistosc chyba.:-p Musze wyluzowac bo zwariuje:szok:

Sluchajcie jak to jest z tym ovu friend? Opcja premium jest darmowo dostepna przez miesiac a potem co?jak nie bede chciala oplacac abonamentu bede miec tylko podstawowa wersje wykresow? zastanawiam sie czy nie przeniesc sie tam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beta mi przyrosła z 31.9 na 38.6. To raptem 20% w ciągu dwóch dni. Boję się, żeby to się nie okazało ciążą pozamaciczną przypadkiem...

Rzeczywiście cicho się tu zrobiło :) katherinne idź do gina, on na pewno powie Ci co z tą betą. Ja niestety też się na tym nie znam...

Patu$ka odpoczywaj, domyślam się jak się czujesz bo sama kiedyś miałam takie bóle w pierwszy dzień @ że kilka razy dziennie mdlałam z bólu i prawie co miesiąc na zastrzyk na pogotowie mnie musieli wozić...

Ja dziś kupiłam sobie termometr do 2 miejsc po przecinku bo poprzednio używałam zwykłego. I jak już pisałam wcześniej, od nowego cyklu biorę się za pomiary i obserwacje. Chyba że w czwartek gin przekaże mi jakieś złe wiadomości...

Katherine ja tez sie nie znam, moze masz maly przyrost, przeciez nie kazda musi mkec tak samo. Trzymam kciuki, ale jedz do gina.

U nas byli znajomi, ja dzis zauwazylam rozowy sluz jak sie podcieralam I znowu nic... No masakra jakas, niecb ta @ sie rozkreci a nie co drugi dzien po kropelce.
Dzis juz nawet buli na @ nie mam wcale ...

Akuku, Patuśka, Nuuśka tulę kochane... Następny cykl musi być szczęśliwy:)
katherinne betka ciązowa tylko rzeczywiście przyrost mały... Musisz to skonsultować z lekarzem...
Jak to dla żadnej luty nie był szczęśliwy? A czekoladka?
No i ja jeszcze czekam, bo prawdopodobnie wtedy kiedy ja czekałam na @ była dopiero owulka, więc jeszcze ze dwa tyg cyklu mi zejdzie... Fart jak nic...:(

Cześć dziewczyny.Powtórzyłam dzisiaj test i są 2 ładne kreseczki co prawda jest jeszcze troche jaśniejsza ale dużoooo ciemniejsza od tej z soboty.Pozatym mam na piersiach żyły i dużo ich jest, brzuch pobolewa jak by zaraz okres miał być, sutki bolą, piersi powiększone lecz piersi mnie nie bolą, temperatura nawet 37,5 tylko że ja mieże pod pachą nie w pochwie, a jeżeli chodzi o śluz to było go badzooo dużo tydzień po owulacji a teraz jest mokro ale już troszkę mniej.Także mi sie udało ale szkoda że wam nie :( I naprawdę nie mogę uwierzyć że za 1 razem i już jestem w ciąży:-)

reklama
Hej dziewczyny,
Czy ja niedawno pisalam, ze nie mam zadnych objawow nadchodzacego @?? juz nigdy wiecej tego nie napisze :x
Ledwo sie wczoraj wieczorem polozylam do lozka, tak mnie zaczal brzuch napierdzielac, ze myslalam ze oszaleje, do tego nogi na calej dlugosci :no::szok:dzis jest to samo. Pierwszy raz od nie wiem kiedy musialam wziasc 2 Nospy zebym w ogole zasnela, a i tak z dobra godzine w lozku sie krecilam. A wiec niestety @ przyszla planowo.Moge wiec smialo powiedziec, ze cykle mam regularne co 28 dni. Zapomnialam dzis zmierzyc tempki z tego wszystkiego. Kochane powiedzcie mi, czy moge mierzyc tempke z tygodnia na tydzien o 4.30/6.00? Pytam bo kiedy pracuje na rano jak w tym tygodniu wstaje o 4.30, a jak na popoludnie to okolo 6.
w dodatku to pieronskie chorobsko nie chce odpuscic, leczylam sie caly weekend ale nic nie pomaga,noo moze nos troszke mniej zawalony ale tak to dalej to samo. Do bani jednym slowem.
paulinka88 mam taka nadzieje, ze ten bedzie szczesliwy. Choc czasem trace nadzieje, ale co ma powiedziec patu$ka i Akuku...ja dopiero 5 cykl, one juz 15 :-(

Akuku a Ty masz nieregularne cykle ? moze powinnas to z kims skonsultowac bo troszke to dziwne, ze mimo plamien @ nie przyszedl.

Do góry