reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka joga to super sprawa! Chodziłam kiedyś, a właściwie to za duże słowo- byłam 4 razy jeśli dobrze pamiętam :-) i jednego się nauczyłam- kondycję to do tego trzeba mieć ;-) a ja nie miałam i byłam bardzo "zastana" :p

akuku nigdy nie miałam problemu z biodrami więc nie mogę sobie wyobrazić jaki to ból. Ale jeśli tak Ci dokucza to nie przemęczaj się! A wręcz przeciwnie- powinnaś dużo odpoczywać a nie urządzać wielkie sprzątanie! Wyluzuj kochana, porządek nie musi być idealny- najważniejsze żebyście byli zdrowi- Ty i Maluch :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Natka no niby tak ale wiesz Alex jest uczuleniowcem wiec powinnam robic wszystko by kurzu w domu bylo jak najmniej..a ja wiecznie nie mam sily... Zebralo sie tego od groma jeszcze odkurzacz sie zepsol, a teraz finansowo jest tak zle jak nigdy nie bylo :/
I szczerze nie wiem z czego bedziemy zyc do piatku...i dalej. Maskara jakas i zdolowana jestem na maxa.
Jeszcze te moje cialo nie daje rady, bo poszlabym do pracy i robila nadgodziny,a ja fizycznie nie dam rady, psychicznie zreszta tez nie. Ahh jak sie zale dzis.
M wraca, bedzie za jakies 3 godz. chyba mu dzis troche poplacze..ehh

akuku nie myśl tyle! zawsze jak zaczynam liczyc wydatki i wszytsko co musi byc na dany miesiac to głowa mnie boli i doła łapie, a jak sie uspokoje to łatwiej mi to przetrwać. Za dużo od siebie wymagasz, zdecydowanie. Ciąża, dzieci dom-w dodatku ciągle jakieś wydarzenia u was to choroba... troche w twoim życiu sie ostatnio wydarzyło i pewnie dlatego masz doła. Poprzytulaj sie do chłopaków pogłaszcz brzusio i ciesz sie tym co jest i jak jest!!
a własnie kiedy kolejne usg?

aaa moja siostara jutro na oddział a w czwartek próba porodu:) termin miala na 15 sierpnia:)

natka ja calkiem powaznie o tym mysle i moze sie skusze na poczatek w domu :-) zeby jak cos wstydu bylo mniej :wściekła/y:

akuku kochana kurcze nie wiedzialam, ze tak zle u Was teraz :no: niedobrze oj...ale staraj sie mimo wszystko sie stresowac i nie denerwowac wszystkim wokolo bo pamietaj ze teraz Wy jestescie najwazniejsi i tego musisz sie trzymac :happy: A reszta predzej czy pozniej na pewno kochana sie ulozy, zobaczysz :*

kasiol matko to juz 5 dni po terminie :szok: trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo !! :* i za to, zeby temp jutro byla wysoko a @ bardzo daleko :)

Ide sie polozyc, spokojnej nocy :*

wiedziałam ze cos zle przeczytałam:) siedze w łazience i mnie olśniło:)
nuśśka Olka do szkoły gotowa? ale te wakacje szybko zleciały:) teraz raz dwa i choinke ubierać bedziemy:)
co do mojej siostry-to właśnie przez ten test co wyszedł dużo później i wielkość bety stwierdzono ,że termin na 28 sierpień, a z okresu 15 sierpień, tak mówili jej do połowy-ze mniejsze, ze przed okresem zaszła..., a po połowie stwierdzili ,ze jednak z okresu jest ok i ze wszytko pasuje na 15:) najgorsze ze jej ginka jest na urlopie, wiec inny lekarz kazał jej dopiero 6 dni po terminie przyjść...a ona juz taka zniecierpliwiona, już ma dość:)

Nuska no jest zle... Jestem podlamana, bo chcialabym pokupowac juz fzeczy dla malucha, chcialam uzywany wozek i np. kolyske i wogle wszystko moge miec uzywane bo ja zawsze w super stanie kupie i w dobrej cenie, ale mamy taki duzy rynek 24 teraz i 8.09
Ale z czym pojde jak kasy nie mam ??
Nie wiem moze jeszcze od mamy pozycze, choc juz jej dluzna jestem 1200 f , a.mama ma remont do zrobienia :/:/:/
tak wiec sprzedajemy auto i oddam mamie kase...
A mowie chce kupic na rynku bo np. w cenie wozka nowego kupie wszystko...a zal mi nowe kupowac. No chyba ze nie znajde nic ciekawego to znalazlam fajny wozdk w mothercare za 250 f z fotelikiem gondola i spacerowka, fajnke bo ta godnola sie na spacerowke zmienia, co zaoszczedzi mi miejsca.
Wiec jezeli wozka nie znajde to kupie jakos chwile przed porodem, albo m sam kupi. A teraz chcialabym juz wszystko pokupowac.

A usg mam za tydzien a dokladnie w srode przyszlo, rano i mam nadzieje sie dowiedziec na 100%

Akuku tulę kochana:** Znam ten ból- my też mamy w tym miesiącu dołek finansowy...Dobrze, że są rodzice:)))
A mnie kurcze boli okresowo brzuch... Czyżby @ chciała przyjść kilka dni po owu? No takich cudów to jeszcze nie widziałam....

reklama
Plakac mi sie chce z bolu, niech mi robia operacje na te biodra to choc 10 lat dzieci beda mialy w miare funkcjonujaca matke.
Mnie przy porodzie tak nie bolalo, wolaalbym rodzic codziennie noz taki bol miec...
Zdechne dzis...sorry za ten humor...

Do góry