reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

masz racej akuku , moja miała 8,5 miesiaca i w szpitalu jak leżała na zapalenie płuc staneła sama w łóżeczku za 2 tygodnie już chodziła, mała łysa :) i później latanie za nią bo podnosiła sie opierając o byle co... dla niej ważne było wstac a czasem nie miała za mądrych pomysłów... większe dziecko rozsądniejsze:) a przy takich maluchach każdy miesiac jest ważny dla rozwoju:)

reklama
hej dziewczynki :*

Przyszlam tylko zameldowac, ze dzis rzeczywiscie skok ale bardzo maly, w ogole ten cykl jest jakis dziwny. Owu pozniej niz zazwyczaj, mimo ze gin wyliczyla wczesniej. Tempka skaczaca z gory na dol, nie wiem moze to urlop tak wplynal i wsiowe powietrze, bo sama nie wiem juz.

Nuska ladny skok prosze mi tu paniki nie siac. TY NA URLOPIE TEMPKE MIERZYSZ?? a sio mi z tym termometrem i ciesz sie wakacjami!!!

Cześć dziewczynki.
My już urlopujemy od wczoraj tylko zasięg jest tu strasznie słaby i nie udaje mi się wchodzić na forum
Nuuuśka odstaw ten termometr, przynajmniej na czas urlopu :-)
Ja już nie mierzę i coraz bardziej się do tego przyzwyczajam :-) przytulamy się kiedy chcemy i ile razy dziennie chcemy i chyba dzięki temu że wiem że fasolki z tego nie będzie bo cykl bez leczenia to myślenie wyłączyłam i wszystko znowu jest tak przyjemne jak dawniej :-)
Buziaki :-)

A ja dzisiaj nawet tempki nie zmierzyłam, bo i tak by była zaburzona no i krwawienie dość duże więc odpuściłam sobie. Dzisiaj trzeci dzień z Ziołami Ojca Sroki:) Nuuśka jutro tempka pójdzie jeszcze w górę na pewno:) Akuku jak się czujesz?Natka a gdzie się wczasujecie? Morze, góry czy jeziorko?

Patuska rozwalilam swoj tel.. musze z m tel wyslac na tableta. I wtedy wstawie odrazu siusiaczka.
Spac mi sie chce.

Wogle zaczynam panikowac, bo przez te auto tyke kasy poszlo..a ja dla malucha nie kupilam nic. Tzn mam troche ciuszkow, ale musze dokupic bo juz posprzedawalam , a 3 mialo nie byc.
Musze kupic wozek, bujaczek, kolyske, karuzelke nad luzeczko, sliniaki, zabaweczki itd nianie elektryczna, poduche teraz do spania a pozniej do karmienia...jeejku ile tego
Boje sie ze sie nie wyrobimy przed porodem..ahh jakis stres mnie dopadl... to juz prawie polowa ciazyy..
Oo dzis kupilam pierwszacrzecz dla bejbika. Takie cus w co sie wkladw mwlucha ok6 miesiecznego i to sie wiesza na framudze i maluch skacze.

reklama
Witam.

Akuku - nie ma co, zaczęłaś zakupy od najpotrzebniejszej i najbardziej niezbędnej rzeczy :-D:-D:-D:-D

Brak sił na pisanie. Dzis cały dzien nad jeziorem, wczoraj na budowie - padam z nóg, a jutro do pracy. Ehhh....

Do góry