reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
kasiol haha my czasami mamy wtope z Ola, bo ona rano bardzo wczesnie wstaje, po cichu wychodzi z pokoju i juz pare razy by Nas przylapala ale zawsze udaje sie odskoczyc w ostatnim prawie momencie :laugh2: U Nas staranka roznie, bo przez nocne zmiany Łukasza, czas mamy tylko w ciagu dnia, ewentualnie wieczorem kiedy Ola pojdzie sie kapac:wściekła/y: bo o 21.30 Ł. juz wychodzi. Myslisz, ze to moze byc owu ? Wiec wykorzystam jeszcze Ł. wieczorem :-) a co, jak sie starac to pelna geba i nie tylko :-)

Kasiol ja przerwę od CLO mam już id połowy wakacji :-)

Patu$ka wyczytałam gdzieś, na jakims forum ze dziewczyna była zapisana, przyjechała na hsg ale jej nie zrobili bo byla chora... I stad moja watpliwosc :-)

Nuuuśka to moze byc owu, działajcie :-)

Paulinka, przypomnij ile się staraliscie?

Jejku, ale się ciesze ;) Kolezanka z pracy az pytala dlaczego taka zadowolona caly dzien chodze ;) No co jej powiem - że kolezanka z forum zafasolkowała ;) :rofl2:

Natka - zapytaj lekarza jak z tym przeziebienem.

Jeszcze poobijam sie godzinke w pracy i spadam do domu. Tzn na budowe ;)

Pewnie, że powiedziałam:) Wczoraj jak wrócił z pracy to zapytałam go ile kresek na teście widzi- on do mnie, że jedną, a tak druga to taka słaba:) I się zapytał czy to znaczy, że jestem w ciązy. Powiedziałam zgodnie z prawdą, ze nie wiem i że powtórzę test rano. Zapytał czy mu pokazę ten drugi jak zrobię:) No a rano to już była totalna radocha łącznie ze skakaniem z radości- aż się Mikołaj z niego śmiał:)

tysia staraliśmy się 13 cykli:) Za kilka dni będzie rok:)

Nuuśka trzymam kciukasy za tempkę:)

Ostatnia edycja:
paulinka nie ma chyba nic wspanialszego niz przekazac drugiej osobie taka nowine :-) Mam nadzieje, ze i u Nas kiedys sie to stanie :)

Dziekuje za kciuki :*

Paulinka to musial byc cudowny widok...

Ja sie nie moge doczekac reakcji Łukasza,ale czy to nastapi...hmmm...

Na razie dajemy na luz,wiemy ze predko sie nie uda a bez Iui wogole... wiec czas kupic duuuza skarbonke i zbierac

Każdej z Was się uda i to już niedługo, bo ja ślę w Waszą stronę fluidki ciążowe w takich ilościach, że innej opcji nie ma:)

reklama
Zapisałam się na to HSG. Nie wiem na 100% czy nie odwołam wizyty, bo nadal mam mętlik w głowie... ale na razie jestem zapisana.
Co do badania M to nie wyjdzie jutro bo wszędzie gdzie dzwoniłam nie robią w soboty.

patu$ mnie opierdzielasz a sama podejście złe masz!!!! Nie masz się zastanawiać czy to nastąpi tylko wierzyć że tak będzie :*

Do góry