reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Wiecie chyba odpuszczenie rzeczywiście pomaga:) Ja gdyby wykres dawał jakieś nadzieje to na bank nie potrafiłabym wyluzować, a że taki był ni w du... ni w oko to czekałam na kolejny i ten już spisany na straty miałam dlatego o nim już nie myślałam:) ba planowałam w przyszłym cyklu zrobić tarczyce i proklatyne... I do gina na monitoring się umówić:)

A myślicie, że kawy rozpuszczalnej się mogę napić?

To teraz kto następny? Za kogo mam kciuki trzymać?

Paulinko mozesz z jednej lyzeczki nawet 2 dziennie...choc wiadomo lepiej nie. Ja pije inke bo smakuje prawie tak samo . A ja lhbie inke z mlekiem.

Ja właśnie wypiłam herbatę Paulinka ;) mandarynkową :-)

Patu$ka no, zdaje się że @ przylazła i powoli zaczyna się rozkręcać. O dziwo- bez jakiegokolwiek bólu brzucha ani nic. Pewnie to "zasługa" tych wszystkich leków na przeziębienie. I teraz myślę co z tym HSG, zapisywać się czy nie... Zresztą i tak nie wiem czy choróbsko mnie nie dyskwalifikuje.

paulinka na pewno odpuszczenie pomaga, tego jestem pewna. Jak widzisz ze cykl spisany na straty to luzujesz automatycznie i nie myslisz tyle. Ciesze sie strasznie, ze sie udalo :tak:
Zastanawiam sie czy jest w tym jakas zaslug ziolek :blink:

natka grrr....przylazla wredota. Nad tym HSG nie mysl nawet tylko sie zapisuj !!! Nie ma znowyu wymyslania, chorobsko nie bedzie na pewno trwalo wieki i szybko sie wykurujesz. Bierz sie za siebie bez gadania bo zobaczysz :* !!

kasiol a Ty nie mierzysz temp. w tym cyklu ?

Poradzcie mi czy dzisiejszy spadek moze byc owulacja ?

Ostatnia edycja:
reklama
nuśśka mierze:) myśle ,ze ovu moja na dniach , co do staranek jakos w tym miesiacu ciągle nam coś wypada, przeszkoadza-mamy dużo pracy na "dole" więc padamy z nóg, albo Kalina chce z nami spać bo się boi i płacze :)

nuśśka twoja ovu chyba dziś, jutro, dwa dni po badaniu to ok 19 mm powinny byc jak nie wiecej:)

Do góry