reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczynki dziekuje za kciuki i mysli, ale nie ma co pisac ....to samo co co miesiac. I jak co miesiac od wczoraj mam dola wiedzac i czekajac na @.... :no2::-(
Jeszcze dwa miesiace i bedzie rok, ja wiem ze to moze niedlugo, ale czuje ze psychicznie sie wypompowuje:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuuska..... kurcze, noooo...... A testowałaś czy odpuściłas?

Kasiol - u ciebie widze nadal pięknie wysoko ;) Kiedy testujesz?

Natka - oby gin potwierdzil owu.

Witam
czy moge sie u Was rozgoscic????
jestem 36 letnia matka 9 letniego syna a od 6 miesiecy staramy sie o rodzenstwo dla syna.jak narazie bezskutecznie:no:

nusśka ale kurcze no , taką miałam nadzieje ,ze bedzie pozytywny:(widze ze testowałas wczoraj, dzis tempka zdecydowanie za nisko...tule mocno....

natka ja testuje w piatek oczywiście jak tempka bedzie na poziomie 36,9... , jak mniej nie ma sensu , bo u mnie to później jak u nuśski spada... wiem ze wczesnie ale nie chce sie męczyć, bedzie negatyw to trace nadzieje i tyle, mam dośc męczeenia sama siebie-10 wyjdzie 10 dpo, bo to bardzo czuły test.
basik77 witaj:) u nas bardzo kameralnie jest ,nie widze nic przeciwko żebyś sie dołączyła jak masz ochote:)

nuska no nie wierze.. mi sie snilo ze robilas tescik i pozytyw. kurcze nooo...przykro mi kochana. tule mocno.

kasiol tempka sliczna.

basic witaj.

natka trzymam kciuki za dobre wiesci u gina.

milego dnia.

Nie wiem czy bardziej jestem zla za siebie za bezsilnosc jaka mam w sobie, czy rozgoryczona tym, ze znowu sie nie udalo. Wczoraj po poludniu wparowalam do domu, i mowie sobie - kurde testuje a moze akurat.
Ale niestety, moje "akurat" znowu zamienilo sie w jedna kreske :-(
Ola sie Nas wczoraj pyta co oznaczaja te kreski na testach i mowi do mnie - To znaczy, ze jak jest jedna kreska to bedzie jedno dziecko, jak dwie to dwojka, a jak trzy to trojka ? :blink: Mowie jej - Tak to bym chciala Olus, ale niestety to tak wcale nie znaczy.

W tym miesiacu na prawde bylam spokojna, nie myslalam, nie gadalam , nie nakrecalam sie. Łukasz o niczym nie wiedzial, nie widzial i nie myslal. Nie latalam jak nakrecona po lekarzach, odpuscilam wiekszosc lekow, witaminek i innych badziewi.Nie traktowalam sie jakbym byla w ciazy.
Niestety nic z tego nie wyszlo. Dlaczego.... ? :no: Moze mi po prostu nie jest dane posiadanie kolejnego dziecka...:-(

natka piekna temp. oby lekarz potwierdzil Twoje przypuszczenia, trzymam za to kciuki.

basik witaj.

Nuuuska ja tu pedzikiem wchodze zeby wylukac i co?! Ej no to niesprawiedliwe jest! przeciez wy zdrowi i wogole!!! Ja sie tak nie bawie.

Nie bede cie pocieszac bo wiem co czujesz i ze pomaga tylko cisza poduszka i sterta chusteczek.

Basik jesli chcesz zaparaszamy choc na forum jest duzo aktualnijeszych watkow. My to weteranki.

Natka obu to byla owu

A co do mojego sluzu to grzybol,znowu ten cholerny grzyb! Qrwa lekarz mowil ze moze sie pojawic a nie musi jednak kontrast moze uczulic i co?! I ja jestem entym przypadkiem kiedy tak jest. Ł dolozyl swoje 5 gr weekendowymi harcami bo troche sobie nie zalowalismy. I teraz mam. Ginka w piatek nie ma,ale dlaczego mnie to nie dziwi zawsze tak jest. Jego nie ma Patrycje cos chwyta. Lece niedlugo do apteki po CLotrimazol i Tantum Rose i bede walczyc z tym serkiem wiejskim az go pokonam a za tydzien niech mnie obejrzy o ile @ sie nie pojawi tego czasu.

Tempka bez zmian. Owulki nie bylo.
A tam jak sie wali to wszytsko na calej linii.

W ogole jutro sa te chrzciny kupilam piekny album na zdjecia a do tego dam kase i tyle. Niech rodzice kupia to co bedzie im potrzebne.

AKUKU WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN :*:*:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurde Nuuuśka... Przykro mi strasznie :-( wiem co czujesz, bo staramy się przecież praktycznie tak samo długo. Słowa w tej chwili nie pomogą ale nie martw się kochana :* myślami jestem z Tobą, głowa do góry :*

Basik cześć :-) co się stało że chcesz dołączyć akurat do nas, na "stary" wątek skoro tyle jest nowszych ? My tu jesteśmy od lutego a przecież to juz wrzesień;-)

Patu$ka kurde jednak grzyb :/ Ty to masz przegibane z tym...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry