reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
witam piatkowo ;) Ale się ciesze że dzis juz koniec tygodnia. Jakis wyjątkowo ciężki był.

Kasiol, Paulinka - trzymam kciuki za siostre i kuzynkę. Oby maluszki szybko i bezproblemowo przyszly na świat.

Akuku - jestes? Jak dzis samopoczucie?

Hehe paulinka raczej nie bo byśmy z kasiolkiem o tym wiedziały hehe :-D moja kuzynka jest już 9 dni po terminie, mały się nie śpieszy..

Tysia dziekuję bo to zapewne było nie d Paulinki ale do mnie ;-)

A ja Wam powiem że nie dość ze na plecach powyłaziło mi pełno syfków to jeszcze dziś mnie w dole pleców boli. Kurde nie wiem, źle spałam czy co ale boli jak cholera :/ ale mam nadzieję że te wszystkie objawy to nie ta torbiel, że się mimo wszystko wchłonęła. Jeszcze trochę i będzie wiadomo.

natka heheh moja siostra 8 dni po terminie, ale po kroplówie jakies skurcze sa wiec moze naturalnie pójdzie:) jak nie cesara.
natka oby tempka tak została, było by cudownie!

a ja walcze z remontem i od kurzu i farn=by ( astme mam od dziecka) troche mnie dusi, ale uparciuch ze mnie-bo czuje ,ze syn chce na nasze mieszkanie a nie tak jak jest teraz:) malujemy szlifujemy:) jeszcze miesiac i jak nic nie wypadnie to znosimy manatki na dół:)

hej dziewczynki :***

kasiol trzymam mocno kciuki za Stasia !!!! aj !!! :-) oby wszystko poszlo dobrze, co ja pisze - MUSI ! :tak: ale wygodniej i bardziej komfortowo by bylo gdyby jednak poddali ja cesarce bo Stasiu duuuzy chlopak wiec moze byc jej ciezko, ale mam nadzieje ze da rade jak cos :*

natka a kiedy Ty masz wizytke u gina ?? moja temp troche szaleje, ale dzis zrobilam lodowke w domu wiec ma prawo :wściekła/y:

akuku jak sie czujesz ?? bole przeszly ?

kasiol fajnie że już coraz bliżej przeprowadzki :-)

Nuuuśka tempka w pierwszej fazie może tak skakać :-) także spokojnie :-)
Co do mojej wizytki to jeśli @ pojawi się wtedy kiedy się spodziewam, czyli 29-30 sierpnia to wizyta albo 6 albo 9 września :-)

Natka, przepraszam. ciagle kogos mylę, chociaz niewiele nas tu ejst.....

A mnie brzuch boi na @ ;/ Czyzby znowu jakis mega krótki cykl się szykował? Owu chyba była wczesniej niż standardowo. Zamiast 15-16DC obstawiam raczej 11-12 Dc. To i możliwe że cykl krótszy bedzie......Dziś 24 DC.

Oby ziolka tylko przed @ przyszły ;)

reklama
Patu$ to daj znać co tam na wizytce, czy szczegóły jakieś ustalone :-)
Tysia nie szkodzi :-) a co do krótkiego cyklu, to nawet jeśli @ się pojawi to krótszy cykl to więcej szans w roku :-) a kto wie, może wcale się @ nie pojawi :-)

A ja właśnie wróciłam z pracy i zaraz trochę ogarnę a później slodkie lenistwo hehe :-)

Do góry