reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka no ja Ci powiem że to co ja miałam po odstawieniu tabsów to głowa mała :/ tylko że ja brałam 3 lata i mam PCO. Także miejmy nadzieję, że u Ciebie będzie ok :-)

reklama
Nuśka - jestem 82 rocznik.....

Paulinka - powodzenia. Wiesz, po tabletkach jedni maja meksyk a inni od razu zachodza w ciążę. Wiec zyczę ci oczywiscie od razu fasolki ;)

Jeju dziewczynki, wykończona jestem! Niby taki luźny dzień w pracy, a jednak człowiek się jeszcze bardziej męczy przez to :-)
Ale jeszcze tylko godzinka :-) a później jadę do babci bo rodzinka z całej Polski się zjechała. Także nie wiem czy uda mi się jeszcze dziś do Was zajrzeć, zależy o której wrócę :-)

heja!

Ja kiedy testuje? Nie wiem. Bo ogolnei @ powinna byc 31 czyli we srode,ale ze owu sie przesunela to i @ sie przesuwa na 29. Choc teraz nei iwem. Zatestuje w poniedzialek. Chociaz wcale mi sie nie chce.

tysia no to na prawde ho ho masz mi co pisac, ze Ty stara !! :-) mloda babeczka z Ciebie Kochana :**

paulinka o ziolach ojca Sroki czytalam swego czasu duzo juz, i zastanawialam sie nad Nimi. Poki co, biore wiesiolka, kwas foliowy, magnez i Castagnusa, jak ten sie skonczy chcialam przejsc na niepokalanka mnisiego w czystej postaci :blink: teraz dodatkowo zakupilam sobie herbatke ziolowa, ktora wspomaga plodnosc, nazywana jest herbatka plodnosci, chcesz to moge Ci podac linka :-)

Martwie sie tylko moimi wyniczkami bo odebralam dzis druga ture, tych moich poradnianych. Wszystko mniej wiecej ok, troche glukoza za niska,mam zmierzyc za jakis czas ponownie, ale TSH - 2,99 w kwietniu mialam 1,98, od kwietnia kiedy biore te witaminy dla kobiet starajacych sie i bedacych w ciazy podniosl sie jego poziom, wiec co za tym idzie, albo to zbieznosc, albo jod zawarty w tych witaminach na prawde wplywa na gospodarke hormonalna - zaburzajac ja. Nie wiem teraz czy odstawic te witaminy czy dalej je brac ? Co byscie zrobily na moim miejscu ? Dodam ze dokopalam sie do wynikow grudniowych i tam w kolei TSH wynosilo - 2,18.
natka co Ty o tym myslisz ? pisalas, ze najlepiej jak jest do 2 a widzisz co mnie sie porobilo....tak wysokiego chyba jeszcze nigdy nie mialam :-(

patu$ testuj testuj a nie marudz bo tempka piekna !! :D

Ostatnia edycja:
reklama
patu$ tez tak mysle, czyli odstawiam te witaminy. Zostanie tylko magnez, folik i Castagnus. No i wiesiolek ale to tylko do owu. Moze byc DR Patrycjo ? :-)

Do góry