reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Tylko natka kochana ja wiem na czym stoje i ze IuI tylk o jest naszym wyjsciem no chyba ze cud-naturals sie trafi ale w to watpie...

A Wy? Wy oprocz waszego PCOS nie wieci nic..

A w tyg nie macie mozliwosci zrobic badania nasienia?

No u nas np tylko w soboty je robia ale co labek to inaczej...

Paulinka widac suwaczek juz jest :) No to weszlas w miejsce czekoladki czy jak jej tam bo ona to chyba juz urodzila?

reklama
tak w stu procentach to nie wiesz kochana czy faktycznie tylko IUI u Was zostaje. Owszem, jest to dla Was kolejny krok ale wiesz jak jest- jajowody masz drożne, Ł. wyniki całkiem dobre więc nigdy nie mów nigdy - może zaskoczysz i IUI nie będzie potrzebne. bądź mimo wszystko dobrej myśli...

Ja dzwoniłam do kilku labków we Wrocławiu i nie robią cholera w soboty. A w tygodniu to u nas nie ma opcji specjalnie tam jechać bo nawet na miejscu byłoby ciężko bo M pracuje 10-18... :/

hmmmm...no to ciezka sprawa...ale powinniscie sprawdzic M faceta latwiej diagnozowac...

A ja juz nei hcce myslec naturals IuI czy INV. Mialam odpuscic i odpuszczam...jaknie odpoczne chocby od mysli to niedlugo o niczym innym nie bede myslec...

Czekoladka ma termin na listopad:) Jeszcze w dwupaku jest:)
No suwaczek sobie ustawiłąm, bo po prostu nie mogłam inaczej:)

Natka a do badań nasienia to specjalistyczne labolatorium musi być czy zwykłe wystarczy?

paulinka w zwyklym to tylko posiewy robia. Specjalistyczne musi byc. U mnie jest labolatorium andrologiczne czy cos...i tylko tam robia badania nasienia...

W klinice nieplodnosci tez napewno robia.

U nas mozna w Koninie je zrobic w labku i w Poznaniu na Polnej najblizej

Patu$ a pewnie, takie podejście jest dobre -odpuścić. bo jak będzie miało się udać to i tak się uda :*

Paulinka
dzwoniłam do różnych, nie wszystkie robią ale niektóre takie zwykłe też (np. DIAGNOSTYKA) ale niestety w soboty nie wykonują.

natka kurcze szkoda, ze sie nie uda zbadac zolnierzy,dziwne ze w soboty nie robia badan, u Nas w Katowicach, normalnie do 13 mozna :zawstydzona/y:
Zapisalas sie i bardzo sie ciesze :-) bardzo dobra decyzja ! :tak:

paulinka wysylaj fluidki, zarazaj i rob co chcesz, byle by sie udalo :-) !!

Nuuuśka no tam w jednej klinice można robić w sobotę ale po pierwsze tam trzeba się umówić na konkretną godz (żeby była większa prywatność i wolne pomieszczenie) a na jutro nie ma już miejsc.. A po drugie cena- 175zł..
Także kurczę wszystko się sprzysięgło przeciw nam :/

Lecę ciuchy na jutro poprasować. Miłego wieczoru :*

hej dziewczynki :*

Wpadlam tylko zameldowac, ze czeka mnie najprawdopodobniej pierwszy cykl bezowulacyjny od poczatku staranek :-( liczylam, ze tempka dzis podskoczy, chocby troche, a tu nic z tego niestety.
Od jutra biore wiec Luteine jak napisalyscie po 1 tabletce dziennie. Plakac sie chce cholera...cos co mialo niby pomoc tylko mi we wszystkim namieszalo. Mam nauczke. Nigdy wiecej stymulacji.

Milego dnia :*

reklama
Do góry