reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
paulinka ciekawa jestem jaki u mnie bedzie mimo wszystko :)) Ty masz poki co baardzo obiecujacy na prawde piekny az milo patrzec na te spadki i wzrosty :-)

natka pewnie ze sie nie nastawiaj ale na prawde mam nadzieje wobec Ciebie w tym miesiacu :* jak i wobec paulinki :tak:

hej
patuś oby to badanie nie było potrzebne, wogóle wydaje mi sie ,ze twój gin jest bardzo zaangazowany w pomoc Wam. Od samego początku mi sie podoba jego podejście-nie naciąga na prywatne wizyty, robi monitoringi , a teraz kolejne badania... mam nadzieje ,ze nareszcie sie uda.A może jajniki same zaskoczą:)
akuku dokładnie:) czasem z usg co innego wychodzi-ale jak to mówiła moja s. lepiej wiedziec ,ze za dużo niz na mało. Z prowokacji dupa. Skurcze były przez pare godzin i sie zmyły. A na cesarke sie na razie nie zgodziła, bedzie próbować znów w niedziele :tak:
natka, paulinka tempka ładna-oby taka pozostała na pare miesięcy:)
tyśka kiedyś czytałam ze z tymi krótkimi cyklami jest tak-ze nie dokońca są dobre-bo jak sa czesto to mogą swiadczyc o cyklach bezovulacyjnych. Jesli jednak raz jest dłuższy np ovu w 16 dc a na drugi cykl 12 to sie jakby wyrównuje, bo jajeczka w jednym i drugim jajniku rosną tak samo wiec -te pare dni z dłuzszego cyklu-jest jajeczko " do przodu" na kolejny cylkl i potrzebuje mniej dni na wzrost:)
nuśśka dokładnie-jak nie teraz -to jego strata:) przyjdzie czas na każdą z nas, mimo ,ze zyjemy w czasach w których wszystko mamy poukaładane-myslimy ,że mamy władze nad tym co sie dzieje, ze to kwestia naszej decyzji- okazuje sie ,że ktoś / coś kieruje naszym losem i choć możemy wiele-pewnych kwesti nie przeskoczymy...

kasiol jak tam Stas pisz lepiej :-) bo albo nie doczytalam wczoraj albo nie pisalas czy juz sie pojawil na swiecie :)))

natka nadal piekna tempka :-) z racji przesunietej owu @ spodziewasz sie okolo 29-go sierpnia no zobaczymy, czuje ze beda wielkie emocje :tak::happy2:

Nuuśka z tego co pamiętam to prowokacja porodu nieudana, a siostra nie chce cc (i słusznie) i dzisiaj znowu będą zachęcać Stasia do przytulenia mamuni:)

A tak poza tym to witam dziewczynki weekendowo:)

paulinka dziekuje :tak: kurcze stasiuch wiec uparty !!!
Rowniez witam weekendowo, dzis z Wami troszke posiedzie, bo caly dzien w pracy, zreszta tak samo jak jutro :oo: grr...a jak zawsze kiedy ja w pracy to pogoda piekna za oknem - norma :angry:
Napawam sie radoscia patrzac na Ten Twoj wykres :D wiem ze to tez zasluga ziolek, ale kurcze jest na co popatrzec. z ciekawosci na jakiej granicy temp. trzymalas sie w poprzednicyh cyklach kiedy mierzylas ? tez tak wysoko ?
co do ziolek w ogole to ja naparzam je 40minut, i daje jedna lyzeczke ale moze nie taka calkiem plaska :blink: Musi byc super plaska ?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :*
Miałam nadzieję dziś się wyspać ale się nie udało bo jak M wstawał do pracy to też się obudziłam ;-)

Tempka moja na razie też mi się podoba, ale i tak pewnie spadnie jak zawsze :-)

Paulinka u Ciebie też ładniutko :-)

Miłego dnia :*

Edit: a w ogóle to zła dzisiaj jestem trochę :p M wczoraj wrócił z pracy i mówi do mnie że idzie na imprezę dzisiaj- pożegnanie jednego kolegi z pracy. Może i nie byłoby w tym nic dziwnego ale przecież on pracuje tam tydzień dopiero i w sumie nawet tego chłopaka nie znał. A ja to niby znowu całe popołudnie mam siedzieć sama? No wkurzył mnie jak nie wiem.

Ostatnia edycja:
Nuuśka ja te ziółka parzę nieraz nawet i godzinę jak się zapomnę:) łyżeczka płaska dlatego, że można się przestymulować. Ale taka lekko mniej płaska też może być:))) Najwyżej będą trojaczki:))) I nie wiem jaka ta moja tempka jest, bo to moja pierwsza owulacja od dwóch lat, a wcześniej tempki nie mierzyłam:) Z Mikołajem w ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, więc nie było takiej potrzeby:)

Natka Ty się kochana ciesz piękną tempką, a nie krakaj, że spadnie!!! A nuż zostanie na tym poziomie do maja:p

Nie no, Paulinka, cieszę się :-) tym bardziej że to cykl bez stymulacji :-) ale po prostu wolę nastawić się że spadnie i w razie czego mieć miłą niespodziankę :-)

Edytowałam poprzedni post dziewczynki.

reklama
Aha i bym zapomniała się zapytać. Obudziłam się o 4:20- Ł wrócił z pracy i mnie obudził. Zmierzyłam tempkę 36,87. Poszłam do toalety, bo nie dotrzymałambym do rana. Zasnęłam przed 5. O szóstej mam normalny pomiar tempki i ten wyniósł 36,93. I ten wpisałam, bo jakbym do tego pierwszego dodała 0,15 to jakoś tak za wysoko by było... 37,02...

Natka jak bez stymulacji to super!! Znaczy organizm już wie co ma robić:) Jak fajnie jakby z jednej niespodzianki była kolejna:)))

Do góry