Nuuuśka ja mam szczoteczkę braun oral B vitality 3d white czy jakoś tak :-)
Co do wykresu to ja już nie wiem czy ciążowy powinien być innu czy nie. W ogóle mam wrażenie że te moje wykresy (a ostatnio i Twoje też
) są pokręcone, w sensie że każdy jest inny od poprzedniego ;-) więc w sumie kto wie, może te które wydają nam się wybitnie nieciążowe okażą się właśnie tymi szczęśliwymi? Gdzieś trzeba szukać pozytywów i nadziei hehe ;-)
A jeszcze co do spadku to ostatnio czytałam artykuł w ktorym pisali że tak naprawdę bardzo mały odsetek kobiet obserwuje u siebie spadek implantacyjny, zazwyczaj tempka jest w miarę stała ;-) człowiek to się jednak uczy całe życie :-)
Co do wykresu to ja już nie wiem czy ciążowy powinien być innu czy nie. W ogóle mam wrażenie że te moje wykresy (a ostatnio i Twoje też
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A jeszcze co do spadku to ostatnio czytałam artykuł w ktorym pisali że tak naprawdę bardzo mały odsetek kobiet obserwuje u siebie spadek implantacyjny, zazwyczaj tempka jest w miarę stała ;-) człowiek to się jednak uczy całe życie :-)