reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki :*
Tempka ładna więc jestem zadowolona :-)
Paulinka mnie w ostatnich cyklach też zdarzały się dni, że po owu miałam bóle jak na @.
A dziś z kolei strasznie mnie znowu bolą (.)(.), dotknąć nie mogę :-( a przez ostatnie kilka dni już był spokój z tym bólem..

Akuku głowa do góry! Zapewne decydując się na kolejne dziecko wiedziałaś że mogą pojawić się problemy- także finansowe. Ale to wszystko przejściowe, nie martw się :-)
A co do bioder to przejdź się do lekarza. Na pewno są środki, które Ci pomogą, a które można bezpiecznie przyjmować w ciąży.

Miłego dnia :*

hej:)
@ przylazła, dobrze że chociaż raczyła odrazu-wniosek nie odczytywać testów pepino pod swiatło po czasie:)wczoraj sie wypłakałam więc dzis mam jakies inne nastawienie-moze ulge ,ze już jest i nie męczy mojej psychiki, w tym cyklu mierze tempke, przynajmniej bede miała ogląd kiedy ovu, w zeszłym cyklu ovu musiało byc ok 16 dc a wtedy to mój m lezał z jelitówką ;/ za to w tym moge -przez późną ovu wczesniej-miec ją znów wczesniej. W ciąży nie ejstem więc pomagam przy remoncie intensywnie -moze za miesiac powoli zejdziemy na dół-może o to fasolci chodzi:)

paulinka, natka macie bardzo ładne tempki -chyba jakoś podobnie w tym cyklu idziecie:) tempki super!!
patuś co u Ciebie słychac dobrego?
akuku bardzo ci współczuje -nie znam tego bólu , ostatnio bolały mnie plecy i już było mi tak żle ,ze szok, a co dopiero takie silne bóle-nie ma jakiś maści sposobów? leczysz już te bóle?

dziś nareszcie jakoś sie ubrałam, wyprasowałam włosy! koniec z dołem!
skoro fasol nie chce do nas dołączyć -to nie wie co traci! jak już sie namyśli -zapraszamy
A teraz zabieram sie do pracy a pocichu pomyśle jaki kolor ścian walnąć w sypialni, salonie i korytrzu:)

kasiol dobrze ze @ sie pojawila skoro juz musiala :crazy: wazne ze nie musialas na Nia czekac ale lepiej by bylo gdyby nie pojawila sie wcale. Ja wierze ze fasolcia czeka na najlepszy moment :happy: i tak jak u mnie, nie mam zamiaru sie dolowac juz przez to, @ w tym cyklu przyjelam smutno, ale trzezwo myslac, nie martwie sie tym, bo czekam dalej i wierze ze w koncu sie doczekam :-)

natka piekna tempka :*

paulinka ja po ostatniej owu mialam tyle dziwnych boli, czesc na @ czesc jak na owu ze teraz z ciekawoscia patrze na ten cykl. Zobaczymy jak bedzie u Ciebie, trzeba byc dobrej mysli.

akuku ja wierze ze wszystko minie wlacznie z dolkiem finansowym :*

Ostatnia edycja:
Witam

Akuku - wspołczuję. Przy porodzie miałam bóle z krzyża (w sumie przez 2 doby) - najgorszemu wrogowi nie zyczę. Jak biodro boli bardziej to nawet nie chce sobie tego wyobrazać......Nie ma bezpieczynych leków przeciwbólowych dla kobiet w ciazy? Wydaje mi sie ze muysza byc.

Kasiol..... :crazy: wredna @ że przyszła.

Lece szukac listy kto kolejny testuje/....

EDIT:

Sierpień 2013 :

patu$ka - termin @ 26.08
tysia123 - termin @ 29/30.08.
natka - termin @
paulinka - termin @

Wrzesień 2013:

Nuuuśka - termin @ 16.09
kasiol - termin @ ?????

Ostatnia edycja:
Nuuuuska, napisałas kiedys ze "ziółka dobrze współgraja z Castagnusem". Co miałas na mysli? Ze dobrze 3 cykle ziółka, 3 cykle Castagnus czy razem? Chociaz razem to chyba nie mozna?

tysia czytalam wiele na ten temat, w pierwszym cyklu wiele osob poleca stymulacje razem tzn Castagnus i ziolka, potem tylko ziolka zeby nie przestymulowac. No a u mnie akurat sie tak zlozylo - ostatni cykl z Castagnusem i pierwszy z ziolkami. Zobaczymy jakie beda rezultaty.

kasiol co do Olci to tak, Olcia juz prawie naszykowana, zostaly drobne rzeczy do kupienia :) trzymam kciuki za siostre :*

U mnie dzisiaj tempka w dół, ale jakoś się nie przejmuję. Tak mnie cieszy, że owu była, że brak fasolki jakoś przełknę:) Wczoraj wieczorem tak mnie brzuch bolał, że musiałam wziąć nospę. Rano lekko bolał, potem poszłam znowu spać, a jak wstałam to cisza. Zero bólu no cudowne uczucie. Teraz znowu pobolewa. Ale już delikatnie. Sierpień 2013 : patu$ka - termin @ 26.08tysia123 - termin @ 29/30.08.natka - termin @ Wrzesień 2013:paulinka - termin @ 01.09. Nuuuśka - termin @ 16.09kasiol - termin @ ????

Hej! Weszlam na Kwietniowki a tam jakos sie niwe przyjemnie zrobilo...

Dzieki z eo mnie pamietacie :)

Kasiol u mnie dobrego? tyle ze owu chyba byla. Bynajmniej tak mi sie wydaje. Pracuje,a potem wypoczywam :)

Wstawilam pranie musze po sprzatac kuchnie:) i jakos nie mysle,nie robie sobie nadziei na nic.

@ z akilka dni a aja sie nei czuje jak na @ mimo ze juz jakies pierwsze objawy powinny byc. Ale kij czekam do terminu @.A potem doroznosc:)

Akuku Kochana moja wspolczuje tego bolu, mnie czesto boli krzyz bo mam skrzywiony odcinek krzyzowy i czesto mi dokucza

reklama
Do góry