reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuska mam twoj numer odpisalam ci wczoraj na smsa:)

Nie psiocze ale po takim czasie znam siebie i swoje cialo i wiem kiedy schemat sie powtarza. Wykres jest do bani bo ten spadek mi go rozwalil na maxa.

reklama
patu$ ale ja natke pytałam bo to ze Ty masz to ja wiem :** ale od natki wiesciuchy jutrzejsze miloby było dostać :D
wiem ze znasz swoje ciało i siebie sama, wiem wiem Kochana ale ja wierze ze to może mimo wszystko zmylka.

Tysia a gdzie Ty mieszkasz? U mnie upały po 30 stopni chyba za 3 tygodnie już...Patuśka a mi się podoba ten Twój wykres:) Oby ten spadek był spadkiem implantacyjnym:))) A jeśli chodzi o samopoczucie to początki ciąży niczym się nie różnią od czekania na @. (.)(.) bolą, podbrzusze też tylko krwawienia nie ma...:))))))))))))

Nuuuśka Dziękuję :* co do nru to chyba mam, muszę zobaczyć w starym telefonie bo część nr mi się nie przeniosła do nowego bo miejsca na karcie brak :-)

Patu$ka tempka ładna, więc nie powiedziane że @ przyjdzie :-)

Dziewczyny nie robcie mi nadziei na fasolke. Bo ja wcale nie jestem przekonana do jej przybycia w tym cyklu. Ale w poniedzialek sie okaze jak zatestuje.

u nas tak gorąco ,ze padłam na biurko i wsać nie moge;/ dzień na leniuchowanie mam dziś:) a śpie jak zabita ostatnio-brak termometra pod poduszką dobrze mi robi:)
prosze nie pisać ,ze czekamy na @ bo MY WCALE NA NIĄ NIE CZEKAMY , prosze sie zrelaksowac bo nasze myślenie już na tym etapie w niczym nie pomoże a moze zaszkodzić...

nuśka ovu mamy w tym cyklu podobnie pewnie-bo ja duzo wczesniej14-12 dc a ty później 16-18:)
zamawiam w tym miesiacu dwa testy-bo 15 sierpnia mamy 5 rocznice ślubu-2/3 dni przed @ wiec sobie zatestuje,moze los sie uśmiechnie do nas:)

Ostatnia edycja:
Tysia a gdzie Ty mieszkasz? U mnie upały po 30 stopni chyba za 3 tygodnie już...Patuśka a mi się podoba ten Twój wykres:) Oby ten spadek był spadkiem implantacyjnym:))) A jeśli chodzi o samopoczucie to początki ciąży niczym się nie różnią od czekania na @. (.)(.) bolą, podbrzusze też tylko krwawienia nie ma...:))))))))))))

środkowy wschód Polski.

Ale teraz wiem, że ból brzucha na @ jest inny niz na fasolkę. NA @ to raczej takie gorąco / pieczenie w środku (nie wiem jak to dokładnie wyjasnić), a na fasolkę raczej ciagnięcie.

kasiol nawet mi nie mów na temat tego jak gorąco jest! U nas w biurze to już w ogóle oddychać czym nie ma! Dwa wiatraki na full włączone, okna pozasłaniane a i tak masakra jakaś jest.. Ale jeszcze tylko parę minut i do domu :-)

Tysia u mnie to raczej odwrotnie jest, bo na @ na samym pocZątku mam takie właśnie ciągnięcie :-)

Nuuuśka a Ty już zaraz na urlopie będziesz :-)

Patu$ to ja już nic nie mówię tylko cierpliwie czekamy :-)

Tysia u mnie i w ciązy i na @ tak samo brzuch bolał... Tylko (.)(.) zaczęły boleć wcześniej niż zwykle, bo kilka dni po owu, a nie 2-3 dni przed@... A teraz to już bym się nie zorientowała co i jak... Bo Bolą w drugiej połowie cały czas...

reklama
natka nawet nie wiesz jak sie ciesze, chco niestety mam w glowie mysl o tygodniu z tesciami co mnie juz troche blokuje i zmienia nastawienie ale nie bede sie Nimi przejmowac. Jutro jedziemy do Miasteczka Twinpigs Aktualności | Twinpigs - Westernowy Park Rozrywki w Żorach na caly dzien, w niedziele chcemy pojechac nad zalew co juz pisalam, w poniedzialek mam wizytke u gin na 14.20 potem pakowanie, i we wtorek rano wyjezdzamy na wies :-) mam nadzieje,ze pogoda dopisze, w niedziele ma byc podobno bardzo upalnie.

patu$ a ja Ci mowie, ze to fasolcia i nikt Ci tu nie robi nadziei tylko piszemy co myslimy a myslimy ze bedzie dobrze tym razem Kochana :***

kasiol ooo popatrz :D no ja wyliczylam na 16 - 18dc jesli znowu sie spozni, ale moze tez byc tak ze cos sie odmieni i przyjdzie czasowo - 14-15dc. To by byla niespodzianka. Kiedy ja sie mam zaczac seksic ? Bo ochota jest wielka, tylko wiecie jak znowu mam poszalec codziennie przez pare dni to to bez sensu bo wtedy rzeczywiscie plemniory moga byc za slabe. W poniedzialek bede miec 13dc to jak myslicie ? :-) hah kto by pomyslal, ze my tu bedziemy sie radzic w takich rzeczach :wściekła/y::rofl2:

paulinka u Nas tez starszne upaly a na weekend zapowiadaja 38st :eek::eek: dzis jak wychodzilam w sloncu byly 43st. :eek: ale to w koncu lato, niech wiec bedzie cieplo i upalnie, lepsze to od tej zimnicy ktora byla pare tygodni temu. Powiem Ci, ze podobno Cast, ma pomagac w regulowaniu objawow PMS ale mnie (.)(.) dalej bola tak samo przed @ jak bolaly wiec w sumie to nic nie pomoglo. Zobaczymy jak z wykresem, w zeszlym cyklu byl ladny, teraz taki hmmmm.....no nie jest najgorsza ta pierwsza faza :happy:

tysia a ja Ci powiem ze kazda z Nas jest inna wiec moze zdarzyc sie i tak,ze bol brzucha jak na @ nie bedzie wcale jej sygnalizowal. Nie pemitam jak bylo u mnie kiedy bylam w ciazy z Ola, w sumie wtedy nie zwaracalam uwagi na takie rzeczy na jakie teraz patrze, ale zobaczymy. Oby te wakacje byly dla Nas szczesliwe jak juz napisalam ostatnio :))

Lipiec 2013
tysia123 - termin @
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
Nuuuśka - termin @ 16.08
kasiol - termin @ 18.08

Ostatnia edycja:
Do góry