reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki

Mam nadzieje ze @ najdalej do poniedzialku sie pojawi, bo jeszcze zla jestem teraz na siebie, ze jednak tej Luteiny ie odstawilam wczesniej. Tylko mi potrzeba 40-dniowego cyklu teraz :no:

Milego wieczorku Wam

reklama
Nuska kochana juz teraz nic nie zrobisz a stresem mozesz jeszcze bardziej opuznic@ . Trzymam kciuki zeby szybko przyszla i potem piekna owu z ktorej ma wyjsc fasolcia. Trzymaj sie kochana bo wiem ze Ci ciezko.

Natka no ja pol dnia prasowalam, ale na siedzaco, deske sobie obnizylam i dalam rade, zrobilam duszone paleczki z kurczaka w warzywach mniam i polozylam ise i zasnelam o 17.30 a o 10 wstalam wiec szok normalnie...
Jutro ryneczek mam nadzieje cos pokupowac.

Ide sie wykompac i zjesc serniczka...

Nuska kochana juz teraz nic nie zrobisz a stresem mozesz jeszcze bardziej opuznic@ . Trzymam kciuki zeby szybko przyszla i potem piekna owu z ktorej ma wyjsc fasolcia. Trzymaj sie kochana bo wiem ze Ci ciezko.

Natka no ja pol dnia prasowalam, ale na siedzaco, deske sobie obnizylam i dalam rade, zrobilam duszone paleczki z kurczaka w warzywach mniam i polozylam ise i zasnelam o 17.30 a o 10 wstalam wiec szok normalnie...
Jutro ryneczek mam nadzieje cos pokupowac.

Ide sie wykompac i zjesc serniczka...

Cześć Dziewczyny. Ja z innego wątku. Mam do odstąpienia dwa opakowania luteiny podjęzykowej ważnej do kwietnia 2014r. (jedno całe, jedno 18 tabletek) oraz pół opakowania clo (5 tabletek) ważne do maja 2017r. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana, to piszcie na priva. Pozdrawiam.

hej:)
nuśśka po odstawieniu chyba z dwa dni sie czeka na @:)
aneczek kusisz z tą lutką, ale skoro lekarz nie zapisał? chyba nie powinnam ryzykować,
dziś na grzybach byliśmy -w sumie z m. 11 kg sie uzbierało:) a teraz takie zakwasy mam ze ledwo siedze-w dodatku brzuch zaczyna pobolewac małpowo:(nie wiem czy mi sie tak wydaje prze ten ból nóg czy zaraz @ przylezie:( w sumie wszystko mozliwe bo antybiotyk nadal biore:(

M zabralo pogotowie.. juz wiemy ze to kamienie miao to kilka lat temu... biedny tak sie z bolu woje a ja nie moge byc przy nim..

Nuuuśka mam nadzieję że @ szybko przyjdzie i równie szybko pójdzie :-)

Kasiol tempka ładna także nadzieja jest! Nawet mimo przeziębienia:-)

Akuku nie martw się! Na pewno będzie ok.!

U mnie @ jakby się uspokoiła ale coś tam jeszcze jest. Miłego dnia!

Hej.. m wpuscili ze szpitala.. nie ma to jak szkocja. Zrobili mu rentgen I stwierdzili ze nie sa bardzo duze.. powiedzieli ze w poniedzialek ma isc do gp I poprowic o przyspieszenoe usg.. nie wiem czemu mu w szpitalu nie zrobili... dali mu tylko cocodamol I czopki przeciwbolowo...myslalam ze dadza mu tez leki na rozpuszczenie kamieni ale nic nie dali... o 3 dopiero poszlismy spac a o 6 dostal kolejnego mega ataku... teraz spi a ja z dziecmi jak zombi siedze... najgorsze ze nie moge mu pomoc w zaden sposob... czuje sie tak bezradna...ah

Moze wie przekimam na kanapie..dzieci ogladaja bajki I jedza sniadanko.

Milego dnia.

reklama
Hejka!

Nuuuska ja @ dostawalam zawsze o czasie. :)

Akuku szkoda mi twojego emka. Naprawde wasza sluzba zdrowai kuleje bardziej niz nasza.

Milego dnia :*

Do góry