reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

26092013875.jpg Może na tym będzie lepiej... Jutro zrobię z porannego moczu. Maść tą mam:) Tam w środku mam się nią smarować?:) Sorki za pytanie, ale na grzybka jeszcze jej nie używałam:)

Załączniki

• 26092013875.jpg
    26092013875.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Paulinka ja tez widze jakis orzeswit, ale zdjecie slabe...sprobuj zrobic bez ruchu albo innym aparatem.

No mnie sie az paszcza cieszy.

Natka jutro poinformuje wychowawczynie... niech pogada z tymi dziecmi i nie wiem niech zabronia im mowic po polsku w szkole, bo one przez to nie maja zadnej kontroli i skad one maja wiedziec ze powinny zwrocic dziecku uwage, bezkarnie sie czuja i tak sie dzieje.

Akuku mnie maluchy ostatnią przerażają... Skąd się uczą takich zachowań. Rodzice czy media im to przekazują...

Paulinka no teraz cos tam widac,ale powiem ci ze kiedys dawno tak mialam i co sie okazalo ze tam pod ta membrana jest taki jakby hmmm jak to nazwac rozowy podtrzymujacy pasek i to on daje takie wrazenie....Ale przekonalam sie o tym jak rozebralam test na cesci pierwsze. Powtorz jutro z ranca...A co do masci to z zewnatrz sie smaruj bo od srodka to nic nie da...

No i najlepsza wizyta u ginka a i zero seksu....bo emka zarazisz a potem ot jak bumerang bedzie wracac...Zreszta grzyb zlapany raz bedzie czesto dawal o sobie znac,

paulinka cien widac, ale bardzo slaby. Koniecznie powtorz z porannego moczu jutro. Bede mocno trzymac kciuki, zeby na przeswicie sie nie skonczylo:blink::blink:

akuku noz mi sie w kieszeni otwiera jak to czytam. Dzieci...ostatnio coraz czesniej przekonuje sie ze powinno sie czesc z Nich nazywac niewychowanymi kompletnie malymi potworami, bo co mozna powiedziec o dziecku paro-letnim bluzgajacym na drugie z [powodu widzi-misie czy czegokolwiek innego ? Dzieci w dzisiejszych czasach sa strasznie krzywdzace, strasznie okrutne wobec innych dzieci. Zazdrosc wobec Nich jest dla mnie nie do ogarniecia jak i rywalizacja chocby o to, ktore lepiej wyglada...:no:

Nuuśka chyba muszę kupić normalny test, bo te z allegro jakieś wadliwe... Moje dziecko zamknęło kota w szufladzie. I teraz poszedł i sobie go wypuścił... No skąd bierze takie pomysły?

reklama
Do góry