reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Matko ale naskrobalyscie przez te pare godzin jak mnie nie bylo. Utknelam w chorobsku :baffled: Tak sie zle czuje, czuje ze wszystko rozklada mi sie od srodka :|

Werki witaj, powielam prosbe patu$ki napisz cos o sobie bo jeszcze Cie u Nas nie bylo :)
patu$ka wracaj bo sie niepokoje co tam u Ciebie :happy: Trzymam mocno kciukasy zeby bylo na taaaaak ! :-D
Akuku zrob zrob, bo mnie t ewidentnie wyglada na poczatek ciazy. Gdyby test byl w 100% negatywny nawet ten cien cienia kochana by sie nie pojawil, a tak to jest na prawde duza szansa na to ze Ci sie udalo ;-) Zwlaszcza ze mimo wczorajszego plamienia @ sie nie pojawil, a lekkie plamienie moze wystepowac w poczatkowych dniach ciazy.
katherinne mowisz o wyniczkach betki tak ? Bo nie doczytalam chyba. Oj to mocno trzymam kciuki,zeby wszystko bylo w porzadku i po Twojej mysli bo to chyba najwazniejsze.

Ja nie mam zbytnich zludzen, jeszcze teraz ten wirus mnie dopadl, wiec juz w ogole tragedia mi sie dzieje w glowie :no:najchetniej weszlabym pod koldre i nie wychodzila przez pare najblizszych dni. Az boje sie robic ten test w niedziele. Tempki dzis nie mierzylam bo i tak byloby to nie miarodajne, bo wieczorem mialam 37,8 rano 37,9 jak przy wirusowce :-(

reklama
Dziewczyny! Jestem mega szczesliwa! Pecherzyk wtedy w piatek musial peknac... Jest nadzieja choc to za wczesnie,te moje objawy brzuchowo-piersiowe lekarz powiedzial ze to dobry znak. Cos tam na USG widzial.Dal nadzieje bo moje endometrium ma 18 mm:szok::szok::szok: gdzie na okres powinno miec od 9-12mm :tak: Jesli @ sie nie pojawi do poniedzialku we wtorek mam testowac,predzej nie i za te testy ktore zrobilam dostalam zjebke,ze za wczesnie zrobione...

kamien spadl mi z serca,no coz teraz beda moje najciezsze dni.

Nuuuska wracaj szybciutko do zdrowka:)

patu$ka, super! wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :-) też bym tak chciała... ;-)
no to teraz czekamy do wtorku żebyśmy mogły Ci już oficjalnie pogratulować :-)

patu$ka, super! wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :-) też bym tak chciała... ;-)
no to teraz czekamy do wtorku żebyśmy mogły Ci już oficjalnie pogratulować :-)

Chociaz lekarz ostrzegal mnie ze okres moze sie pojawic,nie kazal sie nastawaiac ale same wiecie jak czlowiek sie cieszy:) Ale mowil to z takim usmiechem na buzi ze on chyba wie wiecej niz mi powiedzial...to teraz czekamy...
A ja trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby i wam sie udalo...

patu$ka wiedzialam wiedzialam !! :-D a mowilam, nie martw sie za wczesnie bo na prawde nie warto, to sie martwilas. A wiec teraz lez, nie ruszaj sie, duzo jedz i pozytywnie mysl co by dzidzia dobrze sie przyjela. Chcialabym byc tez taka szczesliwa w poniedzialek jak zatestuje. Ale przez to co napisalas, to juz nie wiem czy zatestowac w niedziele czy w poniedzialek, czy nie testowaz w ogole :frown: Co mam zrobic dziewczynki ?? :/ Poza tym jestem chora teraz i tez juz sama nie wiem czy przez wyzsza tempke i te wszystkie zarachy ktore we mnie siedza nie wyjdzie i tak pewny.Ale ciezko mi w miejscu na tylku usiedziec :/.
A plamienia jakies pojawily sie u Ciebie czy calkiem suchutko ?

Nuuuśka ja myślę, że jak @ się nie pojawi (czego Ci życzę :-)) to możesz testować... Pewnie lepiej w poniedziałek, test powinien być bardziej wiarygodny bo w końcu to zawsze jeden dzień później :)

coraz bardziej obawiam się, że mnie też jakieś choróbsko łapie :( właśnie prawie zemdlałam.. ale na szczęście koleżanka z biura obok w porę zadziałała z pomocą :) ogólnie słabo mi już drugi dzień, kręci mi się w głowie co jakiś czas... ahh chyba dziś pora się wcześniej położyć spać i dobrze wypocząć :) a tymczasem zbieram się do domu :)

patu$ka wiedzialam wiedzialam !! :-D a mowilam, nie martw sie za wczesnie bo na prawde nie warto, to sie martwilas. A wiec teraz lez, nie ruszaj sie, duzo jedz i pozytywnie mysl co by dzidzia dobrze sie przyjela. Chcialabym byc tez taka szczesliwa w poniedzialek jak zatestuje. Ale przez to co napisalas, to juz nie wiem czy zatestowac w niedziele czy w poniedzialek, czy nie testowaz w ogole :frown: Co mam zrobic dziewczynki ?? :/ Poza tym jestem chora teraz i tez juz sama nie wiem czy przez wyzsza tempke i te wszystkie zarachy ktore we mnie siedza nie wyjdzie i tak pewny.Ale ciezko mi w miejscu na tylku usiedziec :/.
A plamienia jakies pojawily sie u Ciebie czy calkiem suchutko ?

Suchutko??? Leje sie bialo-mleczny sluz,ciagle sprawdzam czy to nie @ a plamien zero...jak na razie... Musze czekac,teraz tylko bede sie modlic zeby @ nie przyszla... A Ty zatestowac, testuj w poniedzialek a co... a noz sie pojawia dwie kreseczki,ja tez czekam co by hcg uroslo...mam nadzieje...

Wiecie co do przeziebien to mamy taka pore teraz chwilami cieplo a potem temeratura spada i widzicie kaszel katar i goraczka... Kurowac mi sie kobity... Bo fasolka to szkodzi! Herbatka z cytryna i miodem cieply koc i kurowac sie;-)

reklama
Do góry