reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

patu$ a moze to wina testow ? Tyle sie slyszy ostatnio, ze niektore strasznie felerne sa, masz przyklad np u mnie, owulacja byla prawdodobnie 14 dc a tu Ci psikus 16dc taki pozytyw, choc no tak, rzeczywiscie robilam nieco wczesniej ale czy to az tak moze zaburzac ? Nie wiem. Co do Ciebie, to SZLAK BY TO TRAFIL...:no:a moze owu jeszcze przed Toba ? Ja wiem, ze roznie moze byc, ale zeby taki gigant nie pekl ? :/ Szkoda ze wizytke dopiero za dwa tygodnie, podgladnelabys go czy rzeczywiscie nie ma szans na pekniecie, bo za dwa tygodnie to juz bedziesz przed sama @ prawda ?

akuku dzis juz troszke w dol zaczyna isc, ale chyba jak co miesiac decydujacy bedzie jutrzejszy dzien,bo od poczatku pomiarow, temperatura zaczyna spadac w 12 dniu po owulacji, wiec ten z kolei wypada jutro :zawstydzona/y: i juz w kosciach czuje, ze spadnie, choc w tym miesiacu malo co mowie, Ł. nie wie jaki mam wykres, i tak chyba jest najlepiej i najbezpieczniej dla Niego samego. Jutro chyba wszystko sie rozwiaze jak sadze ..
Jak Ty sie czujesz w ogole dzis ?? koniecznie wklej zdjecie wozka :D

natka heh ja sie spodziewam sie zbyt wiele uslyszec oprocz tego ze juz calkiem osleplam :wściekła/y:

kasiol ja np ciagle spie na brzuchu ale w tym cyklu, wczesniej niz w poprzednim zaczely mnie bolec (.)(.) bo praktycznie zaraz po owulacji, i ciezko lezec ale z kolei na boku nie bardzo umiem spac.

Ostatnia edycja:
reklama
nuska jak khpie to wkleje.
ja tez bylam u okilisth w zeszlym tyg. i mam pogorszony wzrok...i. nowe 2 pary okularow do odbioru jutro.

jednk sie nie polozylam a poodkurzalam i lazienke sprzatnelam...jeszcze tylko prasowanie, ale teraz kdpoczywam bo nie chce znowu zdychac z bolu... ehh

nuska to czekamy na jutrzejsza gempke a jak nie spacnie to kiedy testujesz??

kurcze powstawialabym zjdecia moich zakupow ale z tableta moge tylko 2 zdjecia na post ehh
ale zobaczcie jaki ladny przewijak mam. pod spodem jest wanienka

Załączniki

• 20130908_112922.jpg
    20130908_112922.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 24
witam.

Nuuuska - trzymam mocno kciuki. Jak jutro nie spadnie temp to pojutrze testujesz?

Patuska - oby owu jednak byla, tylko testy sie myliły. Niby fajnie mierzyc temp, robic testy zeby wiedziec co i jak, ale z drugiej strony w sytuacji gdy inf sa sprzeczne to nie wieadomo co o tym myslec....

AKUKU EXTRA ZAKUP:) JAK nowy wygląda:)
nuśśka ja sie w tym cyklu zaopatrzyłam w trzy testy jeden robie w 12 dpo -jak tempka wysko oczywiscie-taka 10 powinna już wyjśc tym bardziej że ovu potwierdzona +/- jeden dzień, jak negatyw to juz sie oswoje z tą myslą, jak ma wyjść to wyjdzie... a ja spać przez ostatnie dni przed @ nie moge bo czekam na pomiar;/;/;/ koniec złudzeń, licza sie fakty:)

akuku Kalina tez juz umie na dwóch kółkach jeździć:) wczoraj zaskoczyła za pierwszym razem co i jak:) tylko z zatrzymywaniem jescze kłopot ale dzis poćwiczymy:)

Ostatnia edycja:
kasiol no tak...to moge podac Ci reke :zawstydzona/y: dzis zle spalam, a teraz pewnie bedzie podwojnie gorzej bo nie dosc, ze przed @ zawsze sa nerwy, to jeszcze Ł. nie bedzie i lozko puste :-(
Jestem z siebie dumna, ze dotrzymalam do dzisiejszego dnia, po cichu wiem, ze to pierwszy taki raz chyba, bo wiecznie ostatnio testowalam wczesniej zaczynajac (boże uchowaj) od 9dnia po. To sie dopiero nazywa pierd***** i to takie pozadne :wściekła/y: Teraz obiecalam sobie, ze do 12 dnia bede czekac chocby sie walilo i palilo, choc nie powiem, w urodziny mialam ochote zatestowac, ale powiedzialam sobie - hello dopiero 9 dzien nie zachowuj sie jak idiotka ! :angry: Testow w domu mam duzo, ale za to owulacyjnego ani jednego. Czekam na @ z zamowieniem. Ciazowych mam chyba z 5, ale to tylko dlatego, ze dostalam w zamienniku kiedys jeszcze w zamian za herbatke, ktorej nie bylo.

akuku, tysia czekamy do jutra, jutro bedzie decydujace ( NAJGORSZY POMIAR jak co miesiac ), jesli temperatura gwaltownie nie spadnie, to testuje pojutrze, bedzie 13 dzien po owulacji, wiec teoetycznie cos juz powinno wyjsc, chocby cien, ale powienien wyjsc.

akuku sliczny ten przewijaczek !! :D wyglada na bardzo zadbany i praktycznie nowy. Jak z wozeczkiem sie udalo ?

nuuuśka z tej Twojej tempki nie wynika żeby chciała spaść - jest równa i ładna :-) także nic nie mówię bo nie chcę Cię nakręcać ale myślę, że coś z tego będzie :-) i oczywiście trzymam kciuki :*
A co do spania na brzuchu to też tak kiedyś spałam. Ale rano nie dość, że bolały mnie (.)(.) to jeszcze było mi niedobrze, chyba przez to że tak wszystko miałam ściśnięte.. także nauczyłam się spać na boku - ostatnio kupiłam sobie poduszkę dla śpiących na boku (zresztą często też używaną w ciąży) i naprawdę jest różnica!

patu$ z testami owu to różnie bywa. Może jeszcze tempka podskoczy jutro!

kasiol super że Kalinka już na dwóch kółkach śmiga - szybko!

natka Twoja za to spada ze hej ! :szok: ja w poprzednim cyklu mialam tak niska jak Twoja :blink:
Lepiej mi jest myslec i zachowywac sie tak jak teraz, bo nie nakrecalam sie w ogole, nie wyszukiwalam sobie objawow,bo juz nauczylam sie ze i tak to do niczego nie prowadzi. Jak ma byc fasolcia, to bedzie, jesli nie, to niestety nie poczaruje zeby bylo inaczej :blink:Pomiary daja na prawde wiele, bo wiem juz kiedy zaczynam co miesiac notowac spadek i na co moge sie przygotowac od jego momentu.

Milego popoludnia i wieczoru dziewczynki :*

No moja to sobie leeeeeci jak jej się podoba. a Ty masz kochana dobre podejście! nie ma co się nastawiać. Mnie ciekawi czy będzie u mnie ładny skok w tym cyklu- w środę się okaże czy się coś "kroi". Zobaczymy :-) choć raczej nie mam nadziei na to że się uda - chyba już po prostu nadzieja mi się skończyła, tak samo jak i siły na kolejne porażki... Jakoś tak "zamknęłam to w sobie" i staram się o tym wszystkim nie mówić i nie myśleć. Brakuje mi już powoli nawet łez, także mam nadzieję, że niedługo po prostu wszystko to będzie dla mnie bardziej "obojętne".. No ale zostaje tylko czekać... :-)
no, ale nie smęcę tutaj Wam już. Idę przygotować powoli kolację, bo obiadu nie jadłam bo nie chciało mi się dla jednej osoby robić :-) ale niedługo M z pracy wróci także zjemy sobie razem.

Również życzę miłego popołudnia i wieczoru - nie wiem czy jeszcze dziś się pojawię. W razie czego - do jutra :*

reklama
kasil to gratulacje dla Kalinki.
u nas Viki sam nie wystartuje bo jest za niski na najmniejszy rower, on ma niecaly metr wysokosci a 3, 5 roku...
a jezdzic na 2 kolkach niezbyt chce bo on wygodny jest i nie chce mu sie pedalowac hehe...do tego dochodzi ze nie czuje sie do konca bezpiecznie. ale kolek mu juz nie zalozymy, dajemy mu na zmiane biegowy i ten na pedaly

woozekmogladamy wieczorem

Do góry