reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Paulinka, a testy owu robiłaś codziennie czy tylko wtedy kiedy zaznaczalas na wykresie?
Nie masz mozliwosci skoczenia do gina na USG? Wtedy miałabys pewnosc.....

Patuska - ten twój gin rzeczywiscie dobrał czasu na urlopowanie......

Do 9 sierpnia byl na urlopie,to mowi pewnie bedzie dzis a tu lipa ale moglam sie spodziewac skor wczoraj swieto to nie bedzie mu sie chcialo.

No ale Ł ma dzis wrocic pewnei w nocy ale wroci na weekend. Ale poprostu dzis to mam taki dzien ze siasc i plakac.

Dwa ostatnie miałam to zrobiłam, bo w tym miesiącu miało być bez testów owu... A gin pewnie by mnie przyjął, ale jechać 40km w jedną stronę to nie bardzo mi się dzisiaj chce...

Jak tam dziewczynki wieczor? No zaczynamy weekend Ł dobije za jakies 3 godzinki wiec normalnie sie wyspimy.

W ogole lapie jakiegos dola przez ta owu. Mialam nadzieje ze moze jajniki zaczely pracowac a tu dooopa,ale HSG juz nie dlugo moze to cos rozjasni.

Paulinka moze jutro spadnie a pojutrze skok, albo jutro skok. Spokojnie jak ma byc to bedzie :-) nerwy nic nie pomoga.

Patuska ahh ten gin :/:/ szkoda ze nie udalo sie usg zrobic.

My bylismy w parku zabaw, ja juz nie poszaleje, wiec tak jak ostatnio ja biegalam za dziecmi to teraz musi m.tyle ze dzis byly takie kolejki ze masakra jakas :/:/byli tylko raz na pontonach raz na ciuchci i raz na przeszkodach :/:/ a bylismy tam chyba z 5 godzin. Na szczescie tez byl plac zabaw, bo Viki tylko moze z pontonow korzystac bo jest za niski i to o duzo :/:/

Akuku, ale Twój suwaczek zasuwa... Jutro zaczynasz 19 tydzień...:)
Patuśka to już niedługo męża poprzytulasz:) No a gin ładnie urlopuje:)

U mnie raczej owu nie będzie, bo bóle minęły- jajnik (prawy) zakłuł mnie dzisiaj 4-5 razy. Śluzu też mniej i nie jestem w stanie stwierdzić czy to białko jajka, bo jest go za mało, Ale zaczęły mnie (.)(.) boleć po bokach, a tak to ja miałam przy bezowulacyjnych...

U mnie wieczor w miare spokojny , Olusia u Babci na ten tydzien, bo pracujemy obydwoje na popoludnie.
Weekend bede miec zalatany bo pare spraw zaleglych musze poogarniac, ale mam nadzieje, ze pogoda dopisze i uda sie gdzies skoczyc poopalac cztery litery :blink:

paulinka ja jestem dobrej mysli, na prawde, nie wiem czy masz wglad w wykresy karoli, u Niej ziolka wywolaly owulacje przy koncu cyklu ktory mial byc kolejnym fiaskiem wiec nic nie jest jeszcze przesadzone !! :happy2: Zobaczymy jak jutro tempka bedzie wygladala.

patu$ pech normalnie z tym ginem !! szlak :/ mnie sie mimo wszystko wydaje, ze ten cykl nie jest tak do konca spisany na straty ale zobaczymy jak to sie dalej potoczy. Oby jutro tempka podskoczyla Kochana, milego i owocnego weekendu Wam zycze :*

natka u Nas na szczescie te badanka nie sa bardzo drogie bo jedno kosztuje 15zł. wiec na t3 i t3 wydam 30zł a bede miec juz jakies rozjasnienie sytuacji kiedy pojde do gina. Tak mysle.

akuku u Nas dzis wszedzie pelno ludzi - tylko przychodnie omijali :wściekła/y::wściekła/y: co mnie cieszylo bo luzniejszy dzionek. W przyszlym tygodniu te nie bedzie najgorzej wiec sie ciesze.

Dzis szybko sobie policzylam, ze staranka sierpniowo/wrzesniowe przypadna na moje urodziny :blink::blink:

hej:)
u mnie nudy:/ m. nadal walczy na dole z gipsowaniem ścian, Kali ogląda bajkę a ja buszuje po necie, bez celu i sensu:/
paulinka, patu$ka moze jescze nic straconego;/ paulinka pisałaś ,że (.) bolały cie zaraz po "ovu" co charakteryzowało twoje cylke bezovulacyjne -hmmm ja niby ovulacje mam -wyniki ok, na badaniu wszystko ok, a ostatnio tez odrazu miałam nabrzmiałe i boląde (.) ,nawet m. zauwazył ;/ moze tez był bezowulacyjny ahhh kiedy ten koszmar sie skończy

reklama
weszlam tylko zeby Wam napisac, ze nagle z nikad doslownie pojawila sie @. ...zadnych boli, nic zupelnie. Nic z tego nie rozumiem bo to troche zbyt wczesnie.

paulinka mam do Ciebie pytanie - czy ziolka O.Sroki popijasz slodzone ? czy nic z Nimi nie robisz ? wypilam pierwsza szklanke i ochyda :wściekła/y:

Dobranoc dziewczynki :*

Do góry