reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka jestem. I niestety, znowu nic z tego. Widać te wszystkie objawy powodowała (i zresztą powoduje nadal) ta torbiel. Poza tym tempka zaczyna spadać.

Patu$ ladna ta Twoja tempka.

Ostatnia edycja:
reklama
nosz kur** szlak by to trafil !!!! :no: Kochanie wiem ze napisze to co zawsze ale nie załamujemy się tak ?!!! nie załamujemy ! nie ma takiej opcji ! jest torbiel, na pewno się wchłonie i w kolejnym cyklu się uda. Na pewno się uda.:tak: objawy torbielowe zgadzalyby się bo ja 3 cykle temu pamiętasz jaki miałam piękny wykres ? tez testowałam, a potem się okazało ze mam torbiel. :baffled: Slonko trzymaj się, myślami jestem z Toba :*

Zbieramy się, zdam relacje wieczorkiem :*

Następny cykl już bez pomiarów, tak jak pisałam - pieprzę to wszystko. Zresztą i tak już mam tego dosyć, normalnie jestem powoli na skraju załamania nerwowego. Pora odpuścić, widać nie dane nam. W leczeniu przerwa, więc będę mogła zastanowić się czy chcę i czy mam siłę podejmować je ponownie :-)
Miłego wyjazdu Nuuuśka jeszcze raz :-) :* wejdę wieczorem zobaczyć relację!
A tymczasem też muszę się zebrać w sobie bo ciasto samo się nie upiecze... Miłego dnia :-)

hejka u mnie tempka leci w dol czyli @ juz tuz tuz boli brzuch (.)(.) tez.

Musze sie pochwalic schudlam 6 kilo nie wiem czy am pisalam wczesniej ale co najgorsze, cyce mi spadly :(

hej dziewczynki:*

patu$ och, kurcze chyba pozostaje Nam wiara ze sierpień będzie szczęśliwy :( Tule Cie słoneczko mocno :*
Mnie dziś rano spotkal szok....no mierze temp. już 4 cykl ale pierwszy raz tak spadla mi temperatura - 35,99 :shocked2: nie wiem co to się porobilo, ale zmierzlam od razu drugi raz i było jeszcze mniej - 35,96. Opalilam się wczoraj trochę i szczerze mowiac obstawiałam ze temp. dziś na odwrot może wlasnie skoczyć do góry a tu taki spadek ? No ale nic, zaskakuje sama siebie po raz kolejny :blink:

natka przepraszam ze wczoraj nie zdałam relacji, ale normalnie padnieta byłam jak i Ola :| w parku było super, na prawde warto się tam wybrać :-) kino 6D rewelacja, do 5D nie zaszliśmy po ciagle była mega kolejka. Przestrzenne planetarium super, masz wrazenie ze jesteś razem z rakieta w kosmosie, do tego podróż do wnetrzna ziemi - symulator kolejki oczywiście wszystko w 3D - dinozaury, niedźwiedzie i takie tam. Ola miałam wrazenie pusci pawia na jednej karuzeli, ale dala rade :wściekła/y:choć i ja bylam ku temu bliska, ale przy Ł. nie da gdzies nie isc, bo on pierwszy jak male dziecko ciagnie na wszystko. Sama nagrałam film wczoraj kiedy to jezdzil na byku :wściekła/y:Spadl po jakiś 15sek. ale radoche miał ogromna ;-) Wszystko oczywiście pięknie zaaranżowane pod Dziki Zachod, były pokazy np. napad na bank, ze strzelaniem, gonitwami itp. dla dzieciakow fajna rzecz, tylko skwar niemiłosierny wiec Ola kiedy wrocilismy do domu padla jak mucha. Ale było warto, na pewno :tak: Dzis o 10 jedziemy z TESCIAMI nad wode - zalew Imielin, pewnie na caly dzionek.
Wczoraj pobolewał mnie jajnik po lewej stronie, ale na owu za wcześnie za to pojawilo się duuuzo gęstego, lepkiego sluzu :blink:
Milego dzionka Sloneczka :****

Hej kochane:) Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć tempki i kurcze znowu dobrych wiadomości brak....:((( Będzie lepiej w sierpniu kochane:) Nuuśka super, że wczorajszy dzień się udał.:)

reklama
Hej ja na sekundke znowu.
Auto nam sie zepsulo..
W poniedzialek dopiero damy do naprawy...a wczorau sie zepsul na autostradzie
Tu wszystko w weekendy pozamykane.
Jechac nie mozemy klimy wlaczyc nie mozemy nawet swiatelka tez..ehh
Mam nadzieje ze beda mieli jutro czesc bo jak nie to pewnie we wtorek naprawia.
Ahh co za pech. Na szczescie do plazy mamy 10 minut na piechote... sklep mamy pod nosem I internet jest.
Trzymajcie kciuki bysmy sie nie podusili w tym goracu I by nas komary nie zjadly

Nie czytam was bo nie mam jak.
Buziaki

Do góry