reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka jak nie urok to sraczka....

Ale to bylo zpaisane jako powiklanie,bo jednak to zabieg inwazyjny a kontrast moze wywolac alergie. A potem polaczenie kontrastu ze sperma. I mieszanka wybuchowa gotowa.

Noc oz poradze sobie z nim...Clotrimazol mam takze dzialam.

reklama
Nuuśka nosz kurcze a tak leżałam rano i sobie myślałam, że dzisiaj ujrzę piękne zdjęcie dwóch kreseczek.... Jakiś urok czy coś... Kasiol u Ciebie tempka wysoko:) Czekamy:)Natka na wieści po wizycie czekamy:) Patuśka Kochana lecz się lecz, bo jak Ł przyjedzie to będzie ogień w stodole:) Tysia co u Ciebie?? Basik witaj:) Fajnie się znowu spotkać:) U nas jest spokojnie i kameralnie:) SZkoda, że nam wątek stycznówek umarł:) Ale dobrze, że chociaż tutaj się spotkałyśmy:) Też masz baardzo ładną tempkę i trzymam kciuki:)

A ja chora jestem!! Gorączki nie mam, ale wszystkie pozostałe objawy przeziębienia... Może mi to owu przesunąć?

paulina moze przeziębienie ovu przesunac, ale czy ty aby nie jestes juz po:)
basik widze wysokotemperaturowiec jest:)
u mnie niestety czas pokaże , bo tempka co miesiac piekna aż pięknie spada:/ czekam co przyniesie kolejny dzien, na razie jest dobrze:)

akuku - sto lat!!!!!!!!!!!!1

Basik - witaj. Masz bardzo ładny wykres w tym cyklu ;) Kiedy testujesz?

Patuska - polecam Iladian. Oby infekcja szybko mineła.

........

Ja dzis drugi dzien siedze w domu na urlopie, ale czasu na wszystko brak, bo oczywiscie praca w domu = wisze na telefonie od rana.
Za godzinke wybywamy na budowe Dach zamowiony ;) W przyszłym tyg bedzie sie robił ;) Nie moge sie doczekac ;)

W temacie: nie mam pojecia kiedy była owu, bo mój organizm robi w tym cyklu co chce. Sluz płodny był juz dwa razy. :confused:
więc dzialamy w miare jak jest czas i siły. Oby do konca wrzesnia ;)

Paulinka- owu może się przesunąć ale faktycznie wygląda że Ty możesz być już po :-)

Co do wizytki to oczywiście zdam relację ale mam nadzieję że wieści beda tylko dobre. Ale zdenerwowana jestem na maxa...

Patu$ka to lecz szybciutko infekcję!

Akuku- nie wiedziałam że masz urodziny! Wszystkiego najlepszego :*

Dziekuje Dziewczyny za mile pprzyjécie:-)
tysia zatestuje moze 13go w piatek;)) tak na przekor przesádom???co???

Paulina witaj
:-) kupe lat:-D
Kasiol taki juz ze mnie wysokotemperaturowiec:-D
bylam dzis na usg w klinice ale tu w irladii sa dziwne zasady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kobitka ktora robila mi usg nie chciala mi nic kompletnie powiedziec,oswiadczyla ze caly raport z badania wysle mojemu ginekologowi:(((
jedyne co mi powiedziala to , ze nie mam policystycznych jajnikow..hm..a lekarz w polsce zdiagnozowal u mnie policystyczne jajniki...zglupialam:szok:
mialam cichá nadzieje ze poni powie ,ze jestem w ciazy...ale niestety...czekam na wredote@

dziekuje dziewczynki za zyczenia.
wlasnie zjadlam drugie sniadanie i wciagam czekoladki z bombonierki, jejku jak mnie na slodkie naszlo...

bylam dzsi w b&b na niecale dwie godz. sprzatac.. zawsze ttoszke dodatkowej kaski...mialam juz nie chodzic ale mowie kasy u nas brak, a jeszcze szef mojego m mu nie placi ponad dwa tyg...maskara.
powoli sobie robilam i wcale sie nie zmeczylam, a za to w domu dzis juz nic nie robie, m powiedzial ze ja juz swoje zrobilam i on siebreszta zajmie. wiem ze on by nie chcial zebym teraz chodzila do b&b ...

ciekawe jak tam chlopcy w szkole i przedszkolu.
o jejku ale sie slodkiego objadlam mmm.

reklama
Jejku Akuku zapomniałan!! Wszystkiego najlepszego kochana:)

Dziewczyny ja to myślę, że nie po owu, bo śluzu płodnego nie było, bólu nie było, a spadek tempki jednodniowy... Teraz wróciła do normalnego poziomu. A dziś zakłuł mnie lewy jajnik, i mimo, że rano miałam śluz biały, gęsty i lepki to teraz byłam w wc i na papierze białko jajka piękne... No i (.)(.) zaczynają lekko pobolewać... Więc myślę, że owu za jakieś dwa dni może być, bo w ostatnim cyklu takie białko miałam dwa dni przed owulacją.

Do góry