reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka jak pisze natka - ta temperatura na prawde nie jest tak niska, zwlaszcza z zauwaz jestes tuz przed @ a temp. wcale nie spada, dzis wrecz przeciwnie. Ale nie ma co sie nastawiac, czekamy spokojnie na jutro zeby nie zapeszyc :*

Ide sie polozyc dziewczynki :* Jutro nareszcie piatek, sobote mam wolna, ale w niedziele niestety do pracy zmykam.

reklama
Udało się dziewczyny, udało!!!!!!!!!!!!
Boże uwierzyć w to nie mogę:) Jest druga kreska chociaż nadal jej daleko do pierwszej to na pewno nie jest to żadne przebarwienie!!

paulinka hah ale super Kochana !!!!! :-):-):-) Wiedzialam, ze ktos musi przelamac Nasza zla passe !! Cudownie
Gratulacje !!!!!!!! wklejaj tescior :DDDD
Kiedy Wy sie serduszkowaliscie mi napisz ?? Moze to jest metoda :D

Dopisujcie sie dziewczynki do listy. Zrobilam nowa, tamtej nie chce mi sie szukac.

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10
patu$ - termin @
natka - termin @
kasiol - termin @
tysia - termin @
~~~~~~~~~~~
akuku -
||
paulinka -
||

Ostatnia edycja:
Jeszcze jest za ciemno i mi aparat w tel nie łapie testu tylko całe zdjęcie jest białe... Ale jak się rozjaśni to wrzucę- tak pewnie gdzieś koło 8:)

A serduszek to w tym cyklu naprawdę mało zaliczyliśmy: 1dc, 3dc, 4dc, 6dc, 12dc, 14dc, 17dc i 23dc:) No i raz Nam przerwał przed Końcem Mikutka, więc się nie liczy:)

Kurcze uwierzyć w to nie mogę:)

27092013905.jpg

Załączniki

• 27092013904.jpg
    27092013904.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 34
  • 27092013905.jpg
    27092013905.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
oj Paulniko jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aż płakać mi sie chce!!!
jednak jest to możliwe:-D natka , patus :-)

Paulinka, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

W takich momentach wraca wiara w to, że dla nas wszystkich w końcu się uda ;)

Paulinka kochana wielkie gratulacjeeeeeeee aaaaaaaaaaaa. Udalo sie a faktycznie Twoj wykres nie wygladal ciazowo, widzicie nie ma sie co nimi sugerowac.
O ja cie krece, w koncu sie ruszylo.
Tescik oiekny, ja widze juz kresunie mimo ze rozmazany, a ja tez taka miwlam poczatkowo.
Trzymam kciuki i zycze spokojnej ciazy.
Ps sprawdzwlas juz na kiedy termin ?

No dziewczyny, ktora nastepna hmm?
Ps paulinka sie nie spodziewala czekala na@ i co? Wyluzowanie psychiczne pomava, pomaga ...

Ale mam dobry humor.

A ja dzis dostalam wyplate 50 f mniej niz zwykle o co chodzii? Mam platne co rowne 4 tyg. A placa inaczej ehh
Akurat teraz kiedy kasa potrzebna

reklama
A pewnie, że policzyłam sobie termin:) 06.06.2014:)

Tylko ten mój wykres mnie niepokoi... Nie wiem czy nie biec do lekarza, żeby jakąś luteinę dał czy coś, bo najwyraźniej coś z progesteronem nie tak.

Do góry