reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
witam.

U nas w tym m-cu nici z dziecka. @ przylazła w 29 DC...... Takze zaczynamy kolejny miesiąc...Ruszamy tez z budową wiec mam nadzieje ze zajme troche glowe innymi sprawami to moze sie w koncu uda.

tysia123 chyba na prawde zaczynam wierzyc, ze luty będzie dla Nas pechowy:no: Na pewno teraz będziesz się mogla oderwać, wiec nie będziesz az tyle o tym myslec - to dobrze zrobi Twojej glowie i samopoczuciu. Ja niestety nie mam zadnej odskoczni jak na razie a szkoda, bo mysle ze to bardzo by pomoglo.
Ide zaraz z mloda do szkoły, brzydka pogoda dziś. W nocy deszcz padal, nie wiem jak teraz bo nie potrafie dojrzeć z okna.

Wczoraj doszłam do wniosku, ze może my cos robimy nie tak, może wcale owulka nie jest wtedy kiedy ja przewidujemy, może pomijamy w Naszych wyliczeniach jakiś jeden wazny dzień - ten najważniejszy :confused: Bo nie wiem już jak to rozumieć, wiem ze rzadko kiedy udaje się za pierwszym razem, ale za czwartym już powinno, nie mowiac, o staraczkach starających się już kilkanaście cykli.

witam.

U nas w tym m-cu nici z dziecka. @ przylazła w 29 DC...... Takze zaczynamy kolejny miesiąc...Ruszamy tez z budową wiec mam nadzieje ze zajme troche glowe innymi sprawami to moze sie w koncu uda.

Tule mocno;-) No coz moze marzec okaze sie szczesliwy??? Oby... Mnie dzis boli brzuch jak cholera, wiec chyba to @ puka... Kurcze juz nie wiem co robimy zle, jutro wizyta u ginka jesli nie zdazy sie ta @ pojawic do popoludnia...A jak sie pojawi to dooooooooopaaa i jedziemy od nowa... Dzis robie swoje pierwsze golabki,musze sie nauczyc zawsze szlam do mamy na dol zanosilma co trzeba i mi zrobila,ale dzis sprobuje sama. Pewnie nie wyjda jak mamy no ale bede muec satysfakcje

Patuśka będą jeszcze lepsze, bo Twoje własne:)) Ja wczoraj robiłam swoją pierwszą w życiu ogórkową:) Tak za mną chodziła, że nie dałam rady i wieczorem zrobiłam:) A dzisiaj potrzebuję przepisu na bigos:):):)

Tysia tulę i trzymam kciuki za następny cykl.
Ja też oczekuję na @. Miałą być wczoraj, ale jej nadal nie ma. I do tego od dwóch dni temp zamiast spadać to rośnie, więc się naczekam...

tysia 123- przykro mi, wiem co czujesz, choc nowy cykl nowe nadzieje !!!
ja też cierpliwie czekam-choc juz nastawiłam się na porażke, wczoraj zauważyłam śluz z krwią i już myslałam , że @ przyszła ale na razie cisza, nic od tego incydentu -a ze to był wczoraj 28 dc to raczej mało prwdopodobne zyby była to inplantacja i pewnie -przedbiegi przed prawdziwa @... tez nie wiem co robimy nie tak :(
paulinka 88 -może choć Tobie kochana się uda, tempka wysoko:) jest szansa:)

Tysia przykro mi

Paulinka hmm to jak nie przyszla to moze juz nie przyjdzie ?? Tymbardziej ze tempkabrosnie. Trzymam kciuki I zrob tescik :-)

Patuska powiem Ci ze jak zrobisz sama to beda Ci baaardzo smakowac :-)
Tylko tak.Ci powiem ze jak chcesz zageszczac sosik to najpierw wyjmij golabeczki.zeby sie kluski nie porobily :-)

Hmm bigos ?? Ja wkaladam zawsze, kapuste kiszona, badz dodatkowo swieza I pol na pol :-)
Do tego karkoweczka, kielbaski jakies, boczek , troszke musztardy, miodu ,sliwki , winka czerwonego, ziele angielski licie laurowe, mozna dac troche koncentratu.. No misz masz I sa dokladasz co chcesz bedzie dobry.
Podobno najlepszy jak gotuje sie kilka dni ale ja najbardziej lubie ten pierwszego dnia :-)
Tylko miesko nakpierw trzeba podsmazyc osobno :-)

Akuku u Ciebie jak równiutko:) I dziękuję za przepis. Miodu niestey nie mam. Muszę jechać do wujka...

U mnie raczej nie fasola tylko jakieś przesunięcie... Niestety nie czuję się fasolkowo, w sumie to teraz taka trochę cisza u mnie:(

reklama
Paulinko czuc sie nie musisz :-)
A ja zauwazylam jakies brazowe plamienie wiec sie @ zaczyna :-( tylko czemu tempka nie spadla ? No trudno pewnie jutro spadnie...

Do góry