reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuska bo co innego przejac inicjatywe raz na jakis czas....zreszta u faceta przwjac inicjatywe czyt. "zrob mi dobrze ustami" hehehe wiesz gra wstpna ale dla faceta :p hehe
Mowie Ci odpusc, nie wspominaj ze masz ochote, ani ze plodne sie zblizaja, czekaj az mu sie jajka zapelnia tak ze bedzie chodzil za Toba jak glodny pies :p z jezorem na wierzchu... A Ty wtedy no postaraj sie kochanie hehe :p jakis masaz hehehehe

reklama
Nuuuśka wszystko się ułoży :-) na pewno to nie jest tak że Ł nie potrzeba przytulanek bo chyba każdy tacet tego potrzebuje ;-) spróbuj sposobu akuku i zobacz jaka będzie reakcja :-)

Zaraz lecę do pracy :-) a Ty paulinka też widzę wcześnie dziś wstałaś :-)
Miłego dnia :*

natka taki mam wlasnie zamiar, zobaczymy jak Ł. sie zachowa, bo fajnie byloby gdyby wrocil Ł. jakiego znalam pare lat temu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Milego dnia dziewczynki, ja mam dzis niestety dzien do tylka, ale nie tu o tym pisac.

Ogolnie kazdy facet to "ruchacz" nie znam mezczyzny ktory nei lubi bzykac, ona tacy sa dupy dupy i dupy im w glowach. Ale taka meska natura. moze faktycznie za bardzo sie nastawilismcie na to dziecko i on sie blokuje. Musicie porozmawiac a najalepiej odpuscic calkowicie te witaminki srynki seks z zegarkeim w reku.

Ja Wam powiem ze w tym miesiacu mimo ze nie kochamy sie czesto bo Ł nie ma ale jak juz sie kochamy to ogien w szpie:-):-):-) Moge smielo powiedziec z ejest o wiele lepiej niz bylo kiedy wszystko bylo zpalanowane.

heja
u nas pracy że hoho:) moze to i dobrze czas leci-myslałam że dziś wtorek:)
siostra jest juz na oddziale-zrobili jej dzis usg i Staś ma 4250 g:) wiec czeka na decyzje czy nie zrobia cesarki( od jakiegos czasu u nas -robią usg i jak za duże to cięcie:)) więc czekam na Staśka i nie moge sie doczekać:)

Matko dziewczynki ale tu dziś cisza i spokój :-)
Ja miałam masakryczny dzień i sily nie mam na nic. Zaraz idę spać :-)
Do jutra :*

Trzymamy kciuki kasiol :-) moja kuzynka też dzisiaj będzie miała wywoływany poród- no chyba że mały wczoraj wieczorem lub w nocy sam zaczął się pchać na świat :-) ale ma razie nic mi o tym nie wiadomo :-)
Miłego dnia :*

reklama
dziewczyny

poszukuje Bromergonu do kupna - potrzebuje ok 20 tabletek. jesli ktos ma do odsprzedania - dajcie prosze znac na privie

serdeczne dzieki

Do góry