reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej :*

Nuuuśka pewnie już polecieliście do Ustronia bo widzę, że pobudka była wczesna bo temperaturka na wykres naniesiona :-) miłej zabawy!!!! :* u mnie standard, tempka leci w dół :-( achhh nie chce się coś to dzieciątko u mnie zadomowić :-( zresztą u Ciebie też spada kurde... czasem myślę sobie że chciałabym nie mieć nadziei żeby co miesiąc tak nie bolało. No ale cóż. Za to (.)(.) znowu rozbolały na maxa, bardziej boli lewy - dotknąć się nie mogę bo boli. Jedyny plus że na razie cera piękna, bez przetłuszczania ale na to też jeszcze przyjdzie czas bo dopiero 11 dpo.

kasiol naprawdę coś z tymi bólami jest nie tak :-) w sumie jesteśmy młodzi, a "połamani" jak 90-latkowie :-) co do badań to fakt, przepraszam zapomniałam że byłaś w tym szpitalu. Kurcze, nie mogę zrozumieć czemu ten Twój M tak bardzo nie chce się zgodzić...

reklama
Cześć dziewczynki :* jak Wam dzień minął? Jak tak sobie myślę to stwierdzam, że czas strasznie szybko leci, tak mi ten dzień przeleciał że masakra!
Akuku widziałam właśnie na fb już fotki chłopców :-) wpatrzeni w Emilka że ho ho :-)

Cześć :-)

kasiol Nuuuśka jechała w góry a nie nad morze :-) i mówiła że na jeden dzień więc pewnie późno wrócili i nie zdążyła już zajrzeć na forum.

U mnie o dziwo dziś tempka nie spadła :-)

Miłego dnia!

Edit: zrobiłam test- negatywny. I przestaję się w niego wpatrywać bo im dłużej patrzę tym bardziej mózg mi płata figla i coś mi się pojawia i zastanawiam się czy nie ma tam cienia :-) także zostawiam go i tak jak przypuszczałam- negatyw.

Ostatnia edycja:
hej hej kochane.

Tak tak dokladnie jak pisze natka kasiol bylismy wczoraj w Ustroniu, zachaczylismy tez o Wisle zeby pokazac Oli skocznie - no i udalo sie przylapac Naszych skoczkow na treningu wiec Ola zaliczyla zdjecie z Żyłą :D a jako zagorzaly fan skokow strasznie ucieszona !!

natka u mnie tez poleciala jak slusznie zauwazylas, podobnie jak Ty robilam test i podobnie jak u ciebie jedna krecha. nie przygladalam sie bardziej bo po co...wyrzucilam no i chyba dzis juz odstawiam dupka, nie widze sensu brania go jeszcze niech ta wstretna @ juz przychodzi i zaczynamy nowy miejmy nadzieje lepszy cykl. W ogole to jestesmy na tym samym etapie prawie :)
W ogole wyniczki juz odebraliscie ?

akuku sliczni chlopcy :) widzialam juz wczoraj zdjecia na FB :*

kasiol a co u Ciebie ?? jakies postepy kochana czy M. nadal temat zmienia jak zaczynacie mowic o badaniach ? :-(

No to super Nuuuśka że wyjazd udany! Ola musiała być super ucieszona że udało się załapać na fotkę :-)
Szkoda że i u Ciebie negatywny teścior :-( a jaką czułość robiłaś? Ja miałam tylko 25 więc takiego użyłam. Faktycznie w tym cyklu idziemy prawie równo :-)
Co do wyników to M. dzisiaj jedzie odebrać popołudniu.
A dupka ja też już skończyłam brać i zostaje tylko czekać na @...

reklama
Do góry