reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuska tempka nadal ladna, moim zfaniem powinnas skoczyc na betke bo skoro test masz o czulosci 25 a np. Twoja beta ma dzis 9 ? Roznie bywa.

Kasiol slucznie sie tempka utrzymuje...trzymammkciuki, kiedy testujesz?

Ja cala noc snilam o chorobach itd wiec masakra... xhore dzieci , chory m... ahh
Jeszcze szef m nie placi 4 tydzien (on ma tygodniowki) i jak mnie wkur.. bo jak m ske zatrudnil to ten mu cala kwote na konto wplacal i nie pobieral taxu a teraz mu smsa napisal ze m mu dluzny 360 f i chyba zamiast mu placic to sobie na tax zabiera a dodam ze m i tak grosze dostaje bo jakies 80 f na tydzien (bo chorobowe)... ahh do bani z tym wszystkim... urodze dziecko i chyba bede fotelik pozyczac bo nie mam za co wozka kupic.
Ide dzieciom sniadanie robic.

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska tempka nadal ladna, moim zfaniem powinnas skoczyc na betke bo skoro test masz o czulosci 25 a np. Twoja beta ma dzis 9 ? Roznie bywa.

Kasiol slucznie sie tempka utrzymuje...trzymammkciuki, kiedy testujesz?

Ja cala noc snilam o chorobach itd wiec masakra... xhore dzieci , chory m... ahh
Jeszcze szef m nie placi 4 tydzien (on ma tygodniowki) i jak mnie wkur.. bo jak m ske zatrudnil to ten mu cala kwote na konto wplacal i nie pobieral taxu a teraz mu smsa napisal ze m mu dluzny 360 f i chyba zamiast mu placic to sobie na tax zabiera a dodam ze m i tak grosze dostaje bo jakies 80 f na tydzien (bo chorobowe)... ahh do bani z tym wszystkim... urodze dziecko i chyba bede fotelik pozyczac bo nie mam za co wozka kupic.
Ide dzieciom sniadanie robic.

Sorki za podwojenie ale edytowac nie moge ..

akuku ale bete trzeba robic na czczo prawda ?
Nie wiem sama co o tym myslec, ja wiem ze na pewno Lutka podzialala na temperature ale mimo wszystko te wzrosty i spadki od razu kojarza mi sie z Toba :blink:

Cześć :*

Nuuuśka kurcze jednak nadal negatywny :-( a taką miałam nadzieję że zobaczę tu od rana jakieś dobre wieści... Ale mimo wszystko, tak jak dziewczyny piszą, tempka nadal wysoko. Może nie wszystko stracone?

Akuku i jak, byliście z M u lekarza?

Patu$ka mam nadzieję, że udało Ci się dostać do lekarza- dodzwoniłaś się?

U mnie niestety bez zmian...

Test czułości 25 wychodzi często dopiero wtedy kiedy beta jest około 70, a nawet i większa, bo tam są jakieś inne przeliczniki:) Zdarza się też że i wcześniej wyjdzie i wtedy to nie wiem od czego zależy:) Nie trzeba bety robić na czczo:) Leć i czekamy na wyniki:))))

reklama
Do góry