reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

JA zadzwonilam do niego jak wyzlam z gabinetu,nie mogl uwierzyc myslal ze go wkrecam,a po chwili mowi tak "jak nie pije to dzis sie chyba nawale" wrocil z pracy i mowi do mnie " Kocham Was" tak sie wzruszylam swieczki w oczach,ale zaraz go sprowadzilam na ziemie ze cieszyc sie bedziemy pozniej. A teraz spi,chyba z wrazenia:-D

ojjj <3 Cudowne slowa, oby Wam sie poszczescilo. Mnie cos znowu zaczyna kluc w podbrzuszu. Szlak by to trafil, bo w zwiazku z tym ze nic nie wiem, nie chce brac zadnych lekow, bo nie daj Bog cos jeszcze zaszkodzi, ale nie wiem czy uda mi sie pociagnac ta wirusowke bez niczego :no:

reklama
super Patu$ka,ale się ciesze :) , tak własnie kompa odpalałam specjalnie sprawdzic co po wizycie:)
akuku też zastanawiam się czy testować czy nie, boje się,że się rozczaruje, ale z drugiej strony wkurza mnie to czekanie i myslenie, dziś 30 dc wiec test powinnien wyjść...na 19 do fryzjera jade, może po drodze kupie jeden teścik na rano...hmmm

nuuuuśka rozumiem cie doskonale, tez jakby przyszła @ pierwsze lece po cos na zatoki, żeby szybko wyleczyc do kolejnych staranek
paulinka 88 , tez zawsze miałam zapasy testów i juz po oglądałam je z każdej strony:) hehhe

Ostatnia edycja:
Nuuuśka domowymi sposobami się lecz :) herbatka z miodem i cytryną i ciepły kocyk :) jakbyś czasami miała większy problem z gardłem to wtedy albo tantum verde jak już dziewczyny pisały albo są jeszcze jedne tabletki do ssania, które można brać w ciąży- jeśli się nie mylę to propolki, ale upewnij się w aptece w razie czego :)

a powiem Wam, że dzisiaj po pracy byłam na zakupach i znalazłam test ciążowy o wysokiej wrażliwości - ponoć wykrywa już stężenie HCG wynoszące 10 mIU/ml i można wykonać już 2 dni po zapłodnieniu (według ulotki ;)) pierwszy raz się spotkałam z czułością inną niż 25mIU/ml więc z ciekawości kupiłam. Na razie poczeka bo w tym cyklu nie będę już chyba testować, bo już mi na to nerwów brak... Ale będzie na następną okazję :)

A ja mam jeszcze 5 testów w domu i kolejnych 10 idzie:) Na następny cykl będzie:) A jak jutro temperatura nie spadnie to też zatestuję- a co mogę poszaleć:) Chociaż i tak wiem jak będzie...

Przestan! Widzisz ja tez od razu przesadzilam,a jeszcze nic straconego,odzyskalam nadzieje i trzymam za Ciebie i reszte &&&&&&&&&&&&&& na pozytywne tesciki:tak::tak:

ojjj <3 Cudowne slowa, oby Wam sie poszczescilo. Mnie cos znowu zaczyna kluc w podbrzuszu. Szlak by to trafil, bo w zwiazku z tym ze nic nie wiem, nie chce brac zadnych lekow, bo nie daj Bog cos jeszcze zaszkodzi, ale nie wiem czy uda mi sie pociagnac ta wirusowke bez niczego :no:

Mnie tak chwilami kluje pobolewa i zaraz przechodzi,i tak dzis od rana...moze to dobry znak...miejmy nadzieje;-)

super Patu$ka,ale się ciesze :) , tak własnie kompa odpalałam specjalnie sprawdzic co po wizycie:)
akuku też zastanawiam się czy testować czy nie, boje się,że się rozczaruje, ale z drugiej strony wkurza mnie to czekanie i myslenie, dziś 30 dc wiec test powinnien wyjść...na 19 do fryzjera jade, może po drodze kupie jeden teścik na rano...hmmm

nuuuuśka rozumiem cie doskonale, tez jakby przyszła @ pierwsze lece po cos na zatoki, żeby szybko wyleczyc do kolejnych staranek
paulinka 88 , tez zawsze miałam zapasy testów i juz po oglądałam je z każdej strony:) hehhe

No po wizycie kamien z serca mi spadl. A ty lec do trgo fryzjera odprez sie i wyluzuj:)

Mnie tez cos co chile kluje w podbrzuszu... Wczoraj ciagnelo w dol ...i bol jak na @ , piersi bolaly I juz nie bola.
Ale ja nie pamietam by mnke piersi bolaly w dwoch pierwszych ciazach :-) widocznie nie bolaly jak nie pamietam...hehehe
Ja rano zrobie paskowy I jak zobacze jakas kreseczke to wtedy ten clear blue, ale jeszcze zalezy jaka tempka.

a ja jutro kupie dwa tesciory i zrobie jeden w niedziele chyba a drugi w poniedzialek.Tak dla pewnosci. Matko jak mnie dzis kusilo, zeby kupic i zrobic, ale sie powstrzymalam :x
Mialam jeszcze niedawno w domu 5 i sama nie wiem jak to sie stalo, ze nie mam juz ani jednego :eek: Czasem wydaje mi sie, ze moge je juz robic przy zgaszonym swietle z zamknietymi oczami.

90_natka ja juz ostatnio takie testy widzialam, ale wiesz gdzie? na allegro, nawet Wam gdzies tam wczesniej linka poslalam z ulotka, bo juz dawno nie widzialam takiej rozbudowanej instrukcji obslugi :-D Tez mialy wlasnie czulosc 10 mIU/ml.Moze warto takie wyprobowac a noz okaza sie lepsze :happy:

Akuku pisz od razu jak zrobisz tescior, ale mnie sie wydaje, ze jak najbardziej na plus jak wczesniej pisalam.Dzis to klucie tez takie ciagnace ku dolowi.

Nuśka ja mam takie o czułości 10 3 sztuki i 2 sztuki 25. A teraz zamówiłam same 10:)
Mnie brzuch dzisiaj boli nawet bardzo, (.)(.) w sumie nie bolą,

Akuku zrób test rano i daj znać jak wynik :) choć na pewno będzie na "+" :)

Nuuuśka no właśnie, na allegro to jeszcze, ale normalnie w sklepie to pierwszy raz zobaczyłam :) rzadko kupuję testy w marketach czy sklepach, wyjątkiem jest rossmann :) a tak to zawsze w aptece.. Ale tym razem nie mogłam się oprzeć, ta czułość mnie skusiła, no i cena :)

reklama
Do góry