reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Patuska a kiedy masz termin @??
fajnie super ciesze sie oby to bylo to :-)

Kurcze ja nie wiem czy jutro testowac czy odpuscic I poczekac :-)
U mnie plamien brak wczoraj byly dzisiaj juz nie... Oooby to byl ciaza :-)

reklama
ja na dzis mam @ ostatecznie jutro.

Ja cykle mam 27-28 dni. Dawno nie mialam 30 dniowych chociaz takie byly ale to dawno z poltorej roku temu...a tak od roku to te 27-28 ostatnie dwa byly 26 dni.

No ja czekam wole jednak te dwie kreski. Chyba ze @ przyjdzie ( akysz @! ):-):-)

patu$ka a myslisz, ze niedzielne poranne testowanie byloby bez sensu ? Nie wiem czy poniedzialowe nawet cos da, bo przy zarachach moze roznie wyjsc :-( co do tego co Ci sie "leje" to tez mam taki wlasnie bialo- mleczny sluz od paru dni. Nie za duzo ale jest.

90_natka w niedziele wyczolgam sie z lozka i zamierzam isc na modly zeby @ mnie ominela szerokim lukiem w tym miesiacu i w przyszlych tez :happy:

patu$ka a myslisz, ze niedzielne poranne testowanie byloby bez sensu ? Nie wiem czy poniedzialowe nawet cos da, bo przy zarachach moze roznie wyjsc :-( co do tego co Ci sie "leje" to tez mam taki wlasnie bialo- mleczny sluz od paru dni. Nie za duzo ale jest.

90_natka w niedziele wyczolgam sie z lozka i zamierzam isc na modly zeby @ mnie ominela szerokim lukiem w tym miesiacu i w przyszlych tez :happy:

Mozesz sprobowac,ale widzisz ja dzis mam termin @ test negatywny a endo 18mm macica lekko rozpulchniona,lekarz mowil ze poziom wzrostu hcg jest rozny, i najlepiej testowac wg jego straej szkoly to tydzien po spodziewanej @ bo toz e testy wykrywaja 6 dniowa nawet ciaze to bujda na kolkach...wg niego oczywiscie. A najlepsza byla by beta ale to do wiekszego miasta trzeba by jechac (30km) wiec lepiej te dwa trzy dni poczekac i zatestowac zwyklym testem.

No wlasnie. Betke to u mnie nie problem byloby zrobic, gorzej jeslibym np betke zrobila we wtorek a w srode przyszedl @...jezusie chyba bym sie zalamala.
A Twoj Ł. juz wie?? :happy: Na pewno tak szczesliwy jak Ty, choc w sumie jeszcze nie ma z czego, ale sam fakt tego ze nie masz @ i cala reszta jest wystarczajacym powodem to radosci bo to tylko dobrze wrozy. Dzis wypada 11-12 dzien po owulacji.

No wlasnie. Betke to u mnie nie problem byloby zrobic, gorzej jeslibym np betke zrobila we wtorek a w srode przyszedl @...jezusie chyba bym sie zalamala.
A Twoj Ł. juz wie?? :happy: Na pewno tak szczesliwy jak Ty, choc w sumie jeszcze nie ma z czego, ale sam fakt tego ze nie masz @ i cala reszta jest wystarczajacym powodem to radosci bo to tylko dobrze wrozy. Dzis wypada 11-12 dzien po owulacji.

JA zadzwonilam do niego jak wyzlam z gabinetu,nie mogl uwierzyc myslal ze go wkrecam,a po chwili mowi tak "jak nie pije to dzis sie chyba nawale" wrocil z pracy i mowi do mnie " Kocham Was" tak sie wzruszylam swieczki w oczach,ale zaraz go sprowadzilam na ziemie ze cieszyc sie bedziemy pozniej. A teraz spi,chyba z wrazenia:-D

Patuska az mi sie oczka zmoczyly :-) fajnie Ci m powiedzial :-)
Moj m jak zobaczyl ta druga slaba kreseczke to sie tak usmiechnal ze nie musial nic mowic :-) I mnie utulil I sie cieszyl, a ja mu na to ze moze sie okazac ze nie ma.ciazy, ze musimy czekac... aaa...
wiesz ja bym zatestowala za dwa dni :-) bo przyrost hormonu od implantacji to ok. Dwa trzy dni :-)
Ale ja Ci powiem ze ja sama sie boje jutro zatestowac :-) najchetniej bym poczekala jeszcze ze dwa trzy dni hehehehe, ale z drugiej strony juz powinno wyjsc.
No nic zobacze jak jutro tempka :-)

Ostatnia edycja:
Patuska az mi sie oczka zmoczyly :-) fajnie Ci m powiedzial :-) wiesz ja bym zatestowala za dwa dni :-) bo przyrost hormonu od implantacji to ok. Dwa trzy dni :-)
Ale ja Ci powiem ze ja sama sie boje jutro zatestowac :-) najchetniej bym poczekala jeszcze ze dwa trzy dni hehehehe, ale z drugiej strony juz powinno wyjsc.
No nic zobacze jak jutro tempka :-)

no ja jutro tez mam zamiar sprawdzic tak teoretycznie rano jak z tempka choc calego cyklu nie meirzylam tylko kilka razy ale w porownaniu z tamtymi co kiedys bede jakos to mogla porownac...

reklama
A ja mam jeszcze 5 testów w domu i kolejnych 10 idzie:) Na następny cykl będzie:) A jak jutro temperatura nie spadnie to też zatestuję- a co mogę poszaleć:) Chociaż i tak wiem jak będzie...

Do góry