reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
....Bry

U mnie owulki nie bylo. Boli mnie ten jajnior. qrwa bede miec torbiel. Oby tylkos ie wchlonela do @ ale bez luteiny watpie zeby byla jakas szansa...

Nuuuska jutro testuj:)

Natka widze u Ciebei zaczyna sie cos dziac :)

Patu$ a może jednak była? W końcu bądź co bądź tempka idzie w górę i jest wyżej niż w fazie niskich temp.

Nuuuśka trzymam Cię za słowo :-)

Natka w to watpie...
Nie ylo ksoku a ze idzie w gore to normalne bo progesteron jest wyzej ale za malo zeby swiadczylo to o prawidlowej 2 fazie.

Poczekaj jeszcze na jutrzejszy pomiar, jak pójdzie w górę to może być jednak tak że owu się odbyła. sama wiesz że czasem zdarza się taki powolny wzrost. Bądź dobrej mysli i nie nastawiaj się od razu na torbiel kochana :*

Natka tak wiem ze moze byc tak z ta tempka.

W ogole pisalam wam o tym sluzie. Nie wiem, dawno tak nei maialm moze to jakis grzybek?hmmmm SLuz z grudkami kotre latwo rozetrzec, gesty sam sluz bez zapachu. Ale nie wiem jak Wy ale ja np mam tak czasem ze po dwoch czy tam trzech stosunkach pod rzad czy w krotkim odstepie czasu,potem czuje zapach spermy od siebie z pochwy. ja nei wiem czy jestem przewrazliwiona i tyylko ja tak mama ale przy grzybicy to nie m zapachu raczej...

hmmmmm ogolenie poszalelismy z Ł ostatnio ale no chyba nie bede tego przpelacac grzybica. Bo qrwa bede musiala czekac do przyszlego tyg z wizyta.

patuska ja tez czuje od siebie sperme po przytulankach hehe, bo wlasnie to z nas wyplywa przeciez.

no ja mam nadzieje ze u Ciebie ten powolny wzrost mimo wszystko na owu.

Alex sobie super radzi w szkole jestem z niego duma, dzis mial zajecia sportowe dodatkowe i pan specjalnie czekal na m zeby mu powiedziec ze Alex ma potencjal. w domu jak odrabialismy prace domowa on mial narysowac co lubi najbardziej robic w parku i narysowal zjezdzaknie anpozniej wode i base , i na drugim obrazku rower, ja mialam opisac dla czego to lubi ale Alex stwierdzil ze chce sam napisac a ja mam mu dyktowac literki. pozniej spiewal piosenki literowal wyrazy, super ze mu sie to podoba.

Hej dziewczynki :*
U mnie tempka w górę- czyżby jednak owu? Ale żeby tak wcześnie hmmm... O 16:30 wizyta u gina to podejrzymy co się tam dzieje.

Nuuuśka jak tam u Ciebie??? :-) bo zaglądam od rana i żadnej wiadomości od Ciebie :-)

Patu$ka tak jak napisała akuku- ja też tak mak. To chyba normalne :-)

reklama
Do góry