reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka wysokie trochę masz to tsh, ale mogło być znacznie gorzej także nie martw się :-) Może warto byłoby zbadać dla świętego spokoju to t3 i t4. Czy jod z witamin mógł tak podnieść poziom? Hmm nie jestem przekonana. Takie małe dawki jakie są w tych suplementach raczej wpływu mieć nie powinny.

reklama
natka sama nie wiem co moglo spowodować podniesienie się TSH, bo jeszcze trzy miesiące temu był poniżej 2 :dry: witaminy odstawie, w poniedziałek będę u ginki to spytam się co ona o tym sadzi, jutro zadzwonię sobie do tego endoginka i umowie się na wizytke zaraz po urlopie ale jeszcze przed @. No chyba ze powie, ze lepiej po @.
Chyba ze się nie pojawi :wściekła/y:
Ide się polozyc :*

Trzymam kciukaski za tempki jutrzejsze dziewczynki !! :-)niech pięknie leca w gore !

Hej dziewczynki :*

Myślałam że dziś nie wstanę.. Wróciłam późno, zanim poszłam spać to godzina się zrobiła taka że lepiej nie mówić... Tempka może być zaburzona. Poza tym chyba zaczynam się czuć jak na @, dziś pobolewa mnie jajnik. Za to (.)(.) coraz mniej :-) także zdaje się że nic z tego. Jutro zatestuję tak czy siak ale nie mam już takich nadziei jakie miałam wcześniej..

Miłego dnia :*

WITAM
natka kochana, widziałam wiele wykresów tych ciązowych i nie :) i naprawde najwazniejesze były to pomiary z ostatnich dni -wiec głowa do góry to ze dzis troche spadła nic nie znaczy:)ja tez ostatnio wstac nie moge;/

Zobaczymy jutro kasiol jak będzie z tempką, no i czy testowanie przyniesie dobre wieści. W sumie jutro będzie 12 dpo więc jeśli się udało to powinien pojawić się chociaż bledzioch :-)

Patu$ka a jak tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :*

a ja za to od paru dni w ogole nie umiem spac. Budze się pare razy w ciągu nocy, wierce, krece a dziś po raz kolejny kiedy wstaje boli mnie glowa :zawstydzona/y:

natka piekna tempka, w ogole wykres masz podobny do mojego poprzedniego - oby dla Ciebie okazal się szczęśliwy :** Musisz jutro wcześnie wstać i napisac przed 9.00 co i jak, bo potem jedziemy na caly dzień do Zor do miasteczka kowbojskiego, a w niedziele nad Imielin ( zalew) wiec będę dochodzić do Was :happy: Zastanawiam się a propo tego cyklu kiedy zacząć przytulanki bo za wcześnie to już chyba nie ma sensu :/

kasiol mam nadzieje, ze ten brak notowania tempek również i dla Ciebie okaze się szczęśliwy :-)

Nie wiem kochana czy dam radę wstać tak wcześnie ;-) bo obawiam się, że będę odsypiać bi dziś jestem nieprzytomna :p ale przypuszczam że i tak wiadomości żadnej dobrej mieć nie będę bo boli mnie ten jajnik z torbielą i zaczynam się tym denerwować :-(

hejka jestem!

Nuuska odstaw to oc masz bierz folik tylko najlepiej. Moim zdaniem co za duzo to nie zdrowo.

Natka u mnie? Bez zmian czekam na @ bo na fasolke szans nie ma (.) (.) bola brzuch juz cmi pryszcze sa wiec i @ lada dzien. A niech juz przyjdzie bo takie wyczekiwanie to denerwujace jest.

Bolec to Cie wcale nie musi na @ wiec nie marudz :wściekła/y: wykres masz piękny, chyba najladniejszy ze wszystkich jak tak przegladalam :) a dla porównania - miesiąc temu w tym dc mialas już poważny spadek, a teraz nic wiec siedzimy cicho i trzymamy kciukaski dalej :-) masz mój nr w ogole ?

patu$ ale Ci nakopie za to psioczenie !! popatrz jaka masz piekna jednostajna temp. w tym cyklu ! i dziś znowu tak wysoko, wiec nie wmawiaj mi ze to na @ bo ten wykres jest inny od poprzednich a wiesz co to może oznaczac ? :) Proszę Cie bądź dobrej myśli Kochana poki co, na prawde wykres masz bardzo imponujący i ja wierze ze ten spadek to fasolinka była !

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ;)

Piątek :-):-):-):-):-):-)

I nareszcie u nas ciepło. Już mialam dośc tej zminicy.

Niestety brzuch boli na @ wiec juz czekam zeby tylko szybciej przyszla.

Do góry