reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

No własnie Akuku poki @ nie przyjdzie mozesz sobie gdybac, ale mam nadzieje, ze ominie Cie szerokim lukiem :)
Strasznie do bani sie dzis czuje, gardlo pali od srodka i ogolnie czuje sie tak jakby mnie ktos obuchem strzelil w glowe :baffled: Pogoda strasznie zdradliwa niestety jest
paulinka88 a Ty juz @ dostalas bo sie pogubilam kochana :blink::blink:

reklama
Wczoraj miała być, ale jej nie ma. Temperatura za to urosła- może nie jakoś bardzo, bo do 36,80, ale to znaczy, że raczej na @ sobie jeszcze poczekam... właśnie lista Nam by się przydała Nick i data @, no i ewentualnie który cykl starań...

To może ja pierwsza:

Paulinka88...............6.03.2013 (3)

Paulinka, Nuska no niby tak, ale ja w poprzednich ciazach plamien nie mialam.
No zobaczymy.musze czekac I tyle.
Nuska ja tez sie dzis zle czuje :-( teraz mi troche lepiej jak pospalam ale jak sie kladlam to tak zimno mi bylo I nie przyjemnie :-(

Wczoraj miała być, ale jej nie ma. Temperatura za to urosła- może nie jakoś bardzo, bo do 36,80, ale to znaczy, że raczej na @ sobie jeszcze poczekam... właśnie lista Nam by się przydała Nick i data @, no i ewentualnie który cykl starań...

To może ja pierwsza:

to czemu tesciora nie zrobilas jeszcze ? moze mamy sie z czego cieszyc :happy: Ja chyba z ciekawosci zmierze sobie jutro tempke, i tak zaczne codziennie. O ktorej mierzysz? czy jezeli np bede codziennie mierzyla w granicach 7-8 bedzie ok, czy lepiej podzialac z budzikiem i stala pora ?

Nuuuśka.........11.03.2013r. (4) :)

Akuku ja czuje ze wirus jakis sie do mnie przyplatal niestety :/ Jak jutro nie bedzie @ to testujesz , czy jeszcze czekasz ? Ja pozostaje w mysli niedzielnego testowania i poniedzialkowego zeby sie upewnic jasno na tak - lub nie. Choc nie biore tej pierwszej opcji pod uwage jak mam byc szczera. Niestety cos czuje w kosciach, ze w tym miesiacu staraczki Nam sie nie poszczescilo :(

Ostatnia edycja:
Paulinka a mierzysz tempke regularnie ?? Codziennie o tej samej porze zanim wstaniesz z lozka ??
ile dni jestes po owulacji? Masz jakis wykres ? Spojrzalabym :-)
Jakby ktoras mogla mnke dopisac bobja z telefonu
Ostatnia @ 8.02 powinnam dostac 8-9.03
Cykl stranan 16 chyba :/:/

Nuska lepiej z bidzikiem :-) ja mam rozny wzrost w ciagu godziny kilka razy sprawdzalam :-)
Mjerze codziennie o 5 rano I ide dalej spac az dzieci obudza :-)
A I moja tempka jest niska o 5 mam 36.6 a na poczatku bylo ok. 36.7 mam dwa miejsca po przecinku ale mniej wiecej tak to wyglada.
A np. O 6.30 mam 36,8..36,9

Ja jutro zatestuje bo jak bedzie negatyw to juz wiem ze na @ mam czekac I przestane sobie wmawiac a moze jednak...

LISTA:

Akuku..................8-9.03.2013 (16)
Nuuuśka................11.03.2013 (4)

Test robiłam wczoraj popołudniu i negatywny. Ja mierzę codziennie o 6 rano- nastawiam budzik, mierzę i idę dalej spać:) Wykres mam, ale niekompletny, bo zaczęłam mierzyć na serio dopiero jak doszedł termometr owulacyjny. Więc tak naprawdę za dużo nie mówi, bo nie ma temperatur początkowych... Obserwacja cyklu - enpr.pl

Paulinko bo po poludniu to mogl hormon nie wzrosnac. No faktycznie malo wykres pokazuje, a wiesz kiedy mialas owulacje ?? Bo moze Ci sie @ spozna bo wlasnie owu sie opoznila...

reklama
ok czyli od jutra nastawiam sobie budzic o 6 i mierze codziennie i zapisuje. Jak bede miec juz jakikolwiek wykres chocby z tygodnia to Wam pokaze. patu$ka kiedys pisala ze staly wzrost temperatury przez kilka dni moze sugerowac o ciazy. Zobaczymy, pomierze jutro i napisze ja wstane.
Bede trzymac kciuki Akuku jutro rano, a noz wyjda dwie kreseczki, a jesli nie, nie martw sie, w marcu podzialamy znowui na pewno sie uda, zobaczysz :)

Do góry