reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Skład: lebiodka - 50gr koszyczek rumianku - 50gr macierzanka - 50gr pokrzywa - 50gr dziurawiec - 50gr rdest ptasi - 50gr ruta - 20gr nagietek - 20gr nostrzyk - 20gr Dawkowanie: Małą łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny, odcedzić, pić szklankę naparu przed snem. Tekst pochodzi z: "Poradnika ziołowego" O. SrokiTeraz czekam na @(mam nadzieję, że pojawi się punktualnie w piątek) i będę parzyć i pić:)

reklama
Hejka dopiero prad nam oddali po wczorajszej nawalnicy. tak lalo w nocy a taka burza byla wysadzilo nam prad. Masakra.

@ przyszla wczoraj wieczorkiem. Ale tak skapo a dzis to juz pelna geba sie rozszalala.

No znowu nam się tak złożyło :-) ale kolejny cykl już raczej nie będzie taki bo wątpię żeby tym razem trwał u mnie 28 dni :-) obawiam się że bez leków znowu będzie długaśny.. Ale mam nadzieję że się mylę :-)
Zbieram się pod prysznic i do łóżka bo wykończona jestem.. Dobranoc :*

a ja witam sie po calym dniu :) zaliczylam wlasnie wycieczke rowerowa, zostalam pozarta przez komary i meszki a Ł. poszedl biegac ;-)
Koty oczywiscie najwieksza atrakcja ( dom obok Naszego mieszka siostra tesciowej z dzieciakami, i kiedy sie pojawiamy w koty wpatruja sie jak w najlepsze cukierki :wściekła/y:). Pogoda na razie chlodna, podobno od jutra znowu ma byc cieplo. Poki co musimy dzis wymyslec plan jak to zrobic zeby Ola spala z tesciowa z wiadomych powodow...:wściekła/y:

natka dobrze, ze @ sie wreszcie pojawila, bo juz balam sie ze bedziesz czekala na Nia jak ja po laparo. Kurcze oby te wakacje byly jednak dla Nas szczesliwe.

paulinka powiem Ci, ze ja tego niestety nie odczulam ani razu, zaluje ze trafiam ciagle na albo niedoukow, albo naciagaczy, bo wszystko rozumiem, ale on chyba zbyt wysoko ceni swoja "wiedze"...:no:

patu$ widzialam dzis wszedzie jak mowili o burzach w Polsce, u Nas na szczescie przeszlo bokiem, ale widzialam ze w wielu miejscach olbrzymie straty..z jednej skrajnosci w druga :confused2:

Spokojnej nocy :*

Dzien dobry dzis jestem doslownie na chwilke i zajrze jutro dopiero dzis mam taki zaganiany dzien ze chyba na tylku nie zdaze usiasc.

Milego dnia dziewczynki :)

Nuuuśka dobrze że dojechaliście szczęśliwie :-)

Słuchajcie, z rozpędu (albo i przyzwyczajenia ;-)) zmierzyłam rano tempkę :p muszę schować termometr żeby przy łóżku nie leżał :-)
Miłego dnia ;*

hej:)
ja tez miałam juz z dwa razy tak ,że chciałam schować pod poduszke termometr, ale zmęczenie wielkie przez tą pogode sprawiły ,że mi sie nie udało:) i dobrze:) a teraz to i tak nie ma sensu -ovu mam zawsze do 15 dc max wiec i teraz tak będzie:)najważniejsze nie myśleć za dużo:)
miłego dnia:)

Pewnie, wazne zeby nie myslec :) Mnie dzis Ł. rano wkurzyl bo oczywiscie musial zrobic po swojemu i jak juz zrobilo sie tak ze Ola spala z tesciami, to mowie mu jak do slupa zeby sprobowac inaczej to nie....skonczyl jak zawsze, wiec sie wnerwilam bo nie po to laze do ginki, nie po to biore leki, staram sie odstresowac i czerpac przyjemnosc z seksu zeby on wszystkiego mnie pozbawial :no:

reklama
nuśśśka to normmalne u facetów ,że zawsze na swoim chcą postawić;/ za to z moim to ostatnio stwierdziłam ,że przez te staranka " stworzyłam potwora" :) kiedyś miał mniej sił i ochoty:szok:

Do góry