To i moze ja sprobuje tylko musicie mnie uswiadomic wlasnie jak to jest z tym wiesiolkiem ? na co sie to pije dokladnie, w jakich ilosciach ?Dziewczyny jak to jest z tym wiesiolkiem? Chcialabym w tym cyklu sprobowac jesli sie nie powiedzie? Co najlepiej kupic?
patu$ka kochana wczoraj wyczytalam jak pisalas o mucosolvan-ie. Mozesz mi to bardziej rozjasnic ? Bo moze i mojemu Ł. zafunduje w tym miesiacu jesli mam miec szanse, ze cos to pomoze
U Nas dzis piekne slonce. Ja niestety caly tydzien na popoludnie takze od 13.00-20.30 uziemniona w przychodni siedze niestety.Ola od poniedzialku do dzis miala rekolekcje, pisalam Wam juz chyba, takze luz od szkoly Tesciowa wczpraj kupila jej kurtke (...) nie wypowiem sie Oni maja zupelnie odmienny gust od Naszego.
90_natka my wlasnie tez chcielismy uniknac za wszelka cene tego tematu, dlatego do tej pory nie poruszalismy tego z nikim, ale wczoraj jakas taka przygnebiona bylam, i chcialam sie przed kims wygadac. Moze zle zrobilam,ze akurat przed Nia, ale myslalam, ze zrozumie. No coz, oni maja zupelnie inne poglady na pewne tematy, kiedys dzieci rodzily sie rzutem, teraz to niezrozumiale, ze moze "nie wyjsc".