reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Ale Wy mnie nie zrozumialyscie w ogole ja nie chce robic tego badania zeby cokolwiek sprawdzic wzgledem ciazy czy czegokolwiek innego, chcialam po prostu zrobic tzw profil hormonalny, bo moze byc tak, ze jesli pojde do tego endoginka on wlasnie mi to zleci,wiec wolalalam sie ubezpieczyc a nie potem wydawac znowu kupe kasy zeby powtarzac wszystki badania :)
Co do fasolki, to bedzie co ma byc, nie nastawiam sie bo to i tak nic nie zmieni, poki co korzystam z urlopu i z Warki Lemon (polubilam ta "lemoniade" w takie upaly :wściekła/y:)

patu$ widzialam wlasnie na FB ze chrzanic sie zaczyna wszystko na raz, Ł. jak wroci bedzie mial co robic :blink: wraca w weekend tak ?

reklama
To juz niedlugo :) patu$ wiesz co Ci powiem, od dwoch cykli masz bardzo ladna tempke,inna niz wczesniej, ustabilizowala sie, a to chyba najwazniejsze :tak: ja wierze ze uda sie bez IUI, zwlaszcza ze Ty o polowe mniejszy choleryk ode mnie i histeryk :wściekła/y:

W ogole bardzo jestem ciekawa czy owulka bedzie w tym cyklu bez lekow? Niemoge sie doczekac przyszlego tyg,a zwlaszcza weekesndu keidy to bedzie seksowanko:-):-)

Usterka przy aucie znaleziona :) Jutro jade kupic czesci i bede jezdzic dalej :) Ah ten wujek google i moj nie zastapiony mechanik tatus :) Jeden problem z glowy teraz msuze telefon do naprawy oddac

Wujek google :-):-D a wszyscy tak na Niego krzycza, jednak czasem sie przydaje :wściekła/y: Alleluja ! Dobrze, ze sama dalas rade zuch dziewczynka :-)
Od Was nauczylam sie tego, ze temp. jednostajna jest najlepsza, a Twoja jest piekna, wlasnie zapomnialam ze Ty juz przeciez masz przerwe w braniu lekow, tym bardziej na prawde jest co podziwiac i za co trzymac kciukaski :tak: Owu Ci wypada w dobrym terminie, Ł. bedzie w domu, wiec nic tylko sie seksowac ile wlezie i moze sie wreszcie doczekamy fasolci !! :happy2:

Hej

My. Z Alexem w szpitalu bylismy tak mu sie pogorszylo i antyhiotyk. GRdelko zawalone przelykac nie moze biedny. Oby mu sie zlagodzilo i szybko minelo.

Akuku - zdrówka dla Alexa.

Nuuuśka - widze ze wiejskie seksy uskuteczniacie ;) Przynaj się - wygnietliscie juz chyba wszystkie krzaczki w promieniu 10 km :-D:-D:-D Oj bedzie co wspominac jak beda z tego dzieci :-D

Dziś po raz kolejny przekonałam się jaką świnią (nie obrazajac świn) jest mój szef....JEsoooo jak on nie szanuje ludzi. Szukam innej pracy, bo to ześwirowac mozna.

hej
tyśka współczuje szefa, ja na szczęscie nie mam co narzekac bo to dobrzy ludzie:)
wydaje mi sie ,że ovu u mnie jeszcze nie było;/ cos mnie pobolewa za bardzo... hmmm tempka nie mierzona i nie wiadomo co i jak:) kurcze no nie potrafie nie myślec dłużej niż pare dni;/;/;/;/;/;/
akuku zdrówka dla Alexa!!!

tysia jak ja bym Ci powiedziala jak to wygladalo w piatek to posikalabys sie ze smiechu :laugh2: mowie do Ł. - skupmy sie na sobie, a nie na komarach bo inaczej po minucie juz zwariuje. No i skupilismy sie, ale komary Nas zezarly doslownie zywcem. Takie mam nogi pogryzione ze szok :szok: a po wszystkim chcialam zrobic zdjecie koca i ilosci zabitych na Nim komarow :laugh2: no i bakow ( much konskich ), cholerstwa wszedzie pelno, jak znalezlismy fajne miejsce, to w piatek my tam przyjezdzamy a tam trawa skoszona i raz ze wszystko widac, a dwa pelno owadow :confused2:
Ale masz racje, gdyby byly z tego dzieci, byloby co wspominac, zwlaszcza ze raz zabilam komara wiecie gdzie ???? :laugh2: Normalnie nie dosc ze towarzystwo zarloczne to jeszcze zboczone :p

kasiol ale teraz mierzysz tak ? hmmm no jak tak, to na owu chyba za nisko, moze przesunela sie troszke choc ostatnio mialas bardzo wczesnie, ale jak masz bol na @ to barzdo mozliwe.

akuku trzymam kciuki kochana za zdrowko Alex-a. Cos te wakacje niezbyt szczesliwe.

My ledwo co przyjechalismy na wies, Ola zaczela kaszlec znowu i smarkac, kupilam jej syrop wykrztusny ale obawiam sie ze gronkowca nie udalo sie zaleczyc i znowu sie odnowila infekcja :/ po poworocie w poniedzialek zaraz pojde z Nia do lekarza i zobaczymy co powie, moze zleci powtorke wymazu z noska :zawstydzona/y: kurcze biedna ona, a we wrzesniu mamy planowany zabieg drenazu lewego uszka, i jak infekcja nie ustapi podejrzewam ze to stanie pod znakiem zapytania

reklama
Nuska ahh te komary, a podobno w ruchu nie gryza...heh

Nas tez na wakachach pogryzly, najbardziej mnie , dzieci troche mniei a m prawie wcale...hehe

Alex po pierwszej dawce juz duzo lepiej...
Dogra zmykam sie szykowac, kilka spraw pozalatwiac i chatke ogarnac, bo len ze mnie ze szok..hehe

Do góry