reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
ja tez jestm na + :-D chociaz niech jednej sie uda bedziemy mialy z czego sie cieszyc:tak: trzymam &&&&&&&&&&&& zeby jutro kreska byla duuuuuuuuuzzzzzzzzzzzooooooooooo ciemniejsza:rofl2:

Widzicie cos ?? Ja widze moj m widzi...

No rzeczywiście delikatnie widoczny, ale cień jest! Moim zdaniem jest wynik pozytywny :) ale myślę, że powtórz jutro dla pewności :))

kasiol
też tak mam czasami z tym mrowieniem... niby wszystko jest ok, ale to mrowienie się powtarza od czasu do czasu. I od jakiegoś czasu mam też takie dziwne uczucie w podbrzuszu - takie "ciągnięcie" w dół, nie wiem jak to określić w sumie.. nie jest to jakiś wielki ból czy dyskomfort, ale jednak się pojawia... w czwartek mam zamiar poprosić gina żeby jeszcze raz sprawdził co i jak, bo coś czuję, że jednak nie jest wszystko dobrze :(

patu$ka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) daj później znać co i jak! :)

Cześć dziewczyny ja jutro testuje choć nie robie sobie żadnej nadziei bo chyba się nie udało.Wczoraj bolał mnie strasznie lewy jajnik.Piersi mnie nie bolą(bardzo żadko przed okresem może 2 razy odczuwałam w życiu) tylko wyszły mi takie grubsze żyły na nich ale to chyba nic nie znaczy.Także nie mam nadziei.Niestety.

No rzeczywiście delikatnie widoczny, ale cień jest! Moim zdaniem jest wynik pozytywny :) ale myślę, że powtórz jutro dla pewności :))

kasiol
też tak mam czasami z tym mrowieniem... niby wszystko jest ok, ale to mrowienie się powtarza od czasu do czasu. I od jakiegoś czasu mam też takie dziwne uczucie w podbrzuszu - takie "ciągnięcie" w dół, nie wiem jak to określić w sumie.. nie jest to jakiś wielki ból czy dyskomfort, ale jednak się pojawia... w czwartek mam zamiar poprosić gina żeby jeszcze raz sprawdził co i jak, bo coś czuję, że jednak nie jest wszystko dobrze :(

patu$ka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) daj później znać co i jak! :)

ja mrowienia nie odczuwam ale klucie taki i skurcze...
No mam nadzieje ze pojade na ta wizyte i @ sie troche wstrzyma...bede miec chociaz pewnosc ze wtedy pecherzyk pekl i wszystko sie odbylo jak nalezy...

Nuuśka podoba mi się:)

Akuku jutro też może być jeszcze cień cienia, ale za trzy dni to zobaczymy śliczną drugą kreseczkę:) Gratuluję:)
Patuśka, a Ty kiedy masz wizytę, bo zapomniałam:(((

No to trzyam kciuki:) He he jak będziecie dwie brzuchatki to się lista ładna zrobi:) Tylko trochę nas mało na tej liście... Część dziewczyn gdzieś po drodze zniknęła...

reklama
No to trzyam kciuki:) He he jak będziecie dwie brzuchatki to się lista ładna zrobi:) Tylko trochę nas mało na tej liście... Część dziewczyn gdzieś po drodze zniknęła...

Akuku ma wieksze szanse, bo jej pokazalo cien cienia,a mi od razu z grubej rury..ale zobaczymy co sie bedzie dziac na dniach:tak:

Do góry