reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
test kupiony ale nie mam jak zrobic-do pracy jescze wjechałam;/
dzis 30 dc cos pobolewa wiec sama nie wiem;/
nuska Kali miała badania w kierunku celiakli... w sumie nie żle bo 110 zł a psychicznie przygotowałam sie na 300 ;/eheh

reklama
hej dziewczynki :*

kasiol ach no to chyba ze tak, to rzeczywiscie nie ma znaczenia wirus Kalinki,jak sie w ogole czuje ?
Trzymam mocno kciuki za wynik testu kochana ale ja wierze, ze bedzie pozytywny !! :-) tak dlugiego cyklu chyba jeszcze nie mialas, wiec dla mnie wynik bedzie jednoznaczny :* mierzylas dzis rano tempke ?

natka mam nadzieje, ze mimo wszystko w miare dobrze i spokojnie przertwasz dzisiejszy dzien :*

akuku super ze udalo Ci sie zalatwic zwolnienie, odpoczniesz w domku od wszystkiego a praca sie nie przejmuj niech sie w tylek caluja :tak:

U Nas dzis zalatany dzien od rana. Musielismy jechac do weta zaszczepic i odrobaczyc koty, do tego musialam zalatwic zaswiadczenie od komornika w sprawie Funduszu Alimentacyjnego, bo co roku musze odnawiac zeby dostawac na Ole kase. No i oczywiscie jak w zeszlym roku, wszystkie papiery mam, ale od komornika zaswiadczenia jeszcze nie bo maja mi je doslac do domu, bo szanowny pan komornik poszedl w teren i nie mial mi go kto podpisac :dry: do konca przyszlego tygodnia musze zlozyc wniosek, wiec znowu pewnie bede ich naglic telefonami... :dry:

kurcze paulinka a ja latam co po chwila sikać bo nie moge na tyłku usiedzieć :/
akuku fajnie ,ze nareszcie dali ci porządne zwolnienie! masz troche odpoczniesz psychicznie tez-oby dalej tez dali :)
nuśśka kiedys juz tez miałam-przed mierzeniem taki cykl chyba w 30 dniu przyszła @ i objawów tez nie było wczesniej , wiec boje sie rozczarować ,jescze pół godziny w pracy...
Kali troche lepiej schodzi jej z nosa jescze i pokasłuje-bo nie mogłam przed badaniem jej inhalacji robic-miała badanie chlorki w pocie-na sczzescie wynik juz mam-i jest ok:)

kurde pod światło cień jednak jest , ale nie odczytuje sie po wiecej niz 5 minutach ;/
ale to chyba mało prawdopodobne zeby w 30dc był cien cienia pod światło ;/ ehh czekam grzecznie na @

reklama
Do góry