reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ale pzezycia. Fakt 1500 funtow to kupa kasy lepiej sprzedac dolozyc i kupic cos nowego.

Juz 17 tydzien. O mamo jak ten czas szybko leci!

reklama
Patus ale my musimy naprawic zebysprzedac...wiec kasa pojdzie ..a zanim kupimy drugie auto to oewnie duzo czasu minie bo chcemy dobre a nie grata... no i juz na pewno nie automat...

Opuchlizna z lydek zeszla, a na stopach jeszcze troche jest, jejku mam tak chude nogi hehe a juz sie przyzwyczailam do tego monstrum ..
Tylko problem w tym ze mnie nic te stopy nie bolaly jak byly opuchniete a teraz ledwo chodze...

hej :*

U Nas dzis piekna pogoda :)

paulinka super ze @ czasowo, trzymamy wiec kciuki za powodzenie :D

akuku dobrze ze juz troszke lepiej sie czujesz, ale przygody masz okropne,i to jeszcze na urlopie :no:

patu$ poradz mi jedna rzecz. Testy owu od dwoch dni wychodzily pozytywne, bol nieziemski jajnikow, podbrzusza wczoraj, pewna bylam ze dzis jak zawsze temp. poleci do gory a ona jeszcze bardziej na dol. Staram sie nie seksic z mysla tylko o ciazy i poki co sie udaje wyluzowac totalnie, zwlaszcza wczoraj, seksowanie i rano i wieczorem, zastanawiam sie teraz czysto hipotetycznie czy dzis jeszcze tez czy juz odpuscic ? Bo nie wiem co sadzic o temperaturze, reke bym dala sobie uciac ze owu byla wczoraj a tu dzis w dol :confused: co robic ?

Nuska moim zdaniem dzis masz owu I jutro bedzie skok. Jk maciebochote to sie kochajcie ale nic na sile.
A ja dzis poczulam super ruchy juz nie takie bombelki tylko 3 kopjiaki pod rzad. A dokladnie o 9.15 az mi sie japa cieszy.

No przygody nie fajne jak ja wakacje...ale ogolnie byly udane.
A jednak nas to duzo nauczylo I wzmocnilo wiec biore to jako dobra karte. Teraz wiemy jak sie zachowac w wielu sytuacjach I ciesze sie bo wiem ze jestesmy w stqnie zalatwic wszystko wszedzie. Do tego wieklm jak zachowuja sie moje dzieci w ciezkich sytuacjach.

Wpadłam się jeszcze tylko pochwalić, żę stawiamy pierwsze kroczki:))) No w końcu mój synuś stoi i robi kroczki sam:) Hehe w 15-stym miesiącu:))))

nuśśka tezz mysle ze ovu dziś od pozytywnego tesciora 24-36 h wiec ...:)
mnie cs juz tez kłuje od wczoraj w lewej (.) sluz jest wiec to juz tez chyba ten czas:)ale po głowie chodzi mi juz tylko " dlaczego teraz ma sie udac , skoro tyle razy sie nie udało" wiec jescze jestem na dystans
gratulacje dla Mikołajka:)

Ostatnia edycja:
kasiol moze owu na stale juz Ci sie przesunela wczesniej, bo poprzednio tez mialas w 12dc prawda ??

Dzieki dziewczynki za rade, tak tez myslalam ze to dzis, ale bynajmniej nie zaczelismy wczesniej staranek jak zawsze tylko od 15dc wiec moze mniej a bardziej w owu okaze sie szczesliwe :happy:

reklama
Paulinko gratuluje pierwszych kroczkow ;)
Kazdy maluch inaczej, moi chodzili jak mieli 9 miesiecy(victor nawet niecale), i mam nadzieje ze 3 zzacznie ok roku, bo juz bardziej rozumny a za takim maluszkiem to trzeba latac hehe.

Do góry