reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
W tej książce którą kupiłam (pisałam kilka dni temu :-)) też piszą że jeśli wyniki badania nasienia są ok to nie ma przeciwwskazań do seksowania się codziennie :-)

Czyli wynika z tego ze tak jak pisala akuku najlepiej seksowac sie co dwa dni od @ do @.

akuku kochana trzymam w takim razie kciuki za Wasz szczesliwy powrot do domu :tak:

kasiol nie mam pojecia szczerze Ci powiem, ale ona do mnie powiedziala, ze cytuje "mezowi trzeba dac potem min. 24h na zregenerowanie sie". Sadze ze tu chodzilo o ilosc plemnikow, moze uwazala ze jak zbyt wczesnie to bedzie zbyt malo nasienia i moze nie dotrwac ? nie wiem, w kazdym razie i tak chyba wyjdzie na moje, bo na owu jutro sie nie zapowiada. Stawiam na piatek :>

patu$ masz racje wiem o tym, ale chcialam po prostu sprobowac inaczej stad moja zlosc i frustracja, co wcale nie znaczy ze nie chce tego robic z przyjemnoscia bo wlasnie mam taki zamiar tylko skoro seksowanie codziennie nie dalo rezultatu, to mozna jeden miesiac sprobowac tak i zobaczymy :happy: A teraz poki co jeszcze nie mysle, nie nie, na razie podchodze do tego na luzie, a myslenie zacznie sie po owu pewnie.

natka no wlasnie tak i ona powiedziala ze przy tylozgieciu najlepiej kochac sie wlasnie od tylu lub w jakiejkolwiek pozycji zeby macica byla wyzej. I tak, to sie potwierdza, bo poprzedni gin kiedy juz bylam w ciazy z Ola bardzo zwracal na to uwage.

paulinka heh ja juz kiedys powiedzialam, ze wszystkie Ł. sa do siebie podobne, choc w jednej kwestii ale sa podobni ;) i w ogole dodam po raz kolejny ze sie dobralysmy, prawie wszystkie z Łukaszami :D

Zobaczymy, tesciory na razie ujemne, ale zaczyna niesmialo pojawiac sie druga krecha wiec nie sadze zeby owu byla jutro tylko pojutrze, jak to sie juz przyjelo w 17dc.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka jak Ł taki niechętny do zmiany to spróbuj może poduszkę pod pośladki włożyć, wtedy kąt się też trochę zmieni na korzystniejszy :-)

Wiecie co, dziwnie się czuję bez mierzenia tempki, tak jakby czegoś mi brakowało :-)

Miłego dnia :*
a ja jeszcze tylko jutro i urlop, yeeeeah ;-)

hej
natka ja nie mierzyłam w trakcie @ i pare dni po ,wiec nie było tak źle rzucić :) ostatnio zmęczona jestem na maxa ;/chyba przez tą pogode i klime w pracy ;/
miłego dnia;***

hej hej :*

natka tak wlasnie, tez do tego doszlam ze jak juz to poduche pod tylek badz miednice zeby bylo wyzej :blink:

Dzis totalne nic nie robienie, tylko jako ze to wies, czasem nudno, ale zaraz rozpalamy grilla :-) Tescior juz pokazuje druga kreche choc nie mega tlusta ale jest wiec zaraz jeszcze przed grillem jedziemy na lake na "wycieczke" :wściekła/y:

Patu$ka w sumie dobrze że masz tyle roboty bo przynajmniej czas szybciej Ci minie :-) niedługo już weekend i Ł wróci :-)

Nuuuśka to działajcie, działajcie! ;-) niech wakacyjny cykl sprzyja zafasolkowaniu :*

Ja też dziś zalatana, od rana w pracy a później obiad, pranie i prasowanie. Jeszcze niezła kupka prasowania mi została ;-)
Już nie mogę się doczekać urlopu, odpoczynku i tego że nie będzie trzeba tak rano wstać... Jeszcze tylko jutro :-)

Natka wlasnie okazalo sie ze chyba ne ten weekend nei zjedzie maja duzo pracy,ale to jutro sie okaze.

@ juz powoli odjezdza i bardzo dobrze bo w te upaly dostac @ to jakas masakra

reklama
o kurcze, szkoda że już w pierwszym tygodniu tyle pracy że nawet nie może do domu wrócić...

co do @ to znam ten ból... ja już też mam jej dość, a ta temperatura na dworze mnie dodatkowo wykańcza :/ zwłaszcza w pracy jak na dodatek muszę się ubierać hmm "stosownie do pracy w urzędzie" :p

Do góry