reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka minimum 3 godziny snu muszą być żeby pomiar był niezaburzony, a nie pięć. A co do powolnego wzrostu to nie koniecznie jest niepęknięty pęcherzyk bo może to być również problem z progesteronem (zbyt wolny przyrost co utrudnia zapłodnienie i utrzymanie wczesnej ciąży).

Nuuuśka najważniejsze że @ przylazła bo szybciej będziecie mogli się zacząć na nowo starać. Choć jeśli to "zasługa" castangusa to powiem Ci szczerze że jestem zaskoczona że lek sprzedawany bez recepty może tak namieszać w organizmie (choć w sumie dobrze że efekt tego mieszania jest pozytywny :-))
A jak tam ciasto? Wyszło? :-)

Ciekawa jestem jak u mnie jutro tempka. Czy pójdzie w górę :-) będę się zastanawiała gdzie postawić granicę hehe :-) ale nie uprzedzajmy faktów bo coś czuję mimo wszystko że będzie spadek.

Ostatnia edycja:
reklama
akuku heh ja latam ze szmata codziennie, bo w nawyku mam porzadek :wściekła/y:
Fajny byl ten cykl, podobal mi sie. Oby ten podobal mi sie jeszcze bardziej :-)

natka pojecia nie mam co spowodowalo krotsza fl ale i dobrze. Przyszla z zaskoczenia, nawet nie musialam speclanie na Nia czekac a to nowosc :happy: Castagnus slyszalam potrafi wiele namieszac, i pod tym dobrym katem jak i zlym, u mnie nic szczegolnego nie poczynil, cykle jakie byly takie sa nadal tylko ten jeden pokrecony na maxa.
Ciacho wyszlo, choc nie na tej blaszce pieklam co powinnam i przez to spod troche zbyt cienki, ale ogolnie bardzo dobre, choc pare rzeczy na swoj sposob musze nastepnym razem ulepszyc :tak:
trzymam kciuki za tempke kochana :*

milego wieczoru :*

sypialnia pomalowana dwa razy :) okna przetarte od gipsu i kurzu:) ogólne zabieganie-i przez to nie odczuwałam dzis nic:) do czasu aż nie przysiadłam i przypomnialam sobie ,ze czekam na @ :) odrazu rozbolał lewy jajnik:/ ach ten mózg, wkurza mnie na maxa:/
nuśśka juz 2 dzień nowego cyklu, dobre chos to ,ze dni mijaja i zaraz znów kolejna szansa-oby ostatnia na dłuuugiii czas:))))

Nuska nom mi bardziej chodzilo o to ze wlasnie w nerwach to zabieram sie za pozadki w szafach, takie ala swiateczne hehe
A tak to staram sie regularnie, choc wszystko zalezy jak dzien sie uklada.
chlopcy raczej nie pomagaja mi w porzadkach, tzn. oni sprzataja ze mna, ale ja wole sama hehe

Hej dziewczynki :*
Ale tu dziś od rana cisza i spokój hehe :-)

A widzisz Paulinka, jednak jest skok :-) oby tylko tempka się ładnie utrzymała :-)

Nuuuśka to super że ciasto wyszło! Narobiłaś mi ochoty na jakieś słodkości i M się śmieje że od wczoraj myślę co by upiec :-)

U mnie tak jak przypuszczałam- spadek. Niewielki ale mimo wszystko spadek. Więc zapewne owu nie było. Chyba że jutro pójdzie jednak w górę to kto wie. (.)(.) bolą mnie tak mocno, że chwilami po prostu płaczę z bólu :/ nawet lekka, przewiewna bluzka mnie drażni. A w nocy to się budziłam z 10 razy bo nie mogłam się ułożyć tak żeby nie bolało. Dzień będzie chyba paskudny.

hej hej :***

akuku haha no ja tez wlasnie najczesciej jak mnie nerwy biora to zaczynam sprzatac, bo to mnie uspokaja, wiec Ł. juz sie nauczyl, ze jak latam ze szmata to lepiej nic do mnie nie mowic bo wzrokiem zabije :wściekła/y:

paulinka ooo jaki pikeny skok, a widzisz mowilam ze bedzie dobrze :* zobaczymy jak jutro temp ale jesli nadal bedzie wysoko to owu byla wczoraj.

natka ja uwielbiam slodkosci, Ł. chyba najbardziej ze wszystkich lubi karpatke i rafaello, ja ostatnio znowu mam parcie na jagodzianki ale to sezonowo, za niedlugo przejdzie :-p Dzis masz spadek ale powyzej strefy nisich temperatur, wiec nie martw sie kochana na zapas, bo ja mysle ze owu mimo wszystko byla, zobaczymy jak bedzie jutrzejsza temperatura :*

kasiol wiesz jak mi to teraz przelatuje ? kurcze juz 3 dzien :) staram sie nie myslec jak wczesniej,forum ograniczylam tylko do naszego watku i lepiej sie z tym czuje. Do tego cykl z ziolkami O.Sroki wiec sama jestem ciekawa jak bedzie wygladal - moze tak samo jak poprzednie a moze znowu czyms zaskoczy. Oby :) Ty jutro masz dostac @ prawda ? trzymam kciuki zeby nie przyszla :*

Sierpień 2013 :

kasiol - termin @ 19.08
patu$ka - termin @ 26.08
tysia123 - termin @ 29/30.08.
natka - termin @
paulinka - termin @

Wrzesień 2013:

Nuuuśka - termin @ 16.09

Ostatnia edycja:
He he jak sobie uporządkowałam wykres to nawet by się wszystko zgadzało... Sześć niskich jest:) Teraz tylko wyższe powinny być :)

Natka mi się wydaje, że u Ciebie owu była. jutro tempka się pewnie podniesie.
Kasiol zdrówka:)
Nuuśka przeważnie po tych ziółkach wykresy są ładne:) Karoli wykres to jak dla mnie ideał:) No i w tym cyklu też owu ma:) i tez to łądnie wygląda:)

reklama
hejka!

Jak tam weekendzik? U mnie zabieganie ciagle cos wczoraj caly dzien papryke kladlam w sloiki,potem sprztanko obiad wypad do znajomych i zlecialo :)

Do góry