patu$ a moze to wina testow ? Tyle sie slyszy ostatnio, ze niektore strasznie felerne sa, masz przyklad np u mnie, owulacja byla prawdodobnie 14 dc a tu Ci psikus 16dc taki pozytyw, choc no tak, rzeczywiscie robilam nieco wczesniej ale czy to az tak moze zaburzac ? Nie wiem. Co do Ciebie, to SZLAK BY TO TRAFIL...a moze owu jeszcze przed Toba ? Ja wiem, ze roznie moze byc, ale zeby taki gigant nie pekl ? :/ Szkoda ze wizytke dopiero za dwa tygodnie, podgladnelabys go czy rzeczywiscie nie ma szans na pekniecie, bo za dwa tygodnie to juz bedziesz przed sama @ prawda ?
akuku dzis juz troszke w dol zaczyna isc, ale chyba jak co miesiac decydujacy bedzie jutrzejszy dzien,bo od poczatku pomiarow, temperatura zaczyna spadac w 12 dniu po owulacji, wiec ten z kolei wypada jutro i juz w kosciach czuje, ze spadnie, choc w tym miesiacu malo co mowie, Ł. nie wie jaki mam wykres, i tak chyba jest najlepiej i najbezpieczniej dla Niego samego. Jutro chyba wszystko sie rozwiaze jak sadze ..
Jak Ty sie czujesz w ogole dzis ?? koniecznie wklej zdjecie wozka
natka heh ja sie spodziewam sie zbyt wiele uslyszec oprocz tego ze juz calkiem osleplam
kasiol ja np ciagle spie na brzuchu ale w tym cyklu, wczesniej niz w poprzednim zaczely mnie bolec (.)(.) bo praktycznie zaraz po owulacji, i ciezko lezec ale z kolei na boku nie bardzo umiem spac.
akuku dzis juz troszke w dol zaczyna isc, ale chyba jak co miesiac decydujacy bedzie jutrzejszy dzien,bo od poczatku pomiarow, temperatura zaczyna spadac w 12 dniu po owulacji, wiec ten z kolei wypada jutro i juz w kosciach czuje, ze spadnie, choc w tym miesiacu malo co mowie, Ł. nie wie jaki mam wykres, i tak chyba jest najlepiej i najbezpieczniej dla Niego samego. Jutro chyba wszystko sie rozwiaze jak sadze ..
Jak Ty sie czujesz w ogole dzis ?? koniecznie wklej zdjecie wozka
natka heh ja sie spodziewam sie zbyt wiele uslyszec oprocz tego ze juz calkiem osleplam
kasiol ja np ciagle spie na brzuchu ale w tym cyklu, wczesniej niz w poprzednim zaczely mnie bolec (.)(.) bo praktycznie zaraz po owulacji, i ciezko lezec ale z kolei na boku nie bardzo umiem spac.
Ostatnia edycja: