reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki
Nuuuśka ja nie wiem co na endo jest dobre, bo ja wyjątkowo (ponoć dość rzadko spotykane przy PCO) w miarę ok mam. Ale skoro dziewczyny mówią że wino i orzeszki są ok to może to dlatego :-) ja ciągle wcinam orzeszki a jak wino to tylko czerwone. A co do Ciebie to mówiłam że owu była to mi nie chciałaś uwierzyć ;-)
Miłego dnia!

hej hej :*

Juz wiem co brac, podobno suszone morele sa rewelacyjne na endometrium wiec zakupie zaraz w przyszlym tygodniu, do tego orzechy + lampka czerwonego wina przed snem. I zadnych wspomagaczy ! :wściekła/y: :wściekła/y:

kasiol ja wlasnie zaczynam przypuszczac, bo jak przyuwazylam u mnie na prawde przy kazdym usg, czy to w okresie okoloowulacyjnym czy w FL endometrium bylo bardzo mizerne, ale gin nic nie zalecil, wczoraj tez gin powiedziala, ze to endometrium troche za cienkie ale nic wiecej.

Witam ;)

Zamówiłam testy owu na Allegro. Mam nadzieje ze max jutro przesyłka do mnie dotrze. Na mierzenie temp sie nie nadaje bo czesto w nocy wstaje do WC albo młoda przykryć. Hehe ciekawe co mi w tych testach wyjdzie. Traktuje je jako eksperyment.

tysia a jak z tym cyklem ? Ktory to dzis dzien ? Mam nadzieje, ze w tym cyklu ziolka nie skroca Ci cyklu, Ty bralas tez Castangnus prawda ?
Moje testy owu uwazam niestety w tym miesiacu za kompletna kiszke, w przyszlym miesiacu musze kupic od poprzedniego sprzedawcy bo te ktore teraz mam na pewno sa jakies felerne, ciagle pokazuja dwie kreski :dry:

Dzis 9 DC. Myslę że ten cykl będzie normalny pod względem długości, bo w zeszłym cyklu na tym etapie juz miałam śluz ciagnący się plodny, a w tym cyklu póki co wszystko normalnie. Wg 29 dniowych cykli owu w poniedzialek. A jak bedzie to zobaczymy.
Moze uda sie w przyszlym tyg podskoczyc do gina zobaczyc czy owu byla cz nie.

Castagnusa brałam, ale przed ziółkami. 3 cykle i koniec. Teraz drugi cykl z ziołkami.

Nuuuska - ale testy chyba powinny 2 kreski pokazywac w okresie okołoowulacyjnym (jak u ciebie) , wazny jest za to jest odcien kreski testowej.

reklama
Wiesz co Nuuuśka pierwsze dwa dni to było normalne krwawienie, slabsze niz zwykle i to dużo, ale nie bylo to plamienie. Później te kolejne dni to było właśnie plamienie- raz większe, raz mniejsze ale bez problemu wkładka wystarczała.. A rano dziś nic- suchutko. A po pracy ide do wc i się zdziwiłam. Leci dość mocno- musiałam użyć tampon więc plamienie to już nie jest :/ kurde, moze jakieś resztki?

Do góry