akuku Emilek jest przesliczny, mowilam juz ??????
super ze ladnie przybiera na wadze, oby tak dalej !!! :*
natka dziekuje ze pytasz. U ortodonty dobrze. Ola miala zdjecie panoramiczne, zgryz ma w miare w porzadku, nawet widac juz zalazki 8, ale aparacik na pewno wstawimy chocby na rok, z tym ze najpierw musimy sie pozbyc ruszajacej sie czworki i podreperowac jakosc zabkow ktora niestety pozostawia wiele do zyczenia :| to co widze ja zawuazyla wreszcie obca osoba ( do tej pory Ola chodzila do znajomej dentystki takze ta nie wszystko przedstawiala takim jakie jest ).Ola ma bardzo duzy osad na zebach, po prostu ich nie domywa, musi wziasc sie za pozadne szczotkowanie, w przyszlym miesiacu kupujemy szczotke elektryczna i przestawiamy sie wszyscy![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Dzis tez przyszly wyniki mojej cytologii - ladna I wiec sie ciesze
teraz tylko po miesiaczce czeka mnie pobieranie wymazow na chlamydie, mycoplazme i ureoplazme - gin powiedziala ze warto to zbadac, bo niestety te bakterie bardzo czesto powoduja nieplodnosc wsrod kobiet :/
kasiol co u Ciebie kochana ??
natka dziekuje ze pytasz. U ortodonty dobrze. Ola miala zdjecie panoramiczne, zgryz ma w miare w porzadku, nawet widac juz zalazki 8, ale aparacik na pewno wstawimy chocby na rok, z tym ze najpierw musimy sie pozbyc ruszajacej sie czworki i podreperowac jakosc zabkow ktora niestety pozostawia wiele do zyczenia :| to co widze ja zawuazyla wreszcie obca osoba ( do tej pory Ola chodzila do znajomej dentystki takze ta nie wszystko przedstawiala takim jakie jest ).Ola ma bardzo duzy osad na zebach, po prostu ich nie domywa, musi wziasc sie za pozadne szczotkowanie, w przyszlym miesiacu kupujemy szczotke elektryczna i przestawiamy sie wszyscy
![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Dzis tez przyszly wyniki mojej cytologii - ladna I wiec sie ciesze
kasiol co u Ciebie kochana ??