reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

M ma krew w moczu... czekamy na list ze szpitala bedzie mial robione usg narzadow... oby to nie bylo nic powaznego...

Bede pozniej.

Nuska mam Nadzieje ze czekasz juz na wynik betki.

reklama
Kasiol nie wiem..boje sie... on mial 5 lat temu kamienie na woreczku... od jakiegos czas slabnie I boje sie .. ahh nie chce juz czytac co to moze byc... czekamy na list. .

Patu$ trzymam kciuki, daj znać po!

akuku
a kiedy macie dostać ten list? nie ma u was czegoś w stylu pogotowia czy coś? Nie można przyjechać tak po prostu w nagłym przypadku jak cos się dzieje?

Natka jest pogotowie ale bylismy u lekarza I ona juz go skierowala na badanie. Czekac mamy ok.2 tygodni... jak go bedzoe bolec to mamy w weekend zadzwonic na nhs I wtedy go do szpitala przyjma jak bedzie taka potrzeba.. Wiec 2 tyg. Stresu...

Dziwny system trochę macie tam u Was..
no ale na pewno będzie dobrze- tej myśli się trzymajcie i mimo wszystko staraj się tak bardzo nie denerwować! Miejmy nadzieję że to nic groźnego.

akuku poszlam na ta bete zaraz po pracy.Wyniki bede miec okolo 19 na stronce..eh ale robilam niedawno test 10 bo przyszly zamowione i rowniez ani cienia cienia wiec zludzen ani nadzieji brak. to tylko kwestia potwierdzenia tego, ze moge spokojnie czekac na @ :dry:

Jak ja nie lubie tego wszystkiego !!

kasiol moze chociaz Tobie sie uda, temperatura bardzo ladna, az milo popatrzec.

reklama
Jestem juz po wizycie lekarz skierowal mnie do onkologa bo poradnia K nie zajmuje sie takimi przypadlosciami. Ale na szczescie do onkologa idzie sie z marszu wiec po niedzieli sie wybiore ale lekarz mowil zeby najlepiej w polowie cyklu isc

Do góry