P
patu$ka
Gość
heh...moglo by tak byc A mozliwe jest zeby test ciazy nie wykryl w dniu spodziewanej @? tylko troche pozniej?np
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie! Jutro mam dostać miesiączkę.. oby nie przyszła ... Tydzień temu zrobiłam pierwszy test ale... jak się domyślacie negatywny... jutro zamierzam zrobić ten właściwy choć mąż upomina by poczekać jeszcze kilka dni... To jak na razie nasz pierwszy cykl starań o 3 - go skarbka... Do tej pory udawało się nam za pierwszym razem... zobaczymy jak będzie teraz... Córeczka kończy 7 lat synuś 5... Nie chcę się nakręcać ale.. piersi swędzą i są lekko nabrzmiałe.. brzuch od tygodnia ciągnie dołem i.. mam okrutne wdęcia tak że spodnie muszę rozpinać siedząc bo boli mnie podbrzusze... apetyt jak na razie na wszystko i ciągle ...ehhh.... wiem że to objawy zbliżającego się okresu... ale skórę mam gładszą bez plam przedokresowych... zobaczymy!