reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka czekamy więc na wyniki bety- będzie wtedy 100% pewność. Ja trzymam nadal kciuki kochana :*

Patu$ka na pewno będzie ok, nie martw się na zapas :*

reklama
W szpitalu u nas nie ma przychodni onkologicznej zarejestrowalam sie do innej na 21 pazdziernika na 13 :)

Mam nadzieje ze to nic powaznego i ze to cos zniknie.

Tej myśli się trzymaj Patu$ka :* będzie dobrze!

Byłam u gina co z tymi krwawieniami. Powiedział, że są dwie opcje- infekcja bo jednak jest to zabieg inwazyjny lub po prostu to, że @ przyszła wcześniej. Bardziej skłania się jednak do tej drugiej bo poza krwawieniem nie mam innych objawów. Nie mniej jednak zapisał mi antybiotyk na 3 dni, ale kazał uznać pierwszy dzień tego krwawienia za 1dc. Jak przyjadę normalnie na monit to wtedy zobaczymy jak pęcherzyki i endo- czy będzie to jak w pierwszej czy jak w drugiej fazie cyklu. Powiedział też ze można próbować działać silniejszymi lekami ale nie ma sensu bo jestem młoda więc jeden cykl "stracony" nie robi takich szkód jak u 40latki. A nie ma sensu mieszać w hormonach...
Łatwo mu mówić że jeden cykl przeleci szybko jak ja już ledwo się trzymam... Ehh :-(

Nuuuśka jak wynik??

A wiec lutke z pelna swiadomoscia moge odstawic,wyniki ujemne, fasolki jak nie bylo tak nie ma :zawstydzona/y:
No nic, nie bede ryczec ! Teraz czas przygotowac sie na kolejny cykl. Mam nadzieje, ze lepszy od tego...szlak by to wszystko trafil.

patu$ nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze - musi w koncu bo kurcze dosc juz tych smutkow na Naszym watku :blink:

natka eh...wczesniej ? jak ona u Ciebie dopiero co sie skonczyla :/ do bani to wszystko. Mam nadzieje, ze to jednak nie @.

Ostatnia edycja:
Jednak ujemna,Nuuuska a szkoda piekna byla ta tempka.

A moj cicius wychaczyl sadze z pieca,i lapy pysk i brzuch caly czarny. Czeka go kapiel i to jeszcze jaka. Masakra jak czegos z tym nei zrobie to zafajda mi posciele.

Tylko jak go wykapac? Nuuuska ratuj o i jeszcze jedno nie mam szamponu dla kota? Musze dzis go doprowadzic do kultrury bo przeciez w innym razie bede miec do prania wszystko czego sie dotknie.

Kurcze Nuuuśka a ta tempka naprawdę wyglądała obiecująco :-( przykro mi strasznie ale cieszę się że masz takie podejście i że się nie załamujesz :*

A co do mnie to sama już nie wiem co byłoby lepsze... Chyba mimo wszystko to żeby to była @- zawsze to lepsze niż infekcja... Cykl tak czy siak stracony, więc może lepiej żeby szybciej się skończył... Kurde sama już nie wiem, mam metlik w głowie... :-(

Eh sadzilam ze nie bedzie inaczej, bo i dlaczego mialoby byc.
Mam nadzieje, ze kolejny cykl bedzie lepszy dla kazdej z Nas, i owocny przynajmniej dla jednej, bo miesiac w miesiac przezywamy to samo :-(

patu$ Tobie tez tak skalala temperatura kiedy bralas Luteine ? W ogole powiedz mi bo wiem juz ze @ pojawia sie przewaznie po 2-3 dniach od odstawienia, dostawalas malpe w czasie ?

Nuska jejku liczylam jednqk na to ze Ci sie udw, nie beirz wiec lutki ani tego clo bo tylko namieszal i dal zludne nadzieje, a wiem jak to boli... trzymam kciuki by@ szybko orzyszla i szybko poszla...

Patuska trzymam kciuki by to co poczulas bylo gruczolem. Dobrze ze poszlas sie zbadac.

Ahh ja chyba m do spzitala wysle moze sie uda szybciej te badania zrobic...martwie sie strasznie...az brzuch mi sie stawia. Ahh
Mam nadzieje ze kolejny rok bedzie dla nas bardziej laskawy i wraz z narodzinami przyjdzie lepszy czas...
Najbardziej sie boje ze to cos powaznego i tfu tfu zostane sama z 3 dzieci...masakra... wiem ze nie powinnam tak myslec ale to jest silniejsze ode mnie..ehh ...

Akuku nie wolno Ci mieć takich myśli!! Wszystko będzie dobrze!!:))
Natka jeśli to @ to w tym cyklu możecie się starać?
Patuśka u Ciebie też na pewno będzie ok:)
Nuuśka nieeeeeee:(((((( Tak to ładnie wyglądało....

reklama
Akuku, nie myśl w ten sposób!!!

Paulinka możemy się starać. O ile nie będzie plamień i będzie owu. Ponoć nawet przez dwa cykle mój organizm może wracać do normy po tak silnej ingerencji jaką jest hsg.

A co tu w ogóle tak cicho dzisiaj? Wszystkie odpoczywacie? :) miłego weekendu :*

Do góry