reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka,latwiej mi jak nie mysle,nie szukam w internecie nie musze lykac ciagle jakis tabletek. Mierze tempke z przyzwyczajenia choaiz w ewnym momencie juz mi sie nei chcialo ustawiac budzika, ale chociaz mam widok na @ kiedy sie pojawi.

Dzis sie smarkam od rana,kicham. Chyba mnie cos dopada;/

reklama
Paulinka czekasz az organizm dojdzie do siebie po tabsiorach :) Brdzo dobrze. Chciaz czasem sie zdarzaja ciaze od razu po odstwieniu :)

Ja tam myślę, że staraczkowo to Was tu jeszcze długo pomęczę:) Przewiduję, że przynajmniej kolejny rok mi to zajmie... Więc nie ma się co spinać:)

patu$ dobrze ze sie odezwalas, myslalam dzis rano o Tobie. Dobrze ze udalo Ci sie odstresowac, ja staram sie w tym miesiacu :)
Dzis tak mi sie spac chce ze jeden Bog wie czy nie zasne zaraz na krzesle :wściekła/y:

paulinka
trzeba wierzyc ze nie bedzie zle, wazne ze owu byla :tak:

Nuuśka dokładnie- grunt, że owu była:) Gigantyczny krok na przód:) A reszta jak ma być to będzie:) Dzisiaj taki dzień jakiś, że spać się chce. Aż wstyd się przyznać, ale spaliśmy z synusiem do południa!! I dalej jakaś nietomna chodzę.

Ahh Paulinka ale zazdroszczę tego snu do południa :-)
Dziś chyba faktycznie taki senny dzień jest. W pracy wszystkie na to narzekałyśmy :-)
A jutro już czwartek, matko ale mi te dni lecą! Pewnie dlatego że po urlopie :-) z drugiej strony dobrze że tak szybko czas płynie bo przynajmniej nie mam czasu na myślenie hehe ;-)

reklama
Natka ile Ty masz serduszek:))) No imponujecie:) Mi też te dni jakoś tak szybko lecą... Ledwo jedne zióła piłam, a już parzę następne:))))

Do góry