reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

W ogole ja dzis patrze a tu mam tyle bialego gestego sluzu ze sozk ale jest taki jakby "suchy" bez zapachu itd co to za sluz? Nic mnie nie piecze ani nie swedzi....hmmmm

reklama
hej :*

patu$ ja tez mam duzo takiego wlasnie po owulacji i utrzymuje sie w mniejszym lub wiekszym stezeniu az do samej @. W tym cyklu zaraz po owu bylo go baaaardzo duzo, teraz z kolei sporadycznie choc tam w srodku mam wrazenie jakby sie ze mnie wylewalo :errr::errr:

dziewczynki Dzis temperatura nie spadla :happy2: wiec pol sukcesu, czekam ostatecznie do jutra :blink: Bo taki efekt moze tez byc po tych ziolkach prawde mowiac, jak jutro bedzie na podobnym poziomie to moze jutro zatestuje z samego rana tak dla pewnosci :blink:

Ostatnia edycja:
hej:)
nuśśka ale sie ciesze że nie spada i trzymam kciuki za jutro:) jakie masz testy? jak 10 to juz spokojnie jak ma wyjsć wyjdzie:)

u mnie dzis szok:) 36,93 ale pewnie jutro spadnie bo tak wysoko chyba jescze nie miałam, a to ten czas od 20-22 dc jak tempka jest najwyższa, choc nie obraże sie jak zostanie taka

kasiol ale piekna temperatura !! :-) co jak co ale nawet jesli spadnie ( TFU TFU ) to i tak ta dzisiejsza swiadczy o tym, ze z cyklami wszystko u Ciebie w jak najlepszym porzadku :tak: Bo ja teraz pijac ziolka, ktore podobno daja duzo rowniez ze wzgledu na wzrost temperatury, tego u siebie nie zaobserowalam, bo jak zawsze nie podskoczyla powyzej 36.8. Dlatego moze jestem taka ostrozna, bo caly czas wydaje mi sie, ze te tempki ciazowe powinny byc wyzsze, choc wiem, ze w praktyce to guzik prawda.
Co do testow, to wiesz ze ja nawet nie wiem :zawstydzona/y: Jeden ktory mam z zeszlego miesiaca, kupiony na probe w Rossman-ie, na pewno je widzialyscie - CHECK GO sie nazywaja, to 25. Z tego co pamietam powinnam miec jeszcze jedno PEPINO 10. I mam 10 testow, ktore przyslali mi w zamienniku kiedys za herbatke ktorej akurat nie mieli, i te chyba z kolei sa 20.

nuska a ja bym dziss zatestowala coby sie nie nakrecac... ale powiem Ci ze wlasnie tak wygladaja wykresy ciazowe, a ze Ty masz niska tempke w pierwszej fazie cyklu to w dugiej wyzsza nie bedzie... o kurka trzymam kciuki i czekam z podekscytowaniem na tescik...

kasiol wow jaka tempka, czekamy dalej i rowniez mocno trzymwm kciuki.

patuska jak tam twojabtempka dzisiaj??

natka czyzby owu ??

milego dnia

tysia dziekuje za kciuki, przydadza sie oj !! :tak:

akuku wiesz co kochana, ja jestem juz w pracy wiec nawet jakby mnie kusilo, to nie mam za bardzo jak i chyba juz z ostroznosci poczekam do jutra, poza tym moja wczesniejsza pewnosc siebie w testowaniu przeszla w strach - czysta bojaca dupa :wściekła/y: i teraz to juz chyba wolalabym poczekac na @ niz znowu sie rozczarowac. Ale chcialas zebym zatestowala w Twoje urodzinki, wiec obiecuje ze jak jutro sie spadnie gwaltownie - a powinna na ten czas, to zatestuje zaraz jak wstane czyli po 5 :happy2:

reklama
Nuuuśka Ty się nie zastanawiaj tylko testuj jutro! Przynajmniej nie będziesz się już stresować bo jeśli coś ma wyjść to jutro już powinno być :-)

kasiol u Ciebie też piękna tempka! Oby nie spadła :-)

Akuku nie sądzę żeby to była owu- za wcześnie. Nigdy tak wcześnie nie miałam :-) ale zobaczymy jutro na usg. Boli mnie ten lewy jajnik więc strasznie stresuję się tą wizytą. Bo jak to ta torbiel to zostanie prawdopodobnie tylko laparo jeśli sama się nie wchłonęła.

Do góry