reklama
Widze na tescie jakas kreseczke cien ciena, ale praktcznie pod kazdym kontem...
Nie wiem narazie uwazam test za negatywny... I czekam na cos nie wiem na co.
Tempka skoczyla lekko do gory.
Cień cienia często jest na początku jak jest małe stężenie hormonu w moczu! Więc ja myślę że jednak Ci się udało ) kiedy powtarzasz test dla pewności?
kasiol
Fanka BB :)
akuku trzymam kciuki z całych siłja czekam do poniedziałku, ale pewnie @ przylezie niedługo dziś 30 dc
patu$ka szybko zleci do 14.30
patu$ka szybko zleci do 14.30
kasiol
kasiol a ilu dniowe masz cykle? Kiedy powinna przyjść @?
tak różnie myslałam że wczoraj,a cykle mam od 23 do 32-zdarzyło sie raz , ale juz dwa dni temu zauważyłam śluz jakis przekrwiony, potem cisza i wczoraj wieczorem znów więc pewnie juz nadchodzi brzuch pobolewa...może w kwietniu się uda
dziewczyny- macie coś takiego jak mrowienie jajnika? ja odczuwam to od jakiegoś czasu-i nie wiem czy zabardzo się w siebie w słu****e czy cos nie tak, byłam w listopadzie u gina ale ta mnie zbyła zbadała manualnie i powiedziała że wszystko ok, troche się tym martwie-bo ten miesiąc mielismy naprawde mega intensywnych starań-jeden dzień właściwie odpuściliśmy i znów pudło w dodatku takie dziwne mrowienie-i to teraz przed @, wczesniejsze miesiące juz też czasami czułam
Akuku
Kasiol.powtorze jutro jak @ nie przyjdzie... Kurde jakby nie koglabyc ta kreska albo ciemniejsza albo wcale :/:/
Ja sie staram od poltorej roku I tez z marnym skutkiem :/:/
Trzymam kciuki by @ do Ciebie nie przyszla.
Ja tez wczoraj mialam plamienia tylko brazowe a dzis jak na razie czysto.
Ja sie staram od poltorej roku I tez z marnym skutkiem :/:/
Trzymam kciuki by @ do Ciebie nie przyszla.
Ja tez wczoraj mialam plamienia tylko brazowe a dzis jak na razie czysto.
P
patu$ka
Gość
akuku moze sie udalo...trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie pudlo,jedna krecha... juz nie mam nadziei (ale sie nei zalamuje) i czekam na @ chyba ze na wizycie cos tam sie wykluje... cycki bola niemilosiernie ale brzuch milczy,moze to jakis felerny test nie wiem...Ale juz sie nie nastawiam
U mnie pudlo,jedna krecha... juz nie mam nadziei (ale sie nei zalamuje) i czekam na @ chyba ze na wizycie cos tam sie wykluje... cycki bola niemilosiernie ale brzuch milczy,moze to jakis felerny test nie wiem...Ale juz sie nie nastawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Akuku trzymam kciuki
paulinka88 maly czarny kudłaty - może Spike
Agaawa oj my tez kochamy koty, raz ze wlasnie tak jak piszesz, zwierza to bezproblemowe, ale przede wszystkim to chyba jedne z niewielu zwierzat ktore nie sa dla Nas, tylko my jesteśmy dla Nich Podejrzewam, ze Desperado w poprzednim zyciu był królikiem, bo zachowania ma obledne - potrafi się wylozyc na plecach lapkami do góry,caly się skuli i tak lezy czekając na swojego człowieka az wreszcie zauważy i pokizia Agaawa a Ty już po @ czy jeszcze czekasz ?
Akuku cien cienia według mnie może oznaczac jeszcze niski poziom hormonow, ale jednak wydaje mi się e powinnac powtórzyć bo jak dla mnie to taaak! Oj trzymam strasznie kciukasy za Ciebie Kochana a jak tempka?
patu$ka poczekajmy do wizytki u gina, może dzidzia jest ale poziom hormonow jeszcze tak niski ze tescior tego nie wychwytuje, tez tak może być. Nie załamuj się dopóki nie będziesz mieć 100% pewności.Nie wierze ze zadnej z Nas się nie uda w tym miesiącu. Ja testuje w niedziele, ale po wtorkowym negatywnym teście jakos zludzen brak.
kasiol a to mrowienie masz często? Może warto do ginka się wybrać, niech zrobi Ci usg, bo kiedyś miałam cos o czym piszesz tylko mrowienie dotyczyło lewego jajnika, mrownienie było ciagle praktycznie i jak później się okazało, dwie torbiele na lewym jajniku się pojawily :/ ale wyleczyłam je szybko, w ciągu niecałych dwóch miesięcy się wchlonely całkowicie.
A tescior robilas ? Bo wiem, ze mrowienie jajnika może być jednym z objawow ciąży.
Agaawa oj my tez kochamy koty, raz ze wlasnie tak jak piszesz, zwierza to bezproblemowe, ale przede wszystkim to chyba jedne z niewielu zwierzat ktore nie sa dla Nas, tylko my jesteśmy dla Nich Podejrzewam, ze Desperado w poprzednim zyciu był królikiem, bo zachowania ma obledne - potrafi się wylozyc na plecach lapkami do góry,caly się skuli i tak lezy czekając na swojego człowieka az wreszcie zauważy i pokizia Agaawa a Ty już po @ czy jeszcze czekasz ?
Akuku cien cienia według mnie może oznaczac jeszcze niski poziom hormonow, ale jednak wydaje mi się e powinnac powtórzyć bo jak dla mnie to taaak! Oj trzymam strasznie kciukasy za Ciebie Kochana a jak tempka?
patu$ka poczekajmy do wizytki u gina, może dzidzia jest ale poziom hormonow jeszcze tak niski ze tescior tego nie wychwytuje, tez tak może być. Nie załamuj się dopóki nie będziesz mieć 100% pewności.Nie wierze ze zadnej z Nas się nie uda w tym miesiącu. Ja testuje w niedziele, ale po wtorkowym negatywnym teście jakos zludzen brak.
kasiol a to mrowienie masz często? Może warto do ginka się wybrać, niech zrobi Ci usg, bo kiedyś miałam cos o czym piszesz tylko mrowienie dotyczyło lewego jajnika, mrownienie było ciagle praktycznie i jak później się okazało, dwie torbiele na lewym jajniku się pojawily :/ ale wyleczyłam je szybko, w ciągu niecałych dwóch miesięcy się wchlonely całkowicie.
A tescior robilas ? Bo wiem, ze mrowienie jajnika może być jednym z objawow ciąży.
Ostatnia edycja:
reklama