reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuśka urlopu z teściami to współczuję... Będę trzymać kciuki za wizytkę;)
U nas w przyszłą sobotę ma być 48 stopni. No się rozpuszczę normalnie... Lubię ciepło, ale bez przesady.

reklama
paulinka ach szkoda gadac na urlop z tesciami. Juz przyzwyczailam sie do tej mysli, teraz bardziej obawiam sie o seksowanie w okresie owu choc jakos bedziemy musieli pokombinowac ;-) najwyzej rzeczywiscie bedziemy czas spedzac w lesie na grzybach albo na polanie :wściekła/y: Oby tylko w poniedzialek na usg byly pecherzyki, choc jeden :-(

Ja iwem ze kazda czek ana fasolke nie na @,ale jak juz sie zna swoje cialo i objawy przed @ to ciezko myslec inaczej. Jedyne co u mnie jest inne to to ze (.)(.) bola mniej niz zwykle przed @ i cmi mnie podbrzusze co kilka godzin. A tak to pryszczy co nei miara,palce spuchly zyly na wierzchu. Obraczke musialam zdjac bo nie dalam rady jej nosic. Pierscionka zareczynowego od dawan nie nosze bo mialam za duzy potem zmniejszylam i teraz zaluje bo na palec mi nie wchodzi.

U nas tez skwar 35 st. a ma byc gorzej. Nie wiem co ze soba zrobic,ale za to dzisiaj Anki chlodne wieczory i ranki i to prawda bo od rana to zimnawo.

patu$ a ja ciagle wierze, mow sobie co chcesz ale ja wierze i koniec kropa :-) a jak nie wyjdzie to mozesz mnie skrzyczec na wszystkie strony :-) w te wazne dni kiedy bedziecie tescic ja bede nieobecna ale myslami bede caly czas Sloneczka z Wami i bede czekac na same dobre wiesci :* Swoja droga za porada anuszki, staranka w tym cyklu zaczniemy w poniedzialek i potem sroda i piatek x2. Mysle ze bedzie dobrze co dwa dni ? Czy macie jakies inne pomysly ? :happy: lub sugestie :)

Nuuuśka co dwa dni też może być :-) co lekarz to imna teoria, ale skoro Twoja tak Ci powiedziała to może warto spróbować :-) jak tam przygotowania do wyjazdu?

Ja padam z nóg! Całe popołudnie sprzątałam i siedziałam w kuchni. Ale za to wszystkie okna umyte i jeden placek gotowy :-) jutro rano jeszcze zrobię drugi i będę gotowa na gości :-D
A tak się wyginałam na drabinie dziś że aż mnie podbrzusze boleć zaczęło :-( ale trochę odpoczęłam i już prawie całkiem przeszło :-) miłego wieczoru :*

natka kochana ginka mi powiedziała tylko tyle, ze te seksowanie się przez 6 dni z rzedu to stanowczo zbyt często, bo on nie nadazy z produkcja nasienia, i będą potem tylko takie "resztki" które to jak się zbyt wcześnie zacznie mogą trafic właśnie w owu. Ale tak sobie mysle, ze zobaczymy po poniedziałkowym usg co slychac tak w srodku i wtedy będziemy myslec kiedy zacząć się seksic żeby było dobrze a nie znowu zbyt dużo :wściekła/y:
Porobilam na jutro zakupy, bo w końcu caly dzień poza domem, obawiam się tylko pogody bo ma być strasznie upalnie wiec będzie ciężko z chodzeniem. Na wies zaczne pakowac się w niedziele, musze tylko znaleźć kogos kto Nam się kwiatkami przez tydzień zaopiekuje bo w zeszłym roku daliśmy je na piecze siostry Ł. i nigdy więcej.....:no: a rodzice tydzień będą z Nami wiec cos musze wykombinować :sorry:

Spokojnej nocy :* trzymam kciuki za tempki jutro i dawac mi od razu znac :DDD

Postaram się wejść jak najwcześniej ;-)
Co do seksowania to ile lekarzy tyle teorii.. Ale wiadomo że warto spróbować każdą możliwość :-)
Kolorowych snów :*
A Tobie Nuuuśka miłego wypadu jutro :-) :*

Ostatnia edycja:
Hej ja na sekundke.Jestesmy we francji w cannes... rano bylismy w monako...goraco jak nie wiem. Wcoraj nas komary prawiezewycem zjadly...

Ja mam mega opuchniete nogi...

Dzis rano Alex skocxyl mi na brzuch przez sen..ja tez spalam, oby nic zlego sie nei stalo...

Dobra zmykam papa

Akuku jestes! Cudownego wypoczynku! I bezpiecznych podrozy

U mnie tempka taka sama ciagle.

Dzis czeka mnie pracowity dzien.

Buziaki :*

reklama
patu$ i co dalej mi powiesz ze to na pewno nie fasolcia ??? :-)piękny jest ten wykres, kurcze jeśli nawet to nie fasolcia w co sama osobiście nie wierze to widać ze cos dobrego zaczyna się u Ciebie dziac w organizmie :tak:może wyregulowalo się cos, co do tej pory wszystko burzylo ?

akuku kochana odpoczywaj :** !! Niczym się nie denerwuj i nie stresuj, a goraco chyba wszędzie, strasznie upalny okres lata teraz jest ale lepsze to niż zimnica ;-)

natka ja czekam !!! o 10 wychodzę :p

Do góry