reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka kochana ale co Ci sie w wykresie nie podoba ? Byl spadek teraz ladnie pnie sie w gore, wiec wedlug mnie wszystko jest w porzadku, ale jesli chcesz to idz oczywiscie. Najwazniejsze to nie panikowac teraz, tylko wyciszyc sie, uspokoic, i przede wszystkim dbaj o siebie :)

reklama
patuś no nie wiem czy nie ładny:) jak dla mnie ok:) bo test pozytywny, @ nie ma :) bólu nie ma :) ale umówić sie powoli musisz:) wniosek najważniejsza jest ta ostatnia tempka:) ale sie ciesze:)

Paulinka mi sie wydaje ze wszystko ok, powiedz w pierwsze ciazy bralas lutke ? Teraz tempka pnie sie ku gorze, wyglada na to ze ze3 dni temu doszlo do implatacji i stad byl spadek. Nie patrz na eykres juz i nie mierz wiecej tempki bo bedziesz sie niepotrzebnie stresowac. Dzis tempka wysoko i tak juz zostanie. Ja mimo testu kilka dni mierzylam i raz w dniu@ spodziewanej i spadla, a tak trzeslam dupa ze szok... a teraz wiem ze spadek pewnie ze stresu byl... podziemuje termometrowi za wspolprace i spij spokojnie.
A do ginka mozesz sie umowic tak czy siak, jak chcesz mozesz mh nawet wykres pomazac. I zapytaj czy jego zdaniem powinnas brac lutke.
Jeszce mozesz isc na bete i powtorzyc po 2 dniach i zobaczyc jak przyrasta i wtedy bedziesz pewna.
Tak wiec kochana, malo wymiotow Ci zyczd (ja nie wymiotowalam wcale wiec obys miala tak jak ja) i duzo zdrowka, spokoju i radosci teraz.

W pierwszej ciąży nie brałam lutki... No i też nie bardzo wymiotowałam kilka razy się zdarzyło:) Do gina chciałabym iść tak, żeby serduszko już było widać, bo inaczej to będę mieć mega stres:) Za dwa tygodnie gdzieś...

PAULINKA GRATULACJE:)

Az sie po ryczalam nie wiem ze szczescia chyba ze w koncu ktores sie udalo....

I to jest oznaka na to ze czas moze nas uratowac...

Boze kochany az zadzwonilam do Łukasza i mowie mu lutowka zaciazyla a on ktora ktroa ta narwana z Katowic? A ja mu ze nieeee taka inna... a on no to pogratuluj :)

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10
patu$ - termin @ 20.10
natka - termin @
kasiol - termin @
tysia - termin @
~~~~~~~~~~~
akuku -
||
paulinka -
||

No on kojarzy najlepiej Nuuuske...

Paulinka ja cie krece...

A i grzybol by sie zgadzal bo na poczatku ciazy to mozliwe... O ja pierdziu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzis zaczelam 25 tydzien... 25 tygodni czekakam az mtorej sie uda i udalo sie...no dziewczyny macie 15 tyg jakies zeby zajwc, chyba ze czekacie az ja wam miejsce zrobie.

Maluch moj wazy ok pol kg ...a w 15 tyg. Urosnie jeszcze jakies 3 kg...szok normalnie.

Dziewczyny ja normalnie nie wierzę:) chodzę i ciągle sprawdzam czy druga kreska nie wyparowała:) a najlepsze jest to, że dokładnie 2 lata wcześniej 26 września też zobaczyłam dwie kreski, no i mam Mikutkę:) szczęśliwy dzień normalnie:)

Akuku wow, ale duży chłopak:) albo dziewczynka:)

patu$ hahaa jaka narwana ???? Wypraszam sobie normalnie :wściekła/y::wściekła/y:

WĄTEK UWAZAM ZA OFICJALNIE ODCZAROWANY !!! HURA HURA ! :-):-)

paulinka no i 13-tka okazala sie sczesliwa w Twoim wypadku :*** Ciesze sie strasznie, mam nadzieje, ze teraz u Nas to juz tylko bedzie kwestia czasu az wszystkie zafasolkujemy. Czas poplaca i przedw wszystkim nigdy nie wolno sie poddawac ! :happy2:

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10
patu$ - termin @ 20.10
natka - termin @
kasiol - termin @
tysia - termin @
~~~~~~~~~~~
akuku -
||
paulinka -
|| ( 13-ty cykl starań )

reklama